Fullt upp idag!!

Idag har vi hunnit med mycket, vintagemarknaden på Melrose/Fairfax, mysfika med Lovisa och Elin, Hollywoodskylten, The Grove osv... Bilder kommer imorgon nu måste jag sova, imorgon ska jag och Petra upp tidigt för att åka till Six Flags Magic Mountain!!!:D Jag är ledig hela veckan, kan det bli bättre!?!? Petra har redan somnat, någon som är förvånad?

Måste bara avsluta med den här skylten som satt på en spegel på marknaden. Den här skylten ser vi alltför ofta framför ögonen... även om vi inte har någon man haha.. "YOUR HUSBAND CALLED He said you can buy anything you want"


/Marika


Till dig Fia!

okej då.. bara för din skull fia, här kommer en bild där du kan se min nya frilla... Men såhär kommer inte slutresultatet att se ut för jag ska tillbaka till frisören på onsdag, för man kan bara göra en viss mängd på en dag...


/Marika

Lite snabbt om de senaste dagarna

Det har varit fullt upp de senaste dagarna för mig och Petra! Vi har stuckit iväg tidigt på morgonen och kommit hem sent på kvällen så vi har inte hunit lägga upp några bilder. Här kommer i alla fall några bilder från slutet av veckan.


Vi var på Nordstrom Rack och hade lite problem med att vi ville ha på tok för mycket kläder, såhär såg år vagn ut EFTER att vi hade prövat allting och sorterat bort hälften...


Vi kan ju inte ha sverigebesök utan att ta med de till våra polare på Juicyaffären på Rodeo Dr!:P


Igår (lördag) käkade vi jättegod sushi på en sushibar. Efter det åkte i och hämtade upp Karin som hade jobbat lite under kvällen och tog en mysfika på vårt favohak Urth Caffé.

Efter fikat hade vi  lite överenergi (klockan var runt tolv på natten) så vi gick en promenad på Rodeo Dr och stannade på Beerly Wilshire för toalettbesök där vi träffade på Natalie Imbruglia.

OCH igår färgade jag håret, spännande va!??! Jag är ju egentligen blond men har haft brunsvart hår de senaste åren, men nu är det en färg som jag aldrig i hela mitt liv har haft!! Bild på resultatet kommer snart, ni får nöja er med en Star Warsfrilla hehe


Kramar
/Marika




OurSundayPlans

God morgon :)

Har vart lite dålig uppdatering här pga internetkrångel!
Vi hade en jätte mysig kväll igår! Blev fika och promenad i Beverly hills :)
Idag ska vi på marknaden på Fairfax/Melrose (tror jag det är?, braaa koll!! haha). Sedan tror jag det blir en sväng till några andra Vintage butiker i närheten som vi inte hunnit besöka än! Det är lite det som är det roliga med LA, även om man bott här i 10 månader och gett sig ut på dom allra flesta äventyr som man kan tänka sig, så finns det fortfarande sjukt mycket kvar att upptäcka!

Nu är det dags att ge sig iväg!

Kraaam

Marika Morot

Hej sötosar!

Allt bra med er?

Idag är Marika och färgar håret! jag är sååå nyfiken på hur det kommer bli! pratade med henne på telefon nyss och då sa hon att hela hennes hår var helt orange.... Hoppas att det blir bra när hon är klar i alla fall :) Det är jag nästan säker på att det kommer bli!
Tråkigt nog så ska jag jobba ikväll :( Men vi ska säkert hitta på något kul efter de! jag jobbar ju i alla fall inte heela natten!

Hörs lite senare igen :)

Puss och kram
Karin


Värdefulla Tips!

Vi har lite tips på vad du kan göra om maten skulle ta lite väl lång tid när du sitter på en restaurang...


Tildas variant # 1


Detta tipset fick vi från en japan som satt vi bordet brevid oss...


Tildas variant # 2

(Bilderna är från Hawaii)


Slit dom med hälsa! Det har vi gjort ;)

God Natt!


MysPysFredag

Vilken mys-kväll det blev! Efter att ha gått på en liten shoppingrunda i Santa Monica på 3rd street så mötte vi upp Lovisa och Elin som var tillbaka i LA efter sin lilla roadtrip! Endas till söndag har dom kvar i LA, usch tycker synd om dom som ska åka hem! men jag tror nog att dom haft en grym resa! Vi bestämde oss i alla fall för att käka middag på det mysiga Cheescake Factory i Marina del rey (Favoriten!). Fick ett bord precis nere vid strandkanten så det var jätte mysigt :) och precis lika gott som vanligt var det, haha!



Nu ligger jag hemma i min säng igen! Ska upp och jobba klockan 9 imorrn....

Nu är det läggdags!

Kraam
Karin

Wall e preimär

Hej!


