Fredagens planer

Vilken vändning av dagen! Efter att vi kom ut från gymmet helt slutkörda lyste sooolen! genast blev man på så otroligt mycket bättre humör! Vi bestämde oss för att sätta oss på Borders och snacka lite skit och sola lite innan det var dags att åka hem igen!
Kvällens planer ser ut ungefär såhär:
Marika ska på utflyttnings fest hos A som snart drar tillbaka till England igen. Matilda och Karin´s planer är ungefär att gå ut och äta och sedan se vad som händer! Det kan bli vad som helst typ... haha...
Ja det var ju inte så mycket vi visste! Ni får en uppdatering senare om vad det lutar åt att det blir!

Ha en bra fredags kväll!

Kramar från oss!

God morgon

God Morgon!

Usch, det var bra segt att släpa sig upp imorse! Här har man vart van att vakna med solljuset i ansiktet flera dagar i rad, och så idag helt plötsligt är hela himlen täckt med moln :( Sjukt vad vädret kan påverka ens humör!
Jag är i alla fall ledig resten av dagen så det känns bra! och sen är det ju fredag också, så man ska väl egentligen inte klaga :P

Nu ska vi i alla fall dra i väg och träna! Får bli inomhus idag...  

image162
Hörs lite senare igen!
Kramar Karin

Doldisar

En sak som man ser väldigt ofta i skvaller tidningarna här är bilder på kändisar som vart på ett speciellt ställe (typ en gata) på ett visst datum, och ibland till och med en viss tid . Det roliga är att när man läser detta så inser man väldigt ofta att man faktiskt själv var på samma ställe, samma dag, och ibland också runt samma tid! Ändå så tycker jag inte att vi har sett så fruktansvärt mycket kändisar här som man tycker att man borde göra. Nu ska jag också tillägga att en av oss är stort sett blind när det gäller sånt här. Men de två andra ser ju faktiskt! och det rätt bra också :) Nu menar jag inte att det är så svårt att missa någon som typ Heidi Klum som har en klunga paparazzis hängandes både bakom och framför sig, Utan mer dom som inte "syns".
Läste nyss i en tidning om Marcia Cross från Desperate Housewives som vart på Berverly center samtidigt som oss i söndags! hade till och med traskat runt i samma butiker, men ändå såg vi inte skymten av henne! Haha.. ne då, vi ska inte klaga! Vi har fått sett jätte många roliga människor, kända eller mindre kända. Ibland kan man bara inte låta bli att tänka tänk om....


image161
Här har vi dom, dom desperata hemma fruarna!

Btw, Desperate Housewives nya avsnitt börjar inte sändas först om 6 veckor här...Länge!! men vi ska försöka hålla ut så gott de går... även om det är svårt!



Äsch, nu ska jag sluta babbla! Det är faktiskt läggdags!

God morgon på alla er där hemma!


Helgens inköp från en seg tjej!

Här är några bilder från helgens inköp på Beverly Center!:) Jag köpte äntligen min älskade parfym (Dior Miss Chérie), första gången jag såg den i ett sött set med shower gel, body lotion, parfym och en liten söt väska. Jag köpte också en top och shorts nu när det äntligen börjar bli sommar!
Jag vet att jag är lite seg (Igår la jag t ex ut bilder från juldagen och nyårsafton på facebook :s, det måste jag nog vara ensam om) men det är sån jag är, tur att vi är tre personer som har den här bloggen och att alla inte är likadan som mig.. Ni måste ändå ge mig lite credd, nu var jag ju bara fyra dagar efter!;)

   

Forever 21

Efter träningen på stranden idag tog vi en liten shoppingrunda på thirdstreet i Santa Monica. Till vår stora glädje hade de nu öppnat den nya forever 21 affären som har varit på G väldigt länge. Det var den största och absolut snyggaste forever 21 affären vi har sett här i LA. Dit ska vi absolut tillbaka i helgen! :)

Vi har förresten sett att en hel del bloggare har börjat skriva om forever21 och många beställer hem saker till Sverige. Det gör ni helt rätt i, för det är en toppenaffär med mycket fina kläder. Vi önskar bara att ni kunde komma hit och shoppa i affärerna iställer för att behöva beställa..

Smultron & strand

Vi ville bara tacka "R" som gav oss en påminnelse om hur versen om smultronen i Idas sommarvisa går. Nu ska det sjungas svenska sommarsånger på stranden, det kan vi lova! Härligare träning än strandpromenaden finns inte i denna värld! Nu jäklar ska det bli hårdträning..

..Och smultron det gör jag åt barna, för det tycker jag dom ska få.. 

Godmorgon godmorgon!

Jag sitter just nu och käkar frulle, men tänkte bara berätta om dagens planer. Eftersom att det var så fint väder igår så bestämde vi att vi inte vill vara inomhus och träna mer. Så idag är planen att vi alla tre ska mötas i Santa Monica och träna på stranden där:) Efter det blir det nog en islatte ute i solen innan vi börjar jobba. Solen tar grymt mycket, igår satt vi ute kanske två timmar totalt och vi fick streck allihopa!:D Så idag satsar vi på att få en bränna:p

/Marika

image156 
Santa Monica Beach & Pier

Hemlängtan

Vi har alla tre våra egna sätt att bearbeta hemlängtan när den dyker upp. Webb-tv med Carolina Gynning är ett riktigt bra sätt. Men när någon (nämner inga namn) berättade att hon tittar på kustbevakarna på webb-tv, då gick det lite väl långt. Kustbevakarna, är inte det till för gamla gubbar typ? Hur intressant kan det vara på en skala? :)

filminspelning

Det är roligt att det görs så himla mycket film här i LA. Väldigt ofta ser man avspärrade platser där det spelas in scener till en film. Idag var det en filminspelning på en skola som ligger precis här där jag bor. Hela skolan var avspärrad, det kryllade av poliser, bussar fyllda med utrustning och bussar där alla som jobbar med filmen kan hänga. Det är häftigt att se vilket jäkla jobb det är bara för att spela in en scen. När jag gick min dagliga promenad körde de precis in ett släpp med två polisbilar som det stod "Police miami" på. Den filmen ska alltså utspela sig i miami, florida. Då inser man hur lätt det är att lura tittarna. Jag höll även på att få hjärtattack då jag tyckte att en av skådespelarna såg ut som Chad Michael Murray, men det var bara någon som var oerhört lik. Och precis lika snygg! Det skulle vara kul att veta vad det är för film de spelar in.. 
/Matilda

Videos från Oscarsgalan

Fick äntligen laddat upp två videos på Youtube nu!
Som vanligt håller våra videobloggar inte direkt högsta kvalitet, men ni får ta det för vad det är :)

Den första är från när vi ganska nyss har kommit dit:



Sen är det en från när vi väntat ett tag.. några timmar... Haha börjar bli lite övertrötta här! Typiskt också att kameran visar "minnet fullt" precis när Matilda får syn på någon... Kanske var det Oscar? ;) haha...


Haha... jaaa, va ska man säga?

Tyvärr gick det ju inte att filma när alla kändisar kom ut. Det var så mörkt ute då att man inte ser något alls på filmerna! :(

Oförskämt bra!

Hej alla:)

Nu har vi precis kommit hem efter en oförskämt bra start på dagen! Efter att ha kört ett hårt pass på gymmet bestämde vi oss för att åka till Coffe Bean i Westwood. Där satt vi utomhus med varsin islatte och bara njöt i solen! Bättre kan man nog knappast ha det! På vägen hem i bilen började vi lite osökt tralla på alla sånger som man förknippar med skolavsluting hemma i Sverige. Till vår stora förskräckelse insåg vi att vi knappt kom ihåg hälften av texterna till Idas sommarvisa, Den blomstertid nu kommer osv. Hur går egentligen den där versen med smultron från Idas sommarvisa??

Ne nu ska jag lapa yttligare lite sol innan det är dags att börja jobba.. :)

Puss och Kram Karin

Galen trafik

Om vi var tvugna att säga någonting som vi INTE tycker om med LA, så skulle det absolut vara trafiken. Det känns som att vi slösar bort så otroligt mycket tid i trafiken. Motorvägen kan vara så proppad med bilar att man faktiskt inte rör sig framåt överhuvudtaget. En sträcka som tar 10 minuter att köra mitt i natten, kan ta över en timme mitt på dagen. Det är därför också omöjligt att bestämma möte en exakt tid, för man vet aldrig hur trafiken är. Det börjar bli riktigt tröttsamt nu faktiskt. Men jag antar att det är värt det, för allt annat i LA är ju så underbart! :)

Mys på Cheesecake

Hej!

Nu har vi precis kommit hem från en jätte mysig middag på Cheescake factory (dom säljer inte bara cheescake, det finns mat också:P) i Marina Del Rey med våra kära San Diego-vänner. Kul och se att dom kommit välbehållna tillbaka hem från Sverige även om dom inte köpt något godis till oss (!!). Har som sagt vart toppen fint väder här idag! Riktig sommar! Satt ute och åt även nu ikväll och det var jätte skönt! (iofs så fanns det sånna där värme-lampor, men ändå).

image155


Ska försöka ladda upp en video från Oscarsgalan nu, men jag och Youtube har inte direkt vart vänner den sista tiden. Hoppas att det fungerar idag :)

Puss

Sommar, sommar, sommar!

