Memorial Day

Idag (måndag) är det Memorial Day, det är ungefär som vår Alla Helgons Dag (man ska gå till gravar osv) så  de flesta är lediga från jobben. Jag och Tilda var några av dem, men inte Karin dock..:(

Jag och Tilda tog det i alla fall lungt på morgonen sedan åkte vi och Elina till Fashion District i downtown LA som vi hade hört så mycket om. Det blev en stor bevikelse då allting såg ut som en stor marknad á la Alanya style, utan jobbiga turkar som skriker efter en dock. Men allting bara skrek "FEJK" och likadana väskor fanns på olika ställen så man kunde bara välja om man ville ha D&G, Versace, Gucci eller varför inte en tom skylt så man kunde skriva in sitt eget märke på den.. ohh my!!

image590
Tilda och Elina i Fashion District

Eftersom att Fashion District var en stor besvikelse så åkte vi snabbt upp till våra välkända kvarter igen. Vi drog då till Robertson och några favoritaffärer Kitson, American Apparel och Lisa Klein, vi käkade också lunch där på Newsroom :)

Sedan åkte vi ner till Rodeo Drive, Elina hade ju inte varit där förut. Vi gick såklart till vårt andra hem Juicy Coutoure där vi inte varit på länge (1,5 månader sedan enligt en kille som jobbade där och kände igen oss och till och med kom ihåg våra namn) haha han hade saknat oss!;)

image591

image593

image594



Nu är det läggdags, men det var skönt med en ledig måndag för en gångs skull!:)

God morgon Sverige, God natt LA

Kramar
Marika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0