Idag har vart en sköön dag! Var biopremiär på Wall e idag så självklart drog jag med ungarna dit! Älskar när man får gå på bio på jobbet :) Söt film!  
Nu ikväll ska jag, Marika och Petra till Santa monica! Antar att det blir shopping och middag :)



Nu måste jag hoppa in i duschen! Hörs sen :)

Puss och kram
Karin

jobbardag

Var länge sedan jag vart så sjukt trött som jag vart idag! Att gå upp imorse var inga problem, och ända fram till 3 tiden så var jag faktiskt ganska pigg! Men sedan började det gå utför! haha, vid 6 var jag helt färdig för sängen! Har i och i för sig haft en ovanligt "jobbig" jobbardag idag. Vanligt vis så har vi ju ett break mitt på dan, men idag har jag "streckjobbat". Typiskt att de skulle vara så just idag! haha

Mitt fina bildspel som skulle komma upp igår kom visst aldrig som ni kanske märkte... Sorry, men Klant-Karin glömde såklart att ladda batteriet på kameran som just då bestämde sig för att ta slut! Så det blev lite si och så med bilderna... men början av dagen kan ni ju i alla fall få se :)

Till skillnad från Matilda och Marika som har besök här, så har ju jag faktiskt bara jobbat...


På morgonen gick jag hela den långa vägen till jobbet...


 


På vägen fick jag flytta på en cyckel....



När jag hade slutat kom Marika och Petra och hämtade upp mig :)



Vi tog en promenad på Rodeo dr




Jag shoppade på Vercace och Tiffany´s! ......NOT, även om jag drömde lite om att jag gjorde de....

Lite Sale på Victoria´s secret blev det i alla fall!




Gick förbi några fina blommor och en fontän....

Blev kissenödig och sprang in på Beverly Wilsheire Hotel (Pretty Woman hotellet), Ska man kissa vid Rodeo dr, så kan  man lika gärna kissa fint...



Hann med en titt på Pretty woman manuset innan det bar av hemmåt



Väl hemma igen började det otroligt krävande jobbet... Phu, tre shower av någon dålig tecknad serie! De ni!

Och kvällen hade ni ju redan fått sett lite bilder från :)

Kram
Karin

Vegas baby!

Jag ser att Marika redan har skvallrat om att jag och min familj akte till Las Vegas idag! :) Och nu ar vi framme.. i ett otroligt stort amerikanskt hus. Det ar min mammas svenska barndomskompis Marie och hennes man som bor har. Marie akte namligen ocksa till USA som Au Pair nar hon var ung.. och sa blev hon kar och ar kvar har an idag! (Gissa om min mamma har varit orolig for att samma sak ska handa for mig!! :) ) Marie bor iaf i ett otroligt stort och fint hus har i Las Vegas, vi har till och med fatt ett varsitt sovrum alla i familjen. Sa nu ska vi stanna har i en vecka.. och bara njuta! 


Nu ska jag vara lite social igen, men jag har ju tillgang till dator har sa jag kommer uppdatera er ordentligt om var lilla resa! Ha det bra tills vi hors igen! 

Kram Matilda.
 

GOA

Igår blev det utgång i Hollywood och efter lite andningsproblem i bilen (pga alltför mycket hårspray) och att vi blivit bumpade i baken (bilbaken alltså) av en annan bil!!!! OTÄCKT!! Så gick vi till slut till ett av våra favoritställen: Goa!:)

Fixa sig i bilen... som vanligt!






Vi hittade 3 stjärnor som inte var tagna än, så nu är de våra!!


Petra struntade i stjärnan och gick direkt och skafade livvakt!;)

En kul kväll!:D Nu imorse (torsdag) åkte Matilda och hennes familj till Las Vegas på semester:) Karin började jobba nio imorse och jag var uppe före kl åtta.. Puuh alla är rätt trötta! Även Petra, fast hon fick sova till klockan ELVA!!! Nu är jag ändå ledig några timmar så vi får se vad jag och Petra hittar på!:) Imorgon är min allra sista jobbdag, känns helt sjukt!!

Ha en bra dag!
/Marika




Rodeo Dr



Petra och Marika på shoppingtur på Rodeo Dr igår.

Dagens planer

Förmiddagen har jag, Petra och Karin spenderat på Rodeo dr och sedan en fika på Urth Caffé. Vid klockan ett började Karin jobba så då åkte jag och Petra till Century City Mall där vi strosade runt lite.  

Nu verkar det som att jag har slutat så nu hoppas jag på att Matilda ska höra av sig så att vi kan planera kvällen. Vi har nämligen tänkt att gå ut i Hollywood ikväll!:) Petra måste ju få se hur vi gör det! jag och Petra har nu tänkt att åka till Fox Hills Mall och Nordstrom Rack och vänta där tills hon har slutat så att vi senare kan åka upp till Hollywood.

Så ser planerna ut, ni får se lite bilder senare!

Kram
//Marika

badobidooo

Hejsan :)

Tänkte bara säga hej här lite snabbt innna jag börjar jobba igen! Tänkte att ni ska få se i bilder lite senare hur min dag har sett ut! Jag menar nu när ändå Marika och Matilda visat er hur deras senaste dagar har vart ;)

Puss och kram så länge!