Åhh vad skönt! Idag känns det äntligen som sommar, solen skiner och det är jättevarmt. Ikväll kanske det blir middag för oss alla tre tillsammans med San Diego-gänget om de inte är för trötta efter flygresan från Sverige:)


Jag hittade en härlig bild från vår weekend i Newport, detta är i Dana Point, Corona del Mar. Vi hade en otroligt bra helg där, så nu måste vi ta och planera in en till!:D 
image154

Hermosa beach

Vi avslutar kvällen med en bild från en väldigt mysig dag i december. Den är tagen från Hermosa pier.
Det borde vara olagligt att ha det så här bra!
image153

Lördagens shopping

Kom på att vi aldrig fick lagt upp bilder från det vi shoppade i lördags!
Har dock bara en bild här, men de kommer mer sen!

image152
Topp från H&M, 17 dollar  (ca. 110 Svenska kronor)

Btw, efter Oscarsgalan trodde vi att våran bil blivit towad igen! Lätt panik utbröt innan vi så småningom insåg att vi faktiskt parkerat på ett annat ställe! haha..

Bloggvärlden

När vi flyttade till LA började vi läsa väldigt många bloggar eftersom att det var det som fick oss att hänga med i de hetaste samtalsämnena hemma i Sverige. Vi blev snabbt indragna i bloggvärlden och bestämde oss för att starta vår egen blogg. Vi tycker fortfarande att det är jättekul att både följa andras bloggar och driva vår egen. Men ibland kan man undra om det inte börjar gå lite för långt. Vissa bloggare gör vad som helst för att komma upp på mest aktiva listan. Det kan väl inte vara roligt att ligga där på grund av någon annan anledning än att folk gillar ens blogg? Eller?

Cameron Diaz

Vi skrev ju i förra inlägget att Cameron Diaz bar en underbart fin klänning på Oscarsgalan igår. Och här kan ni se den. Nu ser ni också tydligare att det faktiskt var henne vi lyckades fånga på bild med vår egen kamera. (Se bild 2) 


image151 

image147

Live från Oscarsgalan

Igår var vi som planerat på plats utanför Oscars-galan i Hollywood. Det var trångt och mycket folk, men absolut värt det när galan väl var över och alla celebrities rusade ut. Vi stod allra längst fram och var bara ca 10 meter ifrån alla limosiner som plockade upp stjärnorna. Vi såg en hel massa kända ansikten men tyvärr sprang de flesta snabbt in i sina bilar så att vi bara hann få en skymt av dem. De personer vi såg allra bäst var dock P.Diddy, Jennifer Hudson och Cameron Diaz. De såg jätteglada ut och tog sig tid att både vinka och ge oss slängkyssar innan de hoppade in i sina bilar. Cameron Diaz såg extra glad ut och bjöd till och med på lite dans medan hon väntade på sin bil som dröjde lite. Underbart fin klänning hade hon också!

Vi försökte så klart att ta lite bilder. Men det var mörkt och fullt med limosiner i vägen, så resultatet blev inte så bra! Här kommer i alla fall det vi lyckades få med på bild.

image145
Karin & Matilda på väg mot Hollywood

image149
I väntan på att galan ska ta slut

image150
Så här nära stod vi

image146
Vi blev intervjuade av Chanel 7 om varför vi var där

image148
Galan är slut och gästerna väntar på sina bilar

image147
Det här är den bästa bilden vi lyckades få på Cameron Diaz

 

Söndagsplanering

God Morgon!
Nu har vi precis vaknat här, snart ska vi sätta igång att färga håret på alla tre! Planerna för senare idag blir som sagt att åka in till Hollywood och spana in Oscarsgalan! Efter det så blir de Step up 2 på bio! alla av oss har inte sett den än, men recensionerna verkar bra så vi håller tummarna!

Glömde förresten bort att lägga in bilderna från kvällen igår! Dom kommer här:
Som sagt blev det inget svenskt lösgodis :( Såhär ser det ut på amerikanskt vis

image144

Ne, nu måste vi pallra oss upp ur sängen!! Snart har ju hela dagen gått! 

Kramar från oss 

Mys!

Nu har vi precis kommit hem ifrån filmkvällen hos Aaron. Det blev tillslut filmen Superbad och en hel massa gott snacks :) filmen var skapligt bra, men de roligaste av allt var att vi kände igen en del utav platserna där filmen är inspelad. Skolan som ungdomarna gick på ligger precis där Marika bor här i LA. I slutet av filmen var även Matildas kvarters shopping mall, Fox hills mall, med. Alltid kul när man känner igen sig!
Vi hade en riktigt mysig kväll, och nu ser vi fram emot våran lediga söndag.
Btw, lägenheten som Aaron bor i nu är pianisten (Olesya Rulin) i High school musical filmernas gamla lägenhet.

Imorgon är det äntligen dags för Oscarsgalan! som vi tidigare sagt ska vi övervaka den så gott det går! Ska även försöka få med en vidoeblogg från Hollywood och Kodak theatre imorgon.

Nu säger vi god natt!

Videoblogg från The Grove

Här kommer en videoblogg från Karin och Marika som besökte The Grove i fredags kväll :)

Några detaljer bara:
1. Poliserna som vi pratar om är egentligen bara väktare
2. Karin har en sjukt nypåkommen dialekt som ingen vet vart den kommer ifrån! haha så kan det gå när man inte pratar svenska så ofta :)
3. Det är faktiskt inte så lätt att göra en bra videoblogg :) plus att filmen tappade sjukt mycket i kvalitet när man lade upp den på youtube.



Puss och Kram

I-lands problem

Fan vad vi är sega på att bestämma saker idag!
Karin fick jobba en stund på kvällen så Marika, Matilda och A tog en sväng till The Grove för att mysa runt där lite :)
Sedan blev alla plötsligt så trötta och sega, och just nu ser våran utekväll ut att bli en myskväll med film och godis hos A i stället! :) Kan faktiskt vara skönt de också! Men.. då kommer vi osökt in på beslut nr 2... vilken film ska vi se? Haha, shit vilka problem vi har! iofs brukar ju A vara ganska så välorienterad på vad för filmer man ska se så vi får väl lägga över det på han ikväll... Haha, känns som att detta kommer bli en lång övertrött kväll!

image143
Tänk om det hade vart sånthär godis vi skulle få avnjuta ikväll!! Svenskt lösgodis är oslagbart, det är inget snack om saken! Nu får vi nöja oss med amerikanskt.... hm  ja, vet inte om de är värt att ens kalla det godis? onyttigt är de i alla fall, och de är faktiskt tillåtet på lördagar :P

Förresten, vi som inte hänger med så bra, är melodifestivalen där hemma något att ha i år eller?

God Morgon Sverige :)

Puss ♥

Saturday night

Nu måste vi ännu en gång be om ursäkt för dålig uppdatering under dagen! Värsta som finns när Internet inte funkar ju! Man har blivit bortskämd med att kolla upp precis allt på Internet här...

Nu är de i alla fall lördag kväll :)
Ryktas ju som sagt om utgång i Hollywood ikväll, får se om de blir så! hade vart kul :)
Dagen idag har spenderats som våra flesta andra lördagar, på Beverly center mall! Blev lite shopping även idag så bilder på de kommer upp senare!
Kommer också komma upp en liten videoblogg från Karin och Marika från igår när dom var på The Grove!
Nu måste vi snacka ihop oss om vad vi verkligen ska göra ikväll!
Något kul blir de alltid!

För oss har kvällen bara börjat, och för er är de ännu bara tidig morgon!

Vi hörs inatt eller imorgon :)

PUSS!


Underbara lördag

Nu har lördagen vaknat till liv här i LA. Vi får se vad vi gör av den dagen.. Det ryktas om utgång i Hollywood ikväll i alla fall! Mer uppdatering kommer senare och om det bli utgång så kan ni också räkna med en hel del bilder!  :)

Kramar från Living LA!

Slut på fredagen!

Nu säger Livingla-teamet godnatt och önskar er en trevlig dag. Vi hörs igen när vi har vaknat!
(Är det inte otroligt jobbigt att vi lever på olika tider?)

Massa kramar från Marika, Karin & Matilda

Att leva i en film

Imorse när jag var ute på min traditionella morgonpromenad fick jag en flashback och mindes hur det kändes de första gångerna jag gick på de här gatorna. Det kändes så overkligt och som att jag var med i en film. Där gick jag på den höga trottoaren med röda kanter. Till höger om mig fanns en grön gräsmatta och stora träd med perfekt mellanrum. Till vänster om mig fanns stora, fina amerikanska villor. Solen sken som aldrig förr och helt plötsligt satte några vattenspridare igång framför mig. Mexikanska trädgårdsarbetare var ute och arbetade i trädgårdarna medan några nannys var ute och gick med barnvagnar. Nu, konstigt nog, är det här vardag och inget jag längre upplever speciellt! Men ibland måste man som sagt tänka till och påminna sig själv om hur bra man har det!

/Matilda

Dagens vill ha

The O.C. har alltid varit min favorit tv-serie. Jag har inte tittat på ett enda avsnitt sen jag kom hit till LA. Nu när jag dessutom bor här borta i Kalifornien är jag såklart ännu mer sugen på att se det! Den här the complete series boxen kom ut i USA den 27 November förra året! Den innehåller alltså alla fyra säsonger och en massa extra material. Häromdagen fick jag syn på den på target för 139 dollar! Jag måste ha!

image142
/Matilda

Hugh Hefner och Holly vill ha barn!

Säga vad man vill om den 81-åriga gubben, men aktiv för sin ålder är han i alla fall!
Han och favorit flickvännen Holly 28, planerar nu att skaffa barn. Paret lever tillsammans på playboy Mainson tillsammans med Hugh´s två andra flickvänner Kendra och Bridget.


"Ett hus och en baby vore perfekt" säger Holly.


Hef har redan fyra barn från två tidigare äktenskap, detta skulle alltså bli hans femte. Bland annat är han pappa till Christie Hefner 54, som är styrelseordförande för Playboy Enterprises.


Ja, va ska man säga?
Kanske inte är så jätte kul att ha en pappa som dött av ålder innan man fyllt 15...