Karin

UCLA vilken grej



Vi överlevde vår nya kurs vi började ikväll! Blir inget glidande igenom den kursen inte... Shit, där var det ord och inga visor! Men allt verkade faktiskt väldigt intressant så det var kul :) Väldigt stor skillnad från min förra kurs på UCLA dock!
Måste bara tillägga en sak för alla er som inte känner till så mycket om UCLA. Campusområdet där uppe är som en labyrint! Så sjukt stort! går inte att beskriva! Tur att jag hittade där, annars hade nog jag och Tilda aldrig kommit fram! Minns att jag letade efter min byggnad ca 40 min första gången jag var där, och då hade jag ändå karta och visste på ett ungefär vart de låg...


En del av UCLA campus

/Karin

Petra på besök

Jag har varit rätt duktig på att uppdatera sedan Petra kom hit till LA. Förklaringen är helt enkelt att det har varit så underbart att få träffa henne igen att bloggen har hamnat högt upp på listan. Men mycket har vi hunnit med, och här kommer lite bilder på det:

Ps. Till skillnad från Matilda så har vi (Jag och Petra) inte kört lika långa sträckor över LA eller varit på så många olika platser, men vi har hunnit med mycket ändå och det bara på EN dag, det ni!;) ds.
Vi har varit på väg till stranden


Vi har räddat vattenflaskor i nöd


Vi har boogieboardat i vågorna


Vi har spanat efter människor i nöd


Vi har scootrat


Vi har scootrat sittandes


Vi har scootrat på ett ben!!

Vi har gjort andra crazy konster på scootern


...och slutligen har vi myst med frukt och chokladdopp framför Anders i Allsång!:)

En toppendag helt enkelt! Livet är bra gött!
Kram på er så länge!
//Marika och Petra

Sunshine

Heej!

Idag vaknade vi till ännu en dag med strålande solsken! underbart!
Marika och Petra bestämde sig för att trillbringa sin dag på stranden, detsamma gjorde även Matilda och hennes familj! Jag är måttligt avundsjuk eftersom jag måste stanna hemma och jobba :( Triiist.....
Men men, det blir i alla fall inte en så lång jobb-dag idag eftersom jag och Matilda ska till skolan ikväll... Får se hur det går med våran, ja... lite annorlunda kurs! haha

Hörs senare igen :)

Kram
Karin

Familjen på besök!

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera sedan min familj kom hit till LA. Förklaringen är helt enkelt att det har varit så underbart att få träffa dem igen att bloggen har hamnat lite på sidan. Men mycket har vi hunnit med, och här kommer lite bilder på det:



Vi har firat midsommar på stranden.


Vi har varit på universal studios.

Vi har umgåtts med Marika, Karin & Petra.

Vi har varit på Venice beach & Manhattan beach.

Vi har badat i vågorna.


Vi har varit vid hollywood skylten.

Vi har varit i Hollywood och tittat på walk of fame.

Vi har varit på Cheesecake factory.


Vi har varit på The Grove.

Vi har varit o shoppat på 3rd street i Santa Monica.

Nu ska vi till stranden igen! :) Livet är bra gött!
Ikväll börjar Karin & jag vår kurs på UCLA också.

Kram på er så länge! /Matilda


Läggdags!

Nu är det bedtime för oss här!
För alla er hemma i Sverige har tisdagen precis börjat... :) Hoppas att ni alla får en toppen dag!

Avslutar kvällen med en skön midsommarbild på världens sötaste Marika



Så var det väl dags för vårt gamla hederliga citat!

God morgon Sverige
God Natt LA

Kramkalas!

:)

Har visst vart ganska kreativt med bilder här på bloggen idag! Kan väl inte vara sämre jag än att slänga in en bild jag också... Hittade denna söta på Petra och Marika från igår när vi var i Santa Monica :)



/Karin

Robertson och Melrose


Idag på förmiddagen drog Marika, Petra och Karin upp till Robertson för lite shopping och sedan en fika på Urth Caffé!;) Mysig dag! Petra fick också se sin första kändis här i LA, ser ni vem det är!?

/Living LA

Härlig söndag i Santa Monica


Gårdagen (söndag) spenderades på Santa Monica Beach för Karin, Marika och Petra. På eftermiddagen kom Matilda och hennes familj dit och då blev det lite shopping på 3rd st och mysig middag!:)


Karin och Marika hade sandkrig!!;)

Bilder från Universal Studios



Hej hej! Här kommer lite bilder från vår minst sagt heeta dag på Universal Studios. Vi var ett stort gäng då både Matildas familj och Marikas kompis Petra är här på besök!:)


Marika fick vara med i en av showerna.


Pga att branden som var på Universal för några veckor sedan så var många scenfasader nerbrunna men vi hade tur att Wisteria Lanegatan var öppen i alla fall. Den har annars många gånger varit avstängd pga pågående filmning.


Vi hann också med att drägla efter snyggingarna i Water Worldshowen!;)
//Living LA

Monday

Hallå där!

Har inte direkt vart någon topp-uppdatering från våran sida i helgen på bloggen! sorry... Blir som sagt väldigt fullt upp här så fort det kommer besök!

Idag har i alla fall jag, Marika och hennes besök Petra varit på Melrose och Robertson och shoppat :) Jätte mysigt! Vad Matilda och hennes familj pysslar med idag har jag inte fått uppdatering om än, men det får ni säkert reda på senare :)

Igår kväll hade vi det också jätte mysigt! efter en hel dag på stranden blev det shopping och middag på 3rd street i Santa Monica! Bilder kommer senare...

Nu måste jag fortsätta jobba!

Puss och kram
Karin

Branden på Universal Studios

Okej, vi visste att det hade brunnit på Universal Studios, och ja, vi visste att det varit en omfattande brand. Ändå kunde vi inte låta bli att stå där med gapande munnar igår när vi fick se förödelsen. Shit, var nog det enda vi fick ur oss....


Universal Stuidos "Backlot" för ca 2 veckor sedan...


Universals "Backlot" igår...

Hela "staden" som funnits där nere är totalt förstörd!
(Tyvärr hade jag inga bättre bilder...)

Läskigt....

 
/Living LA

Heting-geting

Den här hetingen spatserade förbi vårt lilla midsommarfirande igår!

Midsommarafton

Ja det blev en jättemysig midsommarafton på stranden i Santa Monica med Matildas familj och Marikas sverigepolare Petra, här kommer lite bilder!:)


Karin och Petra




Självklart så glömde vi inte bort att dansa små grodorna och alla andra ringdanser, även om det gjordes på en strand och runt en blombukett istället för en midsommarstång!;)

Slutet gott, Allting gott

Åh vilken mysig midsommar det blev tillslut! jag känner mig toppen nöjd med kvällen! Våran picknick på standen blev verkligen jätte mysig! ni ska få se bilder senare eller imorgon, loovar! Till och med midsommarkrans (inte kran som det stog i förra inlägget :P) blev det! Var också hur kul som helst att få träffa både Matildas familj och Marikas kompis Petra! Störtsköna människor :)

Imorgon är troligtvis planen Universal Studios, precis som alltid är det ett måste när vi har nya besök ;) Kommer troligtvis vara vääldigt varmt imorgon dock... men vad gör det? vi klagar inte :P

Nu ska jag sova! vill vara pigg imorgon!

Puss och kram
Karin

Glad Midsommar!!

Hoppas att vi kan fixa midsommarkranar ikväll!:)

Nu är midsommarafton snart över i Sverige men här har den precis börjat. Nu har vi allihop precis ätit frukost, fast på olika håll... Matilda har slutat så hon ska till stranden nu med sin familj!:) Karin jobbar i några timmar till och jag ska hämta upp Petra på LAX om några timmar. Det är mycket som händer och planerna är väldigt oklara, men ikväll ska vi i alla fall fira midsommar med en mysig picnic på stranden i Santa Monica, det ska bli så kul att äntligen träffa Matildas familj och att Petra ska få träffa Matilda och Karin!:D

Hoppas ni har en bra midsommar!:)
//Marika


Nervvrak

Hahaa, Nu är det inte långt kvar tills Matilda ska få träffa sin familj!! Och här sitter jag och är hur nervös som helst! På något sätt kom alla känslor som jag kände när min familj kom hit tillbaka nu! Jag är sååå glad för Tildas skull! Ska bli jätte roligt att äntligen få träffa hennes familj i morgon också :) Då ska vi fira midsommar tillsammans allihopa! Tror säkert det kommer bli jätte mysigt :) Mitt största problem just nu är bara hur jag ska få tag i blommor till midsommarkransen... Det väger mellan att palla blommor från rabatterna runt om i området, eller köpa blommor på mataffären... Haha, vilka problem vi har....


Kram
Karin

Fatta att jag blev rädd!!!

Förra veckan var jag ju i downtown LA då min morbror, Samuel Hubinette, stuntkör i The Fast and the Furious 4 som spelades in då. Jag skrev ju då att han höll på att skrämma livet ur mig när jag står på en gata mitt i downtown på natten (det var visserligen mycket folk där men..) och så vänder jag mig om och så kommer den här terroristen mot mig!! ahhaha


Samuel är vanligtvis blond och inget skägg eler mustach så jag kände först inte igen honom...
//Marika

Bloggträff!

Uj, vilken sen kväll det blev. Klockan är snart ett och vi kom precis hem från Urth caffé, där vi hade träff med tre tjejer som tagit kontakt med oss genom bloggen. Riktigt trevliga var dom, så det var väl därför tiden sprang iväg också. Vi satt kvar på Urth ända tills de stängde och slängde ut oss. Väl då kom vi också på att parkeringshuset hade stängt. Som tur var är parkeringsvakten helt kär i Karin så han satt och väntade på att vi skulle komma tillbaka. Vi fick ut bilen, och slapp till och med betala! :) 

    

Elin, Lovisa & Anna från Göteborg. Det är säkert nån av er läsare som känner igen dem.. Världen blir bara mindre och mindre för var dag som går! Supertrevliga tjejer iaf! :)

/LivingLA!