  

image141

Inför Oscarsgalan

På söndag är det ännu en gång dags för Oscarsgalan :) Närmare bestämt för 80:e gången!
Självklart har vi tänkt att bevaka den så gott det går. Sjävla galan hålls på Kodak Theatre i Hollywood så vi har tänkt att hålla lite span utanför där.
Hörde nyss att en väldigt nära bekant till oss ska gå dit! Bjud med oss också säger vi!

image140

Oscarsgalan sänds vid midnatt natten till måndag på kanal 5 för er i Sverige :)

Videoblogg önskningar?

Vi hade ju tänkt satsa lite på videobloggning. Men vi vill inte göra de där traditionella dagens-outfit-och-prata-om-vädret-videobloggarna. Vi vill göra något mer speciellt, och då är det ju tur att vi bor i Los Angeles. Vi tänkte att vi kan filma runt lite här i staden så att ni verkligen får se hur vårt liv ser ut på riktigt! Nu vill vi höra vad ni läsare tycker att vi ska videoblogga om.. vi har massa idéer, men vill höra vad ni tycker! Kom igen, inga idéer är dumma idéer! Vad vill ni se från LA? Hollywoodskylten? Rodeo Drive? Beachen?

Kramar från Living LA!

Godmorgon LA, Godnatt Sverige!

Idag har livingla-teamet vaknat upp till ett regnigt LA. Men det är ju fredag, så vi är lika glada ändå! Planerna för helgen är fortfarande inte spikade, vi får höra av oss om det senare!

Vad var det nu ni läsare ville läsa mer om? Joo, shopping var det förstås! :) 
Vi är alla tre otroligt intresserade av shopping och har spenderat väldigt mycket av vår lediga tid på LA´s olika shopping mall. Och det finns ju inte några sådana. Snarare helt sjukt många! Då kan ni säkert också räkna ut att vi har lagt ner en hel del pengar på shopping! Vårt största problem nu är hur sjutton vi ska lyckas få med allt hem till Sverige när den dagen kommer! Men det får bli ett senare problem.. just nu njuter vi av hur otroligt billigt och kul det är att kunna shoppa någon annanstans än i Sveriges uttjatade affärer. Här kommer en titt på mitt senaste inköp: 
image139
Ett billabong-linne för 9 dollar. Alltså knappt 60 svenska kronor!
Förstår ni varför vi håller på att shoppa ihjäl oss här?
/Matilda
 

Victorias sexy little things

Victorias Secrets kollektion "Sexy Little Things" är hands down den bästa om man är ute efter trosor! I den kollektionen finns bl a de vi kallar "favoriterna" som vi alla tre har i alla möjliga färger. I denna kollektion finns också en massa annat sexigt. Denna affär är ännu en anledning till att älska shoppingen här, för Victorias Secret är inte riktigt lika dyra som Hanky Panky, även om Hanky Panky är ungefär halva priset här om man jämför med Sverige. (Många trosor ur VS kollektion är f.ö. väldigt lika Hanky Panky). För ett tag sen såg vi förresten Victorias Secrets Heidi Klum vandrandes längs Rodeo Dr tillsammans med hennes man Seal och deras små söta ungar.


         

Godmorgon Sverige, natti natti LA! (L)

Hawaii

Vi har funderat ett tag nu och bestämt att vi vill åka till Hawaii!  :)
Tydligen kan man hitta väldigt bra priser på resorna dit härifrån, så nu är det bara att hålla tummarna för att vi hittar något bra!
Största problemet blir nog att alla tre måste få ledigt samtidigt, men de ska nog lösa sig! bara vi är ute i god tid så...
Känns nästan som om man inte kan ha bott i USA utan att ha besökt Hawaii. Det är ju faktiskt lite utav paradisets paradis :)
Nu ska vi ta tag i och leta resor! kommer bli sjukt kul! vågor, stränder, bikinis, shopping och party! självklart allt som man kan hitta här också, men Hawaii är ju alltid Hawaii.
image135
Någon som vart där och har några bra tips på bästa ön/stället?

btw, man fattar nästan inte hur stort USA är om man inte tänker såhär: Det tar ca 13 timmar (kan ju variera) att flyga från Sverige till New york (från NYC till LA tar de ca 6 timmar). Flyger man från NYC till Hawaii tar de lika lång tid som det tar att flyga till Sverie. Does it make sense? visar i alla fall att USA är ett väldigt stort land.

Kram så länge!
Marika Karin & Matilda

En massa planer

                  


Så börjar ännu en dag närma sig mot sitt slut, redan torsdag! Imorse var det träning med Brandon (vår PT) som gällde. Vi körde riktigt stenhårt, så det var inte det lättaste att ta sig upp för trapporna till bilen sen... puuh. Efter träningen åkte vi i alla fall till (surprise!) vårt favoritstarbucks i "Barnes & Nobles", där vi fick en välförtjänt latte. Vi började också planera våra nästa resor, Hawaii, Las Vegas, Mammoth, San Fransisco osv..? Ja, vi får se vad det blir, i helgen stannar vi i alla fall i LA, det kanske blir att utforska downtown LA lite mer för där har vi inte varit så mycket... Det pratas också om en fest i Malibu hos någon rik unge, hmm ja vi har många planer så vi får se om det bestäms ikväll på vår vanliga MSNdejt.



På tal om MSNdejt så måste jag bara berätta att vi varje kväll har dejt på MSN (alla tre i en konversation). Men igår kom aldrig Matilda till vår vanliga dejt!! Hon svarade inte heller på mobilen så vi andra blev riktigt oroliga och skickade ut efterlysningar, men som tur var så visade det sig att hon levde och bara hade problem med lite tekniska grejer hehe.


Kramar från oss!    


Snö i LA!!!

Det har snöat i LA!!!

Nej då, skojade bara! men allt man inte har (nästan), kan man faktiskt köpa för pengar!
Idag hade alla barn på privatskolan Brawerman snow-day. Det innebär att skolan hade köpt in en hel massa snö och täckt hela fotbollsplanen! Lite kul att se en hel hög med ungar i overaller och termobyxor mitt i soliga LA.

Hoppas ni haft en bra dag!
Hörs lite senare igen!

Kram Karin

Back in business

Det bästa med att vara tre bloggare på en och samma blogg är att det inte gör någonting om en utav bloggarnas internet försvinner så att denne inte kan blogga på några dagar! Bloggen uppdateras ju ändå! :)
Men nu är mitt internet tillbaka och blogginspirationen på topp! Läste nyss igenom era tips om vad ni vill att vi ska blogga om och inte helt oväntat ligger shopping rätt högt på listan. Men inte mig emot, shoppingen här är ju så mycket roligare än i Sverige, främst för att det är billigare, så det ska bli kul att få dela med sig av.. Håll utkik!

Godnatt Sverige, Godmorgon LA!
/Matilda

Surfing

Vi lovade ju er några bilder från vår surfing i San Diego i söndags så här kommer lite samples, enjoy!;)
 

     

Håll med om att vi var ganska så heta i våra våtdräkter! Matilda fick till och med rådet av några livvakter att köpa en ny våtdräkt i ett X antal storlekar mindre, för den hjälper inget när den är så stor.

Som avskedsmiddag på söndagkväll hade vi en helsvensk barbeque med grillspett, klyftpotatis och bananer med choklad i på grillen, jättemysigt!



Godnatt LA och godmorgon Sverige!!:)

Solar eclipse

Ikväll såg vi något fräckt :)

Vi fick höra att de var solar eclipse ikväll, och självklart var vi tvungna att gå ut och kolla upp mot himlen för att se om vi såg något. Skit fräckt faktiskt! Solar eclipse (solförmörkelse) innebär att månen ligger precis mellan jorden och solen, och därmed skymmer solen för oss här på jorden. Aja, de händer inte så ofta här i alla fall så de var ju lite kul att få syn på de!


image125

Bed head produkter

image119
Måste bara få berätta för er där hemma om hur lyckliga vi är här!
Alla vi tre älskar nämligen Bed Head´s hårprodukter, och här kan man hitta dom för halva priset om man jämför med i Sverige! Vi har hittat en liten hårsalong som vi så passande själva döpt till "håraffären" (egentligen heter den Trade secret). Där finns allt en Bed head älskare kan drömma om, och som sagt, detta till sjukt bra priser!

Här är lite exempel på vad vi köpte sist vi var där:

   
 

Allt detta kostade nog runt 300 spänn! (och då var hårsprayet big size)

Ännu en anledning till att älska LA :)

Morningtime

God Morgon :)

Hoppas att allt är bra med er, och att ni haft en bra dag än så länge!
Här har dagen bara börjat, och nu är de dags att dra iväg till gymmet för vår del!
Jätte trist väder idag... regn och rusk! :( Egentligen har man bara lust att sitta inne och kolla på film...

Aja, vi hörs lite senare igen!
Ha en fortsatt bra kväll!

Puss å Kram
Karin

Jesper Sala

Efter att Jesper förstått hur otroligt stor vår blogg är i Sverige gick han ner på sina knän och bad oss göra honom till kändis! Jesper är killen med rosen i munnen som ni kunde se i ett tidigare inlägg! Trots att han aldrig hade träffat oss för 5 dagar sedan och inte hade en aning om vilka vi var, bjöd han in oss till sin lägenhet över en hel helg, han skjutsade runt oss på både bil och motorcykel och guidade runt oss i San diego. Bara för att han är så snäll. Det måste ligga något lurt bakom tänkte jag. Men näe, Jesper är nog Sveriges snällaste kille! Och nu har jag gjort honom en björntjänst tillbaka. Brudarna kommer krylla runt dig när du kommer tillbaka till Sverige! :)
image118


Och just det tjejer, jag glömde en sak.. Jesper är pilot! ;)

Back to B

Idag var de verkligen tillaka till vardagen igen! usch, känns lite trist!
Hade lätt kunnat stanna i San diego en vecka till :) ett sånt glidarställe! Där som vi bodde kändes det mest som att folk drog runt med sina surfingbrädor och bara chillade hela dagarna! Soft! Sen fanns ju Downtown ett stenkast bort och där var de storstadslivet som gällde! Sköna kontraster :)

Vi kommer lägga upp bilderna från när vi skulle ut och surfa senare :) Håll utkik!