Underbar jobbdag!;)

Ja den här dagen kanske egentligen inte kan kallas jobb.. Men den har varit jätteskön hittills:) Efter mitt värdbarns graduation åkte vi till lyxhotellet Ritz-Carlton och käkade lunch (25 dollar för en sallad!!) sedan låg vi och glassade vid poolen med Pina Coladas (18 dollar!!) Tur att det inte är jag som betalar!!!;) Nu är klockan snart sex på eftermiddagen och mina värdbarn leker med kompisar och båda mina värdföräldrar är hemma så jag tror att jag kans luta nu!?? eller..? Det är det ändå som är svårt med det här jobbet, när jobbar man och när jobbar man inte??  Men nu ska jag ta mig en dusch i alla fall sen får jag väl fråga... Hoppas att Matilda och Karin slutar nart i alla fall så då kanske vi kan träffa bloggtjejerna som just nu är i LA men åker hem imorgon... Juste, det var inte så mycket folk vid poolen eftersom att det inte är säsong än, men Ty Pennington från Extreme Homemakeover var där med sin flickvän. Vi snackade med flickvännen som bar en gul-blå Husqvarna t-shirt!? Hon var inte svensk så man kan ju undra varför hon hade den...

//Marika

Bara en sak till...

Det är himla lustigt egentligen.. hur mycket vi än pratar med varandra, och hur mycket tid vi än spenderar tillsammans, så har vi fortfarande så himla mycket kvar att prata om. Vi sitter alltid uppe för länge på kvällarna, för varje gång vi ska säga hej på på MSN och stänga av datorn så är det nån som kommer på nått hon har glömt att säga. Och så kommer världens diskussion igång igen. Och det är samma sak VARJE kväll. Jag undrar om det någonsin kommer komma en tid då vi verkligen inte har NÅGONTING kvar att prata om.. 

Igår  ikväll slutades iaf konversationen så här:

Matilda says:

Men hörreni.. lyssna på det här: Living LA vida loca!!
vår nya slogan!

Karin - says:

Skriv de på bloggen och gå och lägg dig!

Marika says:

men stäng av datorn nurå!!


Graduation

Nu är det onsdagmorgon här och idag är det Graduation som står på schemat för mig och Matilda. Vi har nämligen varsitt värdbarn som går ut femte klass i år och då går man ut elementary school för att börja i middle school efter sommaren. Ett stort steg i livet för ungarna. Så idag klockan 11 så ska jag i alla fall med mina värdfamilj till mitt värdbarns Graduation och sen ska vi åka till lyxhotellet Ritz-Carlton i Marina del Rey och käka lunch och bada i poolerna!:D Så det ser ut att bli en rätt skön dag!:)


Den här bilden togs på Britney och Kevin för ett halvår sedan på Ritz i Marina del Rey, min värdfamilj har även sett hela familjen Beckham några gånger där.. Vi får väl se om vi får syn på någon, annars får vi bara ligga och njuta av det sköna vädret och poolområdet!:D



Hoppas ni får en bra dag!!
/Marika

Night-time!

Heey!

Kom precis hem från en skön kvällspromenad! Jag tycker om att gå på kvällarna... är så skönt att gå och lägga sig när man kommer hem då :) Även om jag nästan alltid är ute och går på morgonen! haha

Önskar jag hade något kul och intressant att berätta för er, men tyvärr... det har inte hänt så värst mycket här idag! Vi har börjat planera inför midsommar så smått här... Vad det än blir, så har vi i alla fall bestämt att vi ska fira på svenskaste svenska vis! Midsommarkransar och jordgubbar är två av våra måsten!

Ne, nu blir det sängen för mig!

Lååång dag imorgon... phu!

Natti natti!

Puss och Kram
Karin

Sverigebesök

På fredag kommer MITT besök hit!!!:D Mitt enda sverigebesök faktiskt, jag var ju hemma i Sverige över jul och nyår och fick träffa alla, men jag har ändå saknat PETRA, en av mina bästa vänner, nu är det nästan 6 månader sen vi sågs!!? Shiet vad tiden går snabbt.. Petra är redan på västkusten i USA, men just nu är hon i Seattle och hälsar på lite släktingar och då nu på fredag så landar hon på LAX!;D Ska bli så kul att visa henne min stad!

Jag & Petra sist vi sågs..
//Marika

Allt på en gång...

Åh, idag har vart en sån dag då jag egentligen har så mycket att göra att jag inte får gjort något alls! Does it make sense? Det händer i alla fall mig då och då... Man har så mycket saker som man borde ta tag i att man inte vet i vilken ände man ska börja...

Så idag har det inte blivit många saker avklarade...

Usch... tror jag börjar bli sjuk också :/


/Karin

Sandra Bullocks Charity

Igår var jag ju på ett Charity Event i Santa Monica. Organisationen som samarbetar med Sandra Bullock (som också var där) jobbar för att hjälpa barn med HIV/Aids i Afrika. De har startat barnhem osv där de tar hand om barnen. Festen som ägde rum i poolområdet på ett lyxhotell på Ocean ave var verkligen jättecoolt designat. Det är jättesvårt att förklarara utan bilder men det var i alla fall näckrosor som flöt omkring i glasskålar i poolerna, ljus och spots runt palmer och i poolerna, öppen bar, servitörer som gick runt med kycklingspett (och jordnötssås;)), lamm-och grönsspett osv... En massa roligt folk och en kul måndagkväll helt enkelt:) Även om det kom lite oväntat då jag fick ett telefonsamtal om festen klockan sju och att det var uppklätt som gällde, "klä dig så fint du bara kan!!". Mina värdföräldrar var då ute och käkade och jag var hemma med barnen helt osminkad och oförberedd.. Men så fort de kom hem kring åtta var jag redo att sticka iväg med min lilla Cruiser!;)

Jag ska se om jag kan hitta några bilder, annars får ni försöka föreställa er hur det såg ut, även om det är svårt...

Ni kanske hade förväntat er en bild av Sandra Bullock, men det var några andra som ville ta en bild med henne men hon sa då "This is not about me, this is about the work that we do", vilket i och för sig är sant...



//Marika

Sverige-besök igen!

Den här veckan är en speciell vecka. Vi får nämligen besök från Sverige igen! Min familj, som jag inte har träffat på över nio månader, kommer hit på torsdag. De ska stanna i en hel månad och jag har lyckats fått ledigt i 2 veckor så vi ska bland annat åka till Las Vegas och San Fransisco. Haha, det känns så overkligt att skriva det.. tiden har gått så himla fort, samtidigt som det känns som det var en evighet sedan jag såg dem! Sen får Marika besök på fredag också.. men det får hon berätta mer om. Jag ser iaf jättemycket fram emot att träffa alla våra besök! :)

Nu ska jag åka och byta olja på bilen. På tok för mycket att göra den här veckan.. det är ju skolavslutningar och allt möjligt för barnen, så vi har alla tre väldigt mycket att göra. Hoppas det blir helg fort..

Hörs snart igen /Matilda.


Charity Party

Oj vad duktiga Karin och Matilda har varit på att blogga ikväll!:) Bra det när jag inte hann göra så mycket, jag hamnade nämligen på finparty på lyxhotell i Santa Monica ikväll!;D Jag berättar mer imorgon, nu måste jag sova, jobb väntar som vanligt imorgon...


Kram kram

//Marika


Webb-TV is the shit

Ni som läst bloggen ett tag vet ju hur mycket vi uppskattar den Svenska Webb-TVn, och Kanal5 är överlägset bäst när det gäller den biten! till vår stora förtjusing är nu även Carolina Gynnings "I Huvudet På Gynning" tillbaka! Yey! många kvällar med laptopen i knät är nu säkrade :P Haha


Hjälp!!

Någon som vet hur man laddar upp en video på bloggen sedan dom bytte till "publishme.se"? När man trycker på HTML knappen precis som innan så finns ju inte "uppdatera" eller "spara" knappen (eller vad det nu var) kvar?
Är det bara vi som är tröga eller finns det fler som haft problem med det här?

Jätte tacksamma för hjälp...

/Living LA

You don´t mess with the ZOHAN

Glömde bort att berätta att vi var på bio i lördagskväll!
You don´t mess with the ZOHAN blev det :) Det var en helt okej film, faktiskt ganska rolig! Även om vi sett bättre... popcornen smakade i alla fall precis lika bra som vanligt!


Hittade en ganska passande bild som togs för rätt länge sen.... ;)

Tilda är sötare än socker!



Mysfika i kvällssolen på Century City i lördags :)

Vibrerande mascara??

Alla som känner mig vet att jag grisar sjukt mycket med min mascara, jag kan göra det utan att grisa men det blir helt enkelt inte lika bra då.. Karin har också sin lilla egna teknik på att sätta på mascaran, vilket jag såklart har sagt åt henne haha, men även om det ser rätt roligt ut när hon sätter på den så blir resultatet ändå jättebra!;) Det jag vill komma till är att nu kanske vi måste sluta med våra speciella tekniker när den nya vibrerande mascaran kommer för den ska tydligen "medföra att alla ögonfransar ska få färg runt om hela fransen" utan att man behöver göra särskilt mycket själv... Den ska även vara tidsbesparande, hrm vi får väl se hur bra det funkar, ett försök är det väl ändå värt!?

Nya Ôscillation från Lancôme.Den vibrerande Lancome Ôscillation kommer ut om några månader!


Helgen i bilder!

 Nu har vi inte varit så jätteduktiga på att ta bilder i helgen, men här kommer iaf lite grann.

 


Matilda & Marika på väg till Les Deux i fredags

Inne på Les Deux

Och Sebbe Sebastian kom och mötte upp oss



Middag på Marmelade på The Grove, söndag kväll.
Lördag missade vi tydligen helt att fota.

Nu väntar en ny vecka.. med nya besök från Sverige! :)
Mer om det imorgon!
Godnatt /Living LA!
 

 


Gårdagens shopping

God Morgon bloggen!
Hoppas att ni haft en toppen söndag änså länge :) Här har dagen bara börjat...

Tänkte slänga in några bilder från shoppingen igår...


En liten present från den super gulliga makeuparitsten på Chanel


Calvin Kleins nya fräscha sommar parfyrm, plus ett badlakan på köpet!


Versace present med bodylotion och parfyrm för att vi fick vänta i kön så länge på Macy´s, plus en duschcreme från Bath & Bodyworks


Snygg weekend-bag från Lancome


Kram
Karin

Gratisshopping!;)

Ja, idag (lördag) blev det alltså en lång och skön sovmorgon och efter en smoothiefrukost på Robeks så åkte vi upp till Century City där vi verklien fyndade och då menar jag fyndade=gratis!!;) Jag ska inte avslöja vår hemlighet men man kan säga såhär: vi har lärt oss att utnyttja Macys regler!;) Bilder kommer!!