Ha de så bra!

Puss å Kram



Helgens bild?

Vi tog sjukt mycket kort i helgen!
Kommer lägga upp lite mer här sen, men jag tror nästan denna kommer bli framröstad som helgens bild! De finns en hel del kandidater till den titeln, men den här ligger bra till!

image117

Seegt

Sitter här å försöker ladda upp två filmer från helgen på youtube men de går sjuuukt segt!
någon som har nått bättre förslag på vart man kan ladda upp filmer i stället?

Hoppas ialla fall de fungerar snart! då ska ni få se en film om min och Marikas skräckfärd till tåget, och en om när vi äntligen sitter på tåget!

Puss å kram så länge :)

Karin

Home sweet home

Och så var vi hemma i LA igen!

Efter volleybollen igår drog vi på oss våtdräkter och testade på att surfa och leka i vågorna. Det var grymt skoj! Efter en hel del lek och plask blev vi hungriga som vargar och åkte iväg och handlade grillkäk. Och så hade vi en liten avskeds-barbequekväll. 

Sedan blev vi skjutsade till tåget och det bar av hem till LA igen. På något skumt sätt kändes det som att vi var på väg hem från Sverige tillbaka till USA. För hela den här helgen har varit så svensk! Vi har bara träffat svenskt folk, lyssnat på svensk musik, bott i en svenskt inredd lägenhet (IKEA), ätit svensk mat och bara pratat svenska. 

Tågresan från San Diego till LA gick fint, men sedan skulle vi också ta oss från downtown LA till Manhattan beach där vi har sovit inatt och det var minst sagt ett äventyr. Att ta tre olika tunnelbanor i LA mitt i natten är inget som rekomenderas till unga tjejer. Det finns gott om skumma typer. Men, hey, vi klarade oss! :) 

Nu har vi ännu en ledig dag i LA innan jobbet och vardagen sätter igång. Det är nämligen president´s day här. Så vi får se vad dagen har att erbjuda! 

xoxo,
Marika, Karin & Matilda

Party i Downtown

Nu sitter vi och äter frukost!
igår efter motorcyckelturen åkte vi in till downtown och käkade middag. Efter det bar det av tillbaka hem för att fixa oss iordning lite mer och förfesta innan det bar av in till downtown igen:)
Där inne var de värsta svensk-invasionen, vi har nog inte pratat så mycket svenska sammanlagt (sen vi kom hit) som vi gjorde igår. Kvällen avslutades ännu en gång med efterfest hos oss :)



Nu ska vi snart ut i spela lite volleyboll på stranden! Solen skiner idag med :)

Puss och Kram
Marika Karin och Matilda

Lördag eftermiddag

Nu har vi precis kommit hem från en grym promenad bland klipporna och på stranden!

Är så sjukt härligt här! Nu ska vi ut och åka motorcykel! :) sen blir de dusch och fixa oss i ordning för middag i Downtown!

Update: här kommer lite bilder från när vi skulle ut och åka motorcyckel igår :

     

Hoppas att ni haft en bra kväll!


Puss från oss ;)


Lördag i San Diego

Nu har vi precis vart ute på en skön strandpromenad :) Vi bor typ 10 m från stranden!
jätte mycket folk ute på stranden, och jätte fint väder!
Får ursäkta att vi haft dålig uppdatering idag! måste ju faktiskt passa på å njuta lite av våran lilla semester också ;)
 
Här kommer lite bilder från våran morgon :)

       

Nu ska vi ta strandpromenaden till Starbucks för en härlig islatte!

Hörs lite senare :)

Puss å Kram
Marika Karin & Matilda

afterparty

Heloo!
Framme nu! shit allt verkar as bra här! jätte fint lägenhet vi bor i plus att alla som bor här är sjukt trevliga!
nu är de efterfest! allt har vart toppen än så länge! måste dock klaga på att San diegos alla ute ställen stänger vääldigt tidigt! Hoppas ni har en toppen dag!
Puss å Kram!! 

Tågresan

Hej alla :)


Nu sitter vi på tåget på väg till San diego! Äntligen!!

Haha de går inte med ord att beskriva vägen till tåget...

Kan i alla fall börja med att säga att busstrafiken i LA inte riktigt fungerar som den ska!  Krossade flaskor, farliga mexikaner och trafikstockning är bara för att nämna lite av vad vi upplevde! Min ca 1 minuts marginal hann vi i alla fall fram till tåget! Har nog aldrig vart så glada över att gå på ett tåg i hela våra liv! Nu sitter vi här, glada lyckliga och så småningom fulla och färdigfixade också! 


Hur har eran kväll varit?

  

Hörs igen när vi kommer fram!

  

Puss å Kram


Alla hjärtans dag dejten

En av oss tjejer var ju ute på en alla-hjärtans-dag-dejt igår med en amerikansk student från UCLA. Vi har ju tidigare sagt att amerikanska killar inte har någon stil alls, och att Svenska killar är så otroligt snygga i jämförelse. Men det är ändå så mycket roligare att gå ut på dejt med en amerikansk kille än vad det är att gå ut med en svensk kille. Här kommer det inte på fråga att man skulle splita på notan eller att tjejen skulle behöva lägga ner någon tid på planering av dejten. Man blir helt enkelt behandlad som en prinsessa. Och sånt gillar vi! :) 


Positivt ändrade planer

Vi såg fram emot Las Vegas resan hur mycket som helst. Och det är klart vi blev besvikna när det körde ihop sig. Men nu känns det mycket bättre. Det var nog meningen att Las Vegas planerna skulle gå åt helsike, för se vilken otrolig resa vi ska göra nu istället!

Istället för att spendera helgen med Amerikanska killar, ska vi nu få träffa svenska killar. Vilket inte var igår. Vi får gratis boende hemma hos dem. Vi får lite mer tid på oss att fixa beach -08 kropparna eftersom det inte blir något poolparty. Vi slipper också känna pressen att köpa nya bikinisar (även om Marika redan har gjort det). Vi får våra egna guider i San Diego. De verkar dessutom vara riktigt goa killar!

Dessutom.. Las Vegas finns ju alltid kvar. Och vi har långt tid på oss och en massa fler roadtrips framför oss! San Diego känns perfekt för den här helgen! :)

Packnings-panik!

Haha, jaa... mer likt oss än de här kan de nog inte bli!
Självklart när vi fixat allt klart med San Diego så får vi reda på att vi inte har någon bil!! Inget utav våra två vrålåk som vi brukar dra runt i finns tillängliga för oss denna helgen! Aja, vi är i alla fall så inne på att åka nu, så de får bli tåg istället! fast vid närmare eftertanke tror jag att de kan bli riktigt kul! Vi ska ju inte åka först ikväll så då kan vi ju passa på att ha lite preparty på tåget ;)

Nu MÅSTE jag börja packa! Jag är världens sämsta på de.. usch! ja packar alltid ner alldeles för mycket! (och de hade väl vart okej om inte Marika och Matilda var likadana ;)) Kommer sluta med att vi står där med 7 väskor, 3 stora handväskor och 17 påsar! Aja, kan de väl vara värt iofs ;)

Hörs om en liten stund igen!

Puss å Kram Karin

Ändrade planer!



image89


Planerna för helgen har ändrats! Vi hade ju bestämt att åka till Vegas, alla hade fått ledigt hela helgen och allt verkade klappat och klart. Eller? Självklart så sket sig alltihop nu! Tråkigt men sant :( Men inte deppar vi ihop för de! Nu när vi alla fixat och donat så att vi skulle vara lediga den här helgen tillsammans så vill vi ju verkligen göra något, åka någonstans. Så smarta som vi är så skaffade vi oss snabbt som tusan nya planer! även om vi älskar LA så vill vi inte spendera den här helgen här, hehe. Nu verkar det till och med som att dom nya planerna blir minst lika bra :D Vi har inte vart i San Diego än tillsammans så vi tänkte varför inte? Vi hade även skaffat oss lite kontakter där, bl a några sköna snubbar som bor mitt i centrum ett stenkast från stranden! :D De har lovat oss att ta ut oss på de bästa ställena och till och med fixa boende, kan det bli bättre eller? Svinchill ju! :) Verkligen super snällt av dom! Vi är jätte glada! Till råga på allt så är de svenskar, så det är ju ändå rätt skönt...

Självklart kommer ni läsare också att få följa med på våran lilla resa! Försökte mig på att mobilblogga förrut, men de gick visst inge vidare.. De får nog bli att en av våra tre laptop´s åker med istället!
 
image90
Hoppas på att solen lyser hela helgen också :)

Uppdaterar igen när vi vaknar imorgon och vet mer!

God Morgon Sverige! God Natt LA!
Puss å Kram ♥

Step up 2

Step up är nog en av dom bästa filmerna jag sett! Jag har en sån där löjlig förkärlek till romantiska dansfilmer.
I step up är de ju näst intill omöjligt att inte bli kär i Channing Tatum som spelar en av huvudrollerna. Tror ni att jag blev galen när jag för ett tag sen såg att det skulle komma en Step up 2!?!
Premiär idag på alla hjärtans dag till på köpet å här sitter jag ensam hemma:( Men men, vad är väl en bal på slottet? ;)

image107

Over and out!
Karin


Paaanik!!