Efter klockan fyra var jag tvungen att åka hem och jobba men det har inte blivit så mycket jobb för min del hittills (klockan är nu snart sju!!:) Eftersom att "mina" barn är på kalas fortfarande så jag ahr det rätt lungt här hemma.. Även om det känns rätt onödigt eftersom att jag ju hade kunnat vara med Matilda och Karin istället.. men jag ska ringa och höra hur de har det nu och vad de hittar på, de kanske skulle gå och se Sex and the City IGEN!! vi såg den ju för några veckor sedan när det var premiär här, men den var så bra så den kan man lätt se igen! 

Vi håller tummarna för att Matildas internet fungerar när hon kommer hem för hon har alla bilderna!!

Men ha en bra dag nu även om Sverige förlorade..:(( 
Kram
Marika

Utgång på Les Deux

 Efter att jag slutat jobba igårkväll (fredag) åkte jag och hämtade upp brudarna för att dra upp till Hollywood för fest!:D Karin var otroligt snygg i sin nya frisyr (bild på hennes frisyr kommer mamma) och sminkning från vår favoritmake-upartist på Chanel!;) Vi bestämde oss till slut att gå till Les Deux och dit följde också Sebbe med. På Les Deux var det verkligen fullproppat med folk, stället är ganska litet men alla bord var verkligen upptagna och Puff Daddy var också där... Vi träffade också på några polare från Penthousepartyt i downtown LA som vi var på för några veckor sedan. Så det var jättekul att snacka med de litegrann:) Efter stängningsdags blev det efterfest hos David Henrie i Studio City igen!;D En helkväll verkligen, som krävde en skön sovmorgon...

Bilder kommer så fort Matilda kommer hem ikväll!:)

Kramar
Marika

Hollywooood

Hej bloggen!

Nu är det utgång i Hollywood på g. Vi har faktiskt ingen aning om vart vi ska gå ikväll, men det kanske kan vara bra för det är ju oftast spontanutgångar som blir de roligaste! :) Marika jobbar fortfarande.. men snart kommer hon hit och plockar upp mig och så åker vi vidare mot Karin. Det är även mycket möjligt att det blir efterfest hemma hos David Henrie. Men allt är som sagt mycket oklart, så det ska bli riktigt kul att se hur den här kvällen slutar! Nu ska jag tagga till för fest! Och se till att ha kameran i högsta hugg hela kvällen.

Kram på er! Matilda.

Mera skor!!



Äääntligen fungerar det att ladda upp bilder igen!! I söndags var vi ju i Santa Monica och gick bla på en massa second handaffärer på 4th st. Där kan man hitta mycket ska ni veta, men man måste ha TID att orka gå igenom allt.. Jag som redan är riktigt orolig över min övervikt i väskan hem gjorde det jag inte skulle göra!! Köpte skor!!!  Men vem kan motstå de här härliga Michael Kors-skorna?!?! De var till och med jättesköna att gå i, och jag har faktiskt sökt efter ett par svarta skor med klack... (ursäkterna för att jag skulle tillåta mig själv att köpa de är många hehe) De här skorna var inte precis de billigaste i affären men otroligt mycket billigare än nya och vem bryr sig i att de är lite slitna under sulan?



//Marika

Plugghästar!

Karin & jag fick precis mail från UCLA. Vi har kommit in på den kurs vi har sökt till i sommar, abnormal psychology. Man kan ju inte bara ha roligt hela tiden, lite ska man väl lära också. Så nu blir det UCLA några kvällar i juni/juli.

Matilda

Nya tider!

Jag kan inte göra annat än att hålla med Marika! Ingenting fungerar ju längre på bloggen. Man kan sällan ladda upp bilder, videos går inte alls, och nu kunde man visst inte byta namn på länkarna heller! Skulle inte plattformsbytet vara till det bättre?

Idag har jag förövrig spenderat 4 och en halv (!!!!) timma hos min frisör. Jag ville ha en förändring! känns som om jag hela mitt liv haft olika nyanser av mörkbrunt hår, och jag var lite trött på de! Okej, kanske inte så trött att jag vågade mig på någon radikal tok-förändring, men ljusare brun och massa olika ljusa slingor blev det i alla fall! Ett steg framåt :) Sedan kommer säkert solen att bleka mitt hår massor med... Men bild kommer imorgon eller på lördag! Eller ja, det kanske jag inte vågar lova... vi får se på vilket humör bloggen är på då helt enkelt!

Puss och Kram
Karin

Ni får nöja er med en låt..

åhh vad irriterad jag blir på blogg.se när det inte går att lägga upp några bilder, jag ville ju visa er mitt fina second hand fynd från i söndags och visa bilder från florida som jag äntligen fått tag i... Jag ville också att ni ska få höra en riktigt härlig låt, men jag får väl göra såhär istället: http://www.youtube.com/watch?v=v22NMAG1k18 Kate Voegle sjunger bl a den här låten i One Tree Hill där hon spelar Mia.