Imorgon åker vi ju och jag upptäckte igår att min bikini av någon konstig anledning blev kvar i Sverige när jag var där i julas!! Frågan vi alla ställer oss är ju varför man tar med sig en bikini till Sverige över jul!?!? Ja jag är som jag är och tänkte vara förberedd på allt hehe. Men på något sätt blev den i alla fall kvar där.. så idag (torsdag) blev det panikshopping på Target idag efter gymmet. Hittade ändå en helt ok bikini och fyndade även några andra favoriter, Lindts mörka choklad och big pack med orbits tuggummin:)

          
                

Valentines

Även min morgon startade bra med ett litet paket från famlijen!:D Det hade jag verkligen inte förväntat mig, så det var kul. Tröjan och trosorna kanske inte precis är mina favoriter, men de funkar och 20 dollar sitter aldrig fel;)

Ungarna hade också med sig alla hjärtansdagpresenter till lärarna, den här dagen (som allt annat man kan eller inte kan fira) firas verkligen mer här än i Sverige.
 

Living LA presentation (igen)

Vi gjorde en presentation av oss själva när vi precis började blogga. Men sedan dess har antalet besökare ökat otroligt mycket och alla fortsätter fråga om vilka vi är. Så här kommer ännu en presentation av Living LA teamet! :)

Matilda Björketun kommer från Finspång i Östergötland. Hon tog i somras studenten från Natur/Samhälls-linjen. Och flyttade till LA i september för att jobba som Au pair och studera.
Karin Wikström kommer från Lysekil, men har de senaste tre åren bott i Göteborg där hon har pluggat på ett handbollsgymnasium. Också hon tog studenten i somras och åkte till LA i september för att jobba som Au pair och plugga. 
Marika Boström kommer från Boden. Hon tog studenten från Samhälls/Dans-linjen i somras och flyttade till LA i augusti för att jobba som Au pair och studera.

Vi kommer alltså från tre helt olika delar av Sverige och kände inte varandra innan vi åkte hit. Vi fick kontakt med varandra genom internet och träffades snart där efter. Nu är vi bästa vänner och spenderar all ledig tid med varandra. Eftersom att vi befinner oss så långt ifrån familj och vänner där hemma i Sverige har vår kontakt blivit otroligt stark trots att vi bara har kännt varandra i några månader. Det känns redan som att vi har kännt varandra hela livet och det är som att vi har byggt upp vår egen lilla familj här borta i LA!

Jennifer Lopez till BB

Jennifer Lopez är nu inne på BB! Hon hoppas på att få ut sina små bebisar på alla hjärtans dag!
Det är hennes och mannen Marc Anthonys första barn.
Vi håller tummarna och hoppas att allt går bra för henne!

image97

Ännu mera hjärtan!

Vilken mysig morgon!
Tog lite kort så ni också får se hur vi hade de :)

     

Även jag fick paket idag! :) Det är de som ni ser på första bilden. Sen är de bild på vår choklad som vi gjort alldeles själva. Sen två bilder på dagens pasta och lite små presenter som ska delas ut under dagen! (alla innehåller vår choklad:P)

Hur har er dag vart än så länge?

PUSS! ♥


Happy Valentine´s Day!

Nu är klockan 7 här och jag har precis släpat mig ur sängen!
Tänkte bara passa på att önska er alla en jätte bra alla hjärtans dag ännu en gång!
Ska bli spännande att se vad dagen bjuder på för vår del ♥

Hörs lite senare igen! Nu blir de hjärtformade våfflor till frukost ;)
image91


Puss, Kram och många hjärtan Karin


Natacha Peyre till Los Angeles

Natacha Peyre har ju nyligen fått ett arbetsvisum här i USA och planerar att flytta till LA för att jobba på sin karriär. Men är det någon som vet när hon ska flytta hit? Vi ser riktigt mycket fram emot att få skaka rumpa med henne på dansgolven! :) Hör av dig när du kommer hit så styr vi upp fest!

image86

Valentine´s Day

Hoppas alla ni läsare får en super mysig alla hjärtans dag!

Här är ju bara kvällen innan än så länge, men jag har hört rykten om att de ska bli hjärtformade våfflor till frukost imorgon! Här är verkligen valentine´s day tusen gånger större än i Sverige! Folk dekorerar husen, man köper (och ger såklart) presenter till allt och alla, och de är som med allt annat här i USA, ganska överdrivet ;)
Samtidigt tycker jag de är jätte mysigt! Man får en liten kärleksfull känsla av att se alla hjärtan, söta nallar och fin choklad överallt! ...Även om det bara är en av oss tre som har en dejt att mysa med imorgon :P

Ta vara på dagen, om inte annat så se det som en extra chans att få mysa lite eller visa din kärlek till någon du tycker om! De ska jag göra ♥


image88


Jag ser fram emot att vakna upp imorgon!

God natt!

Många hjärtan till er! ♥


Puss å Kram


Att lära känna ett nytt land

Vi hade verkligen ingen aning om vad LA var innan vi kom hit. Eller vi trodde väl att vi visste vad det var. Och vi hade en massa förväntningar. Men så kom vi hit och absolut ingenting var som vi hade föreställt oss det. Därmed inte sagt att det var sämre än vad vi hade föreställt oss, allt var bara på ett helt annat sätt. Vi har sagt det förut och vi säger det igen: Vi älskar LA!

Nu idag är det svårt att veta vad vi egentligen visste innan vi kom hit och vad vi har fått reda på under tiden vi har varit här. Visste vi att Ralphs var Kaliforniens motsvarighet till ICA? Att man köper alkohol i vanliga mataffärer? Att Victoria´s secret är världens underbaraste underklädesaffär? Vi har verkligen ingen aning om vad vi visste och inte visste. Men nu vet vi, och det känns otroligt häftigt att ha lärt känna ett nytt land på precis samma sätt som vi känner Sverige!

Vad det gäller LA så trodde vi att det skulle vara mer av en storstad. Och inte så utspritt som det faktiskt är. Vi visste om Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica.. och vi trodde att downtown var LA´s centrum. Det är visserligen ett coolt ställe med alla otroliga byggnader. Men det är absolut inte där vi spenderar våra dagar. Det består mest av kontor och tyvärr också uteliggare. Nu håller de visserligen på att försöka ändra den synen genom att bygga nya lägenhetshus och införa mer shopping. Vi får hoppas att de lyckas!

Efter alla förväntningar och allt som vi trodde att vi visste, anser vi att LA är den bästa staden vi hade kunnat bosätta oss i just nu och ingen utav oss har planer på att åka härifrån på mycket länge!


Servett-flört

image84

Haha, från några grabbar på en restaurang för ett tag sen :P Kanske ska tillägga att tjejen (servitrisen) som lämnade hälsningen var ganska så generad över sina kollegor (dom som skrivit lappen), då detta var en fin restaurang och verkade inte vara något som tillhörde vanligheterna.

:)

Såg ett smickrande inlägg om oss på MissMimmis sida, tack tjejen :)

Hjälp!

Hej alla :)

Vi har nu haft bloggen över en vecka och läsar antalet ökar heela tiden! Jätte kul!
Det vi funderar på nu är vad ni tycker egentligen? Nu har ni ju fått ett litet smakprov på vad vi skriver om osv. Är de något som just du vill se mer av? eller är de något rent av som du tycker vi ska skippa helt?
Vill passa på att tacka för alla fina kommentarer om vår bloggdesign också :) det värmer verkligen! Tack igen till Isabell som fixade den åt oss!

Hade vart jätte kul om ni svarade på detta! Det är ju som sagt för att ni ska få bättre läsning :)

image82    image83

Ha en fortsatt bra kväll :)

Stora Kramar från oss!

Nöjda läsare?

Det är så svårt för oss att göra er läsare nöjda. Antalet besökare ökar varje dag och vi känner att vi vill göra en riktigt bra blogg! Men det är inte lätt för oss att uppdatera bloggen lagom mycket och lagom ofta med tanke på att vi bor i LA och ligger nio timmar efter er i Sverige. När ni vaknar på morgonen så går vi precis och lägger oss och tvärtom. Vi hoppas att ni har överseende med detta och fortsätter att läsa vår blogg trots att ni har 175386 nya inlägg i vår blogg att läsa på morgonen när ni vaknar upp!

Vi är i alla fall jätteglada att ni har hittat hit! :)

Anonymt inlägg 3

Ikväll ska någon utav tjejerna i bloggen på dejt med en ganska så het UCLA-student! Marika, Karin eller Matilda? :) Vem är den lyckliga?


Hollywood-skylten tillsalu!

Ett av Los Angeles kändaste landmärken kanske skall läggas ut till försäljning!

Marken där Hollywood-skylten står ägs av Cahuenga Peak, och Los Angeles officials har misslyckats att få ihop tillräckligt med pengar att betala avgiften för skylten.

Priset för skylten är ynka 22 miljoner dollar! Endast 138 acre stor (fråga mig inte hur stort de är, haha) Intresserad?  

image81

Måste även tillägga att jag skulle sakna skylten grymt mycket om den försvann! man ser den ju typ varje dag, The hills skulle se mycket tråkigt ut om den inte fanns där...

Fast  va säger ni? hur skulle den se ut i en liten stad i Sverige? Vi har tre bra förslag här! Inte så tokigt kanske haha :P

Alla hjärtans dag dejter sökes

Alla hjärtans dag är ju mycket större här i USA än vad det är hemma i Sverige. Så om man kände sig ensam som singel i sverige på alla hjärtans dag, vad ska man då göra här i USA? Vi söker därför tre killar som skulle kunna tänka sig att gå på trippeldejt med oss på torsdag. De ska helst vara över 25, ha gott om pengar och vara världsvana trippeldejtare! Någon som känner sig lockad?

image80

Äntligen slut på strejken!!

Som ni svenskar kanske har fått reda på vid det här laget så har det pågått en STOR strejk här i hollywood ända sedan början på november! Det startade med att våra favoritserier som Desperate Housewives, Greys Anatomy, Gossip Girl och för att inte tala om Heroes, slutade sändas och bara repriser kom... Inget märktes dock i Sverige eftersom där är ju alla serier några säsonger efter.. Men hela strejken gick ut på att författarna strejkade, och om t ex något produktionsbolag eller enskilda skådisar eller programledare som exempelvis Jay Leno skulle gå över "the picketline" så skulle de bli RATADE för alltid. Situationen såg riktigt hotfull ut, speciellt eftersom de flesta som bor i LA jobbar med film på något sätt. Ingen lösning hittades på flera månader men nu i måndags kom de äntligen fram till en lösning, författarna fick inte igenom allt de ville, men fick ändå ut några förmåner spec om webbsända program, försäkringar osv.. Puuh säger vi!! Vad är Holywood utan film? Men det kommer fortfarande ta flera veckor innan vi kan börja kolla våra favoritserier eftersom de först nu får börja skriva vilket tar ett tag, sen ska det spelas in, fixas osv... så det är bara att vänta, tålamod är fiskarens bästa vän!;)


Schyssta brudar


....och så blev man tvungen att stödja AREA med lite posering för vimmelbilder, snälla som vi är så ställde vi såklart upp..


Anonymt inlägg 2

Någon av tjejerna spenderade en hel dag med Mr A igår (måndag). De träffades på Urth Café i Beverly Hills för att käka lunch och surpla latte, där såg de också en kändis som satt och åt med sina barn. "Någon" kände såklart inte igen honom, men det var i alla fall skådisen som spelar "the bad guy" i Mission Impossible 2, bra skådis enligt A. Sedan gick de i lite butiker och letade efter en bikini, för vi ska ju till Vegas i helgen på poolparty! De hann också med en runda på Robertson (en massa coola butiker) där "någon" fick A att köpa svenskt (en mysig WE-kofta). På kvällen åkte de till Century City Mall för en massa mys och en bio som visade sig vara nästan 3 timmar lång!! Men är man i gott sällskap så rullar tiden fortare, tur är väl det... Det finns dessutiom mycket man kan ha för sig i en mörk biosalong...;) 

image70

Amerikaner i omklädningsrummet

Nu är vi hemma från träningen igen! Och helt slutkörda som vanligt!

Vi lovade ju en uppdatering om hur amerikanarna ser ut i omklädningsrummet. Och här kommer den:
Det sägs ju att amerikaner är så himla feta. Och visst, det finns riktigt feta amerikaner. Men de rika hemmafruarna som vi stötter på på gymmet är helt tvärtom jättesmala och vältränade. Då är det nästan så att vi känner oss stora i jämförelse. I Sverige känns det vanligast med mammor som har lite hull på magen. Som varken är trådsmala eller feta. Här i USA är det som att det inte finns något mellanting. Antingen är man tjock för att det finns så oerhört mycket gott och ohälsosamt att äta här. Eller så är man trådsmal för att man spenderar större delen av sitt liv på gymmet och testar olika dieter!

image68


Modell-Marika

Hittade denna bilden på Marika å var bara tvungen att lägga upp den ;)
Het fåtölj va?
image67



Godkväll Sverige!


Nu är det morgon här i LA och en ny dag väntar. Vi ska iväg på ännu ett träningspass med vår PT Brandon. Men vi återkommer igen om ett par timmar då det bland annat kommer en uppdatering om hur Amerikanarna ser ut i omklädningsrummet! :) Enligt alla dokumentärer ska de ju rulla fram allihop. Eller hur?   

Ha en bra kväll så länge, så hörs vi snart!

Så här klär sig amerikanska killar!

image65
Man kan tro att det finns gott om hunkar här i LA. Eller, det var i alla fall vad vi trodde innan vi flyttade hit. Men nu har vi insett att det är precis tvärtom! Killarna här har ingen stil alls. Vi är så bortskämda med snygga människor i Sverige! Svenskar är snygga!

På bilden ovan kan ni se en typisk outift för en amerikansk kille. Ett par jeans som är så stora att de korvar sig ända ner till fötterna. En gammal långärmadtröja och sedan en t-shirt pådragen över den. Och till det ett par slitna gympadojjor! Är det inte oerhört likt en 7-årig svensk pojke som står modell för Kappahl?

Till alla OC-fans!

Tv-serien The OC utspelar sig i Newport Beach, vilket ligger ca 1 timme bort från LA. Dock är det inte alls mycket som faktiskt är inspelat i Newport Beach, utan det mesta är filmat här ifrån Los Angeles. Piren som är med i The OC är tillexempel pieren i Redondo Beach. Här är en bild från vårat första besök där.. det var en rätt häftig känsla första gången! :)

image61

image62

Här sitter Marika & Matilda på precis samma ställe som Ryan & Seth! Till och med Coffee-skylten till höger finns kvar!




Nästa helgs inköp?

Jag (Marika) tror äntligen hittat den, MIN doft, hittade den för några veckor sedan (jag vet den är inte ny) och har sedan dess hunnit skaffa mig sammanlagt ca 10 olika samples av den. Stort tack Sephora;) De ger nämligen ut samples av vilka parfymer man vill, så om man är smart (som vi ju såklart är) så går man till olika personal och frågar om samples på samma parfym hehe, perfekt liten reseparfym att ha med sig i väskan. Det gäller att utnyttja allt som är gratis;) Men till helgen blir jag nog så illa tvungen att köpa hela flaskan, för doften är ju som vi säger "gorgeous" haha. Eller vad tycker ni?


image60

Anonymt

Anonymt inlägg:

Någon av tjejerna i bloggen parkerade i lördags sin fina bil på ett "säkert" ställe.
När dom efter några timmar kom tillbaka till platsen var bilen borta!!! i stället stog det en stor vit bil i rutan där hon parkerat sin bil!
Gissa om hon blev chockad! bilen hade blivit bortbogserad på grund av att de var en privatparkering.
$ 260 och mycket letande senare var bilen tillbaka i hennes ägo :) Så de kan gå...

Veckan för oss i LA :)

Hej alla!

Så var de måndag igen! Tiden går sjukt fort här.. känns som om de är måndag och fredag hela tiden!

I veckan har vi våra vanliga träningspass inplanerade, och på torsdag är de ju alla hjärtans dag ♥! Hm, undrar vad den dagen bjuder på? :)

På fredag drar vi troligtvis till Las Vegas!! Ska bli sjukt kul!! Bara en weekendtripp från fredag-söndag (åker hem sent på söndag kväll), men jag tror de räcker med 3 partydagar får våran del ;) Vi ska bo på Hard rock hotell där det under söndagen på dagen kommer vara ett stort poolparty som kallas Rehab! Kommer säkert bli as kul! Vi är super taggade!!


image59
Hur har eran måndag varit såhär långt?

Take care!

Puss å Kram

Videoblogg från AREA!

Efter mycket om och men beslutade vi oss för att lägga upp (den misslyckade) videobloggen som vi gjorde på AREA. Vi hade ju faktiskt lovat er läsare. Men nu vill vi också lova att nästa videoblogg ska bli oerhört mycket bättre.. Den här är ju mest svart och högljud! :)



Som sagt, de är mörkt inne på nattklubbar, därav detta super bra ljus! ;)

Stor Kram från oss ♥

Grammisgalan!

Jag var nyss inne i downtown och käkade middag på en världskänd restaurang. När jag satt där och åt min kycklingsallad kom jag på att grammisgalan var i full gång precis i närheten av restaurangen. Jag funderade så klart på att gå in ett varv och kolla läget. Kanske hålla ett tal eller två. Men äsch, jag var så trött och valde att åka hem till sängen istället! ;)
Godnattkram /Matilda

image58


Vad gör man en söndag?

Idag har vart en sköön dag!
Hurtiga som sjutton började vi dagen med en promenad runt parken. Efter det blev de frukost och ett försök till planering över vad vi skulle göra med dagen :)
Vi bestämde oss i alla fall att det fick bli en tur till vårt älskade Beverly center, ett stort shopping mall som verkligen har allt! 
Efter detta blev det lunch på souplantation, världens bästa sallad-soppa-dessert-ochalltmöjligt buffé ställe! Som vanligt tryckte vi dock i oss alldeles för mycket :P Vi har en viss tendens att göra de på ställen som detta! 
Mätta som vi var kände vi att de var dags att börja dra sig hemåt. Där blev de en promenad på Rodeo drive och span i massa lyxiga affärer :)
Innan kvällen var över hann vi även med att få oss varsin manikyr och pedikyr, samt ta en kaffe på vårt favorit Starbucks.

                                                   Marika på Saks 

 

Manikyr och pedikyr :) såhär snygga "flipflops" får man efter en pedikyr här

Hoppas att alla ni också hade en bra söndag!

Puss å Kram // Marika Karin och Matilda

Vem tusan är A?

"Kändishetingen A", som vi har skrivit rätt mycket om här i bloggen, heter egentligen Aaron Johnson. Han kommer från England där han är en känd skådespelare. Nu är han här i LA för att jobba på sin karriär. Och självklart har vi tagit på oss uppgiften att bli hans nya vänner och visa runt honom här i stan! Ni kan kolla upp honom mer på Wikipedia eller You tube. Eller hans fangroups på facebook där det kryllar av fjortisar! :)


image54

Aja, nu slipper ni i alla fall grubbla nått mer på vem tusan A är.

Kan man ha en bättre vinter?

Här kommer några bilder från igårkväll då vi köpte med oss subway smörgåsar och gick ner till stranden för att njuta av solnedgången. Det var helt underbart. Tråkigt nog är det inte ofta vi tar oss tid att göra det. Det blir nog mer häng på stranden sen när surfsäsongen kommer igång ordentligt! Men.. kan man ha en bättre vinter?

image52

  

/Marika Karin Matilda

Vintageshopping på Melrose

God Morgon Sverige!

Även om vi var trötta efter nattens äventyr, så orkade vi självklart med lite shopping :)
Idag blev de vintageshopping på Melrose ave.
Hittade några coola tee´s, bland annat den här som blev dagens inköp (denna var dock inte vintage):

 

Har vart stekande hett ute idag, riktig sommarvärme!

 

Under eftermiddagen blev de en tur till Santa Monica och 3rd street promenade, på the promenade finns de massvis med bra butiker och gatan är alltid full med uppträdanden. Där köpte vi senare med oss subway´s som vi tog med oss ner till stranden och åt i solnedgången, super mysigt :) bilder på detta kommer!

Senare på kvällen hade vi lite beslutsångest över vart vi skulle ta vägen! A kände dock inte för att åka till vårt förstahandsval till vår stora besvikelse:( 
I stället hamnade vi hos en italiensk bög på pasta-party! haha, riktigt kul de med! strålande god mat och riktigt trevligt folk! Efter några glas vin (eller ska vi säga flaskor?) bjöds det även på underhållning!

   
Kelly Clarkson´s Because of you framförd av Claudio :)

Nu är det dock läggdags för oss!
Undrar vad dagen bjuder på imorgon?

God natt

Kändis partyn;)

Hej alla:)

Får be om ursäkt att vi haft dålig uppdatering idag. Internet har krånglat som sjutton idag :/
Just nu håller vi på att fundera ut planerna för kvällen!
Blir inte Paris Hiltons B-day party på AREA dock:P
Rihanna har en Grammy fest idag som vi fakiskt var inbjudna till :) dock vet vi inte hur de blir, om vi kan gå eller ej! det återstår att se... Får tjata på A att han tar med oss!

Hoppas alla har haft en bra kväll! vår har bara börjat :)

Puss ♥

Lyckad utekväll!

Vi hade en riktigt trevlig kväll igår. Kom fram till AREA och världens längsta kö och trodde att det var kört att komma in där. Men så pekade vakten på oss och vi fick gå före hela kön och dessutom komma in helt gratis! :) Vi försökte faktiskt göra en liten videoblogg, men som de flesta vet är det rätt mörkt inne på nattklubbar. haha. Så vi får se om den ens är värd att lägga upp! Senare blev vi inbjuda på efterfest i Hollywood Hills.. men vi skippade faktiskt den och hade vår egna efterfest istället!

Ikväll ska Paris Hilton ha födelsedagsfest på AREA. Dålig planering av oss att gå dit dagen innan! haha!

Nu ska vi åka till stranden i Santa monica och spana lifeguards. Vi hörs senare! /Marika Karin Matilda


Redo för AREA

Nu sitter vi och förfestar hemma hos Karin. Ska snart ta en yellow cab upp till Hollywood och AREA!

Här kommer kvällens outfits:

image34 image35 image36
       Marika                                      Karin                                  Matilda

Soool :)

Kan inte göra annat än att hålla med Marika om vad som skrevs om vädret.

Samtidigt måste jag faktiskt tillägga en grej. När dom flesta tänker på Kalifornien och Los Angeles så tror jag dom associerar till sol och värme. Ja, här är soligt och varmt för det mesta, men vi kan även ha riktigt busväder här med! Tänkte på en grej som jag läste i en Veckorevyn som jag fick skickad till mig för ett tag sen (de var rätt länge sen). Dom hade med någon form av artikel om hur feel de var att folk bär ugg-boots i "soliga Kalifornien". Visst, medger att ugg-boots inte är min stora favorit, och att hela USA verkar tro att den trenden är helt ny för i år, MEN, till de vill jag också tillägga att jag gärna hade skaffat något liknande här under de veckorna när de var som kallast!

Kyla är på något sätt olika beroende på vart man befinner sig i världen.
I Sverige så är ju 13-14 plus grader ganska varmt, medan samma temperatur här får mig att frysa häcken av mig! När man packade väskan och åkte hit var de ju inte kläder för kyla det första man tänkte på. Så nu har vi alltså stort sett frusit var och varannan dag sen december och så äääntligen kommer värmen!!

Hoppas verkligen att den håller i sig! Är sjuk trött på regnet här. Det är på nåt sätt som om hela LA dör så fort de regnar lite. För ett par veckor sen tex. Skulle jag och Matilda på bio mitt i ösregnet. Inte EN enda rulltrappa av dom 5 stycken som leder upp till bion funkade pga. av att de kommit lite vatten på dom! (inte för de skulle bekymrat oss, bara det hade funnits vanliga trappor också :P) Haha, skulle nog aldrig hänt i Sverige.

Men nu är solen här, och jag älskar LA!


image33


Längtar tills de blir så varmt att vi kan börja våra surf-lektioner!
  

Dags att fundera ut kvällens outfit snart...

Bilder kommer upp senare!
Vi ska som sagt även försöka köra en liten videoblogg från AREA ikväll :)


Ha en bra fredagkväll :)

  

Puss å Kram Karin


Ääntligen!

Äntligen har vädret börjat vända, nu är vintern över får vi hoppas (eller vinter och vinter, vintern här består av några regndagar men man blir fort bortskämd om det inte är sol varje dag).  Så i helgen kanske vi kan fixa allt till bloggen som vi tänkte göra förra helgen men inte kunde pga vädret. Förra helgen trodde vi nästan att vi befann oss i Sverige eftersom det var mulet hela helgen! Men nu finns det inget bättre ställe än just HÄR, solen är sådär lagomt varm och jag (Marika) sitter vid min laptop utomhus utpumpad efter träningspasset. 

Jutte, måste bara tillägga att kändishetingen A ringde mig igår och han vill hänga med oss i helgen!:) Så vad har vi för planer på lördag och söndag brudar?

Utgång i Hollywood!

Godmorgon!



Ikväll ska vi försöka styra till lite party i Karins lägenhet och sedan dra vidare till nattklubben AREA i Hollywood.
Ni som brukar titta på tv-serien "The Hills" vet troligtvis vad det är för ställe. De tjejerna brukar hålla till en del på AREA! Och en massa andra celebrities också förståss! Vi hade faktiskt tänkt styra upp våran första videoblogg ifrån AREA ikväll. Får hoppas att vi lyckas! :) Kanske har vi tur och får syn på nån kändis!

image32

Här är Lauren & Audrina från The Hills, påväg hem från AREA den 27 Augusti.

USA - landet för de rika och friska?


image28


Vem sa att USA är landet för bara rika och friska? Att man blir ruinerad om man inte har rätta sjukförsäkringen. Okej, vi erkänner så trodde vi också att det låg till. Vi var till och med riktigt rädda för att pallra oss till sjukan även om jag (Marika) råkade på en riktigt otäck sjuka, visst jag har en massa svenska försäkringar, men hur mycket täcker dem? och hur stor är självrisken? Man har ju hört att sjukhusräkningarna i USA verkligen inte är att leka med.. Men nöden har ingen lag så jag tog mig iallafall till ett ställe i Beverly Hills, förberedd på att det skulle kosta skjortan men tänkte ändå att min svenska försäkring skulle täcka det mesta. MEN newsflash!! Väl där får jag veta att undersökningen + alla mediciner (värde några hundra dollar = några tusen kronor) betalas av staten, skattepengar! Matilda råkade på samma sjuka i Sverige och hon fick glatt betala några hundra kronor för sin medicin, men här behövde jag alltså inte betala 1 cent! Sjukt men sant. Så nu är många av mina fördomar mot det amerikanska skattesystemet botade, eller en del av de i alla fall...  

Bloggmanager sökes?

Driftuppehåll - full funktionalitet ungefär 05:30.


Om blogg.se ska fortsätta ha sina driftuppehåll den här tiden på dygnet, då lär det inte gå speciellt bra för vår blogg. De tycker att de är så smarta som styr med det där när det är mitt i natten hemma hos er i Sverige. Men hur sjutton blir det för oss i LA dårå? Vi ligger ju faktiskt nio timmar efter er!

Man skulle ha en sån där bloggmanager som Blondinbella har. Då skulle livet bli lätt! :) Våra besökare har ju visserligen ökat rätt mycket, så inom en snar framtid har vi nog gått om Blondinbella. Och Kenza hade 26 000 unika besökare häromdagen, det var ju nästan samma som vi hade. Typ. Så om någon har lust att ställa upp som bloggmanager, säg bara till..

image24


Nya brunettbellorna? ;)

Vad var de som hände egentligen, Brittan?

Jag måste verkligen säga att jag tycket grymt synd om Britney Spears.
Klart tjejen har gjort en hel del snedsteg i sina dar, de kan jag inte neka till. Men vem fan skulle inte bli knäpp av att ha tonvis med paparazzis hängandes som en magnet runt om en 24/7?

Och till följd av detta bli uthängd i media var och varannan dag. Den senaste tiden har jag inte sett eller hört en endaste positiv grej om henne.. Är det inte att hon har dålig hand om sina barn har hon haft ett bråk med familjen eller "pojkvännen".  Nu syns även gravida lillasyster på omslagen titt som tätt...

För snart 3 dagar sedan blev Britney utskriven från den psykiatriska avdelningen på UCLA´s medical center här i LA. Där vistades hon delvis för att hon i nuläget bedömdes vara en fara för sig själv. Det gör riktigt ont att se hur allt gått rakt utför de senaste åren för Britney.

Ser man tillbaka på den 16årig popstjärnan som hon en gång var, är de svårt att inte undra vad det egentligen var som gick så fel? Känns fel att döma någon, men hur lätt kan det vara att ha en krävande mamma som fick en att bli känd redan vid 8års ålder?


Kan inte göra annat än att lida med tjejen..


image23image25
Från 16 till 26...

Btw, kan även meddela att när hon sprang på stan för några veckor sedan såg hon faktiskt riktigt bra ut! Inte i närheten av alla hemska bilder man sett i media...

God Morgon Sverige! God Natt LA!
Puss Karin ♥

Vintageshopping i Santa Monica

För några dagar sedan var vi i Santa Monica där vi upptäckte ett riktigt smultronställe, en grym vintagebutik! Den låg inte på den vanliga 3rd street promenade som alla turister går på, utan några gator upp. Vi kan alltså numer kalla oss "locals" som rör sig på de bästa ställena hehe. 


Jag (Marika) hittade en cool kjol i skinn som kanske blir nästa inköp. Vad tycker ni?

Ingen kjol som finns överallt precis, vilket jag gillar. Jag lägger upp en bild, men tänk er en annan topp till. Så vad säger ni, är den värd en tripp till Santa Monica? 

image21


Trippeldejt på Starbucks :)

Phuu, så var gymmet avklarat ännu en dag! skönt!
Nu är vi samlade alla tre på vårt favorit Starbucks  som ligger inne på Barnes & Nobles (en "bokaffär").
Här får man sitta och läsa mode och skvallertidningar utan att köpa dom, och samtidigt kan man avnjuta en god latte :)

Här kommer den utlovade bilden på Karin. Här är de dock Brandon, våran PT som får svettas :)

image18


Men här har han iaf satt oss i arbete ;)

image19

Haha.. snygga å osminkade! roligt nog hade vi också satt på oss svarta byxor och röda linnen båda två! ser lite kul ut :)

Ne, nu ska vi fortsätta avnjuta vår latte!

image29

// Marika Karin och Matilda

Smygbilder!

Nu ska jag åka iväg och hämta Karin, för att sedan åka till LA fitness i Westwood och träna med vår privat tränare Brandon. Marika har tyvärr andra planer idag, så hon kan inte följa med. Men jag ska i alla fall försöka ta lite smygbilder på Karin när hon är som svettigast och sedan lägga upp dom här. Så håll utkik! ;)

image31


Ha en bra kväll Svenska folket. Vår dag har bara börjat! / Matilda

Webb-tv är guld värt!

Vi har kommit på värsta knepet för att bota hemlängtan. Nämligen webb-tv! :)
Och speciellt då webb-tv med Carolina Gynning.
Tänk att vi befinner oss på andra sidan av det stora havet och fortfarande kan sitta och titta på samma tv program som ni där hemma gör! Det är ju heelt fantastiskt! (som gamla mormor skulle ha sagt).


image17


Jag tror inte jag har sett en enda bloggerska som inte har skrivit en kommentar om hur störtskön Gynning är. Jag tänker inte heller vara svår på att hänga på den blogg-trenden. För hon är ju faktiskt lite utav våran idol! En tuff tjej!

Och det var extra kul att se avsnittet som var inspelat i LA. Det där om udda kvinnor. Vi kände ju igen det mesta! Nästa gång får du gärna komma och hälsa på oss Carolina! :)
                                                                                                                               God natt Sverige /Matilda


Lyckorus;)

Idag är jag super glad! Roligt egentligen att sånna här saker kan få en att bli så glad!
Efter gymmet imorse tog jag en liten promenad.. gick på en gata där jag säkert gått tusen gånger innan.
Plösligt så får jag för mig att jag ska gå in i en liten smyckesaffär.. Den lilla butiken är proppfull med allt från armband, halsband, ringar, och örhängen till sjalar och nyckelringar. mitt i all denna oordning (som de faktiskt var) hittade jag en liten dröm låda. Började gräva runt lite och hittade par efter par med söta örhängen! det bästa av allt, utan på lådan stog en lapp med texten: $ 1. alltså kostade dom i nuläget inte mer än 6.50 kr styck!! weehoo! sånt tycker vi om! då gör de inget om man bara skulle använda dom en gång;)
Efter yttligare lite letande runt om i butiken hittade jag faktiskt massa fina saker! dit får de definitivt bli ett besök snart igen.

Dagens inköp (blev trots allt bara 4 par):
image12


Inte världens bästa bilder, men de fick bli som de blev!

Jaha, nu bestämde sig först Internet och sedan bloggen för att krångla!
Detta inlägget kommer in lite senare än vad de skrevs, hoppas det är okej ändå :)

Btw, Brandon skämdes idag! He messed it up! Han hade tagit fel på alla tider å dagar, blev visst lite mycket på en gång när vi bokade...

Nu har även vår nya header kommit upp! snygg va?
Stort tack igen till Isabelle

God natt allihopa! (nu är de iofs morgon i Sverige)

Puss å Kram Karin ♥

Lunchdejt i Marina del Rey

Goddag bloggen!

Morgonen började tidigt då städerskan kom lockan åtta! Så det blev en snabb frukost innan jag skyndade mig till gymmet (städerskan hatar mig så jag försöker hålla mig ur vägen) där jag även duschade, allt för att inte störa städningen, hehe. Nu ska jag åka till Cheesecake Factory i Marina del Rey och äta lunch med Stina:) Sist jag träffade henne var i julas, alltför längesen, vi har haft allt för mycket att göra på sista tiden.. Solen skiner och det ser ut som en skön dag idag!

//Marika

Projekt living LA

Hallå alla nya läsare!

Vi startade den här bloggen för att vi känner att vi har så himla mycket att dela med oss av. Livet i Los Angeles är hetsigt och det händer någonting precis hela tiden. Vi lever inte längre det vanliga Svensson livet, utan ett liv som vi tror kan vara rätt intressant att läsa om.

Det dyker upp fler och fler läsare och jag tänkte att det kunde sitta på sin plats att presentera oss. (Så att det här inte blir allt för rörigt) :)

Vi kommer alltså alla tre från Sverige. Marika från Boden. Karin från Lysekil. Och jag, Matilda, från Finspång. Så vi levde verkligen som vanliga Svenssons fram tills vi flyttade hit till LA. Vi kände inte varandra i Sverige utan träffades för första gången här i LA och nu är vi bästa vänner! :) Vi är alla 19 år, ska fylla 20. 


image3    image4   image5
           Matilda                          Marika                                 Karin

 Tydligare kan det ju inte bli. Nu ska det väl inte bli så svårt att hänga med? :) haha.

Hollywood först

Sakta i backarna nu Matilda, vi orkar inte vänta till den 15e för att få parta. Till helgen är det AREA som gäller. Det är en grym nattklubb i Hollywood!:) Får bara hoppas att min uttänkta outfit funkar för AREA är ett fancy place och jag tror inte vi hinner med någon seriös shopping innan helgen...  Men vinet är redan inhandlat så det är lungt, nog för att det problemet är väldigt lätt att lösa här. Man kan nämligen köpa vad man vill, vodka, öl, vin osv. i vanliga matvaruaffärer och det kostar ungefär en tredjedel av vad det gör i Sverige!
 

AREA - en riktig fancy klubb.

Nu ikväll så väntar jag bara på att snyggingen A ska ringa...
Kul att vi kommit igång med vår blogg iallafall!:) Det här kommer bli bra tjejer!

God natt! /Marika


Party i Vegas

Fredagen den 15 februari ska vi iväg till Las Vegas över en helg. Vi ska bo på Hard Rock Hotell och parta hela helgen. På söndagen är det ett stort poolparty på Hotellet som kallas Rehab. Det känns som det kommer bli en galen helg! :) Vi är i alla fall galet taggade! Nu hoppas vi att de här två veckorna rullar på fort..

image2

Matilda (jag), Marika & Karin.
Den här bilden är dock tagen från våran senaste weekend trip då vi åkte till Newport Beach.

Svikaren Brandon

Hej!

Vill bara börja med att tacka Isabelle som ska hjälpa oss med att fixa till vår bloggdesign! Vi är super glada!:)

Idag skulle vi dra iväg på träning med min (numera vår?) personliga tränare Brandon.
Stressar galet mycket för att komma dit i tid, eller ja, så mycket man nu kan stressa när man sitter i en bilkö. Rusar in och fram till receptionen ca. 5-10 min sena, och vad tror ni då? nee då har Brandon precis gått hem och tagit en nap! haha tack för den, glömt bort oss bara sådär!;)
Som tur var fick vi en annan tränare i stället, han är faktiskt sjukt grym han med så de löste sig ju ganska bra tillslut!
Imorrn har vi ett pass med Brandon igen, haha då ska han få veta att han lever;)
Ska försöka fota lite då också så ni får se hur de går till på våra träningar!

image30


Nu blir de American idol för mig :)

Puss å kram Karin

Californication

Sverige är ett grymt land. Lysekil, Finspång & Boden är också bra.
Men USA är ändå landet att befinna sig i (om vi kom in?, Ha, vi kommer knappt ut!)

Los Angeles är möjligheternas stad, något vi märkte så fort vi kom hit. Nu har vi kontakter både här och där. Solsken och värme, flip flops och bikini, kändisar och drinkar, och sist men INTE minst, shoppingen!! Ge oss en anledning till att vi skulle vilja åka hem till Sverige igen?

Att blogga är nya "inne" grejen, klart vi hänger på. Kan blondinbella tjäna 90 000 kronor i månaden på sin blogg så kan väl vi. För är det något vi har lärt oss sen vi kom till LA, så är det att alla kan lyckas!  

Marika, Karin och Matilda ja de är vi som kommer köra stenhårt för att ge er dom senaste uppdateringarna om vad som händer i våra liv. (vi kan vara rätt galna ibland, eller för det mesta, men ta allt som vi skriver med en nypa salt)


RSS 2.0