Hoppas allt är bra!
Kram
Marika

En av alla förmiddagar i Beverly Hills

Idag skulle vi ju som sagt in till Beverly Hills för att ha träff med två tjejer som läser vår blogg. Det blev inte riktigt som planerat då det tog lite längre tid för dem att komma fram till Beverly Dr än de hade beräknat. LA är större än man tror, speciellt med den galna trafiken. Hur som helst så tog vi tre själva en fika på Urth Caffé och spenderade resten av tiden i vårt andra hem. Vad det är behöver vi väl knappt berätta.. det vet nog ni lika väl som vi vid det här laget!



Juicy provhytten på Rodeo Dr. Foe shoe!
/Living LA!

Friends

Vet inte om vi någon gång fick visat våran armband vi köpte på Hawaii?
Handmålade och gjorda av kokosnötter!


Här är Karins och Tildas friendarmband på Hawaii (blandat med en massa andra armband!)
Marika fick sitt som present när vi landat i LA igen :)

♥FRIEND♥

Hello Kitty forever


Haha, okej, jag ska erkänna att Hello Kitty kanske inte är min största favorit, men! Jag var inne på banken för ett par veckor sedan, och då hade dom någon kampanj... man kunde helt enkelt få beställa ett nytt VISA kort med ett par få utvalda bilder på gratis. Pågrund av vad det fanns att välja bland blev detta mitt val :P nice, eller hur :P haha

/Karin

Ooonsdag

Idag ska vi alla tre ses och hitta på något mysigt :)
Kanske ska vi också få träffa våra första bloggläsre idag! Eftersom vi befinner oss här, och dom flesta läsarna i Sverige så blir det ju inte direkt att man springer på dom på stan. Nu är i alla fall två tjejer i LA på semester och vad passar bättre än att ge dom alla tips vi har? :)

Nu måste jag rusa och göra mig iordning!

Kramar
Karin

(L)


Goo Lakers Gooo

Vi är inte bara insatta i Fotbolls-EM, just nu pågår även NBA finalen här för fullt! Basket kanske inte har vart våran starkaste sida innan, men här har man inte så mycket annat val än att bli insatt! Idag hade Lakers sin första match på hemmaplan i finalen. Efter förlust dom fösta två matcherna på bortaplan vann dom äntligen över Celtics idag! LA jublar av glädje!


The Fast and the Furious 4



Den här hetingen, Paul Walker, kommer att vara med i The Fast and the Furious 4 som håller på att spelas in just nu. Igår var jag ju i downtown LA och kollade när de spelade in. De har stängt av några gator mitt i Chinatown där de spelar in inatt och då igår natt. Det var jättekul att se själva inspelningen för man kom så nära och det är sjukt hur många statister och stuntförare som jobbar hela natten bara för att vara med i 2 sek när de går över en gata eller kör en bil vid sidan om "huvudbilarna". Jag fick i alla fall se när Samuel, min morbror, körde en riktigt cool scen:) Jag träffade också en massa roliga människor särskilt stuntföraren för Vin Diesel ahha men det bästa av allt var nog hur Samuel såg ut hahaha bild kommer!!!;D Han höll på att skrämma ihjäl mig när jag såg honom först, han är ju utklädd för att se ut som en av skådisarna!;)

Kram
//Marika

Goo Sverige!

Härligt jobbat Sverige idag! 2-0 mot Grekland och Ibrahimovich har äntligen kommit igång med att göra mål för svenska landslaget!:) Japp, även fast vi befinner oss på andra sidan jorden så följer vi såklart EM i fotboll, lite kul att se det här också och höra de amerikanska kommentatorerna prata om svenskarna, det blir som på ett annat sätt. Kul också när de ska uttala alla namnen t ex "No Isaksson (ajjjjjsakson) won´t miss that" osv.. Nu är det Spanien som väntar!


Oväntat besök...

Ikväll hände något väldigt oväntat! Jag hade gått och lagt mig och låg med laptopen i knät och pratade på msn med M&M. Plötsligt ringer mobilen... En kompis till mig som bor här i mitt område (som jag inte träffat på snart ett halvår) undrade om jag kunde komma ut och prata med henne... Blev en väldigt weird konversation... Hm, ja kasnke inte så intressant för er att veta, men ändå :P

Idag när jag var i barnens skola och skulle hämta Kate var jag lite tidig så jag satte mig på en bänk och väntade. När jag reser mig upp ser jag denna skylten på bänken! Inte visste jag att "min" familj hade egen bänk på skolan :P Här gör skolorna vad som helst för att få in pengar!



Nu är det bed-time!

Kram
Karin

Btw, visst är Matildas Marc Jacobs väska aaaas snygg?!

Det ska va gött o leva!

Bara så ni vet så lever jag också. Dock lika trött som Karin & Marika och total bloggtorka. Har fasiken inget kul o skriva om. Det blir bums ner i säng nu!
Förresten..
..Här är min nya Marc Jacobs väska.

Natti / Matilda.

Filminspelning!!

Nu ska jag snart åka på filminspelning i downtown LA för filmen The fast and the Furious 4 som min morbror stuntkör i!:D Det ska bli jättekul att se, men det kommer alltså att bli en till sömnlös natt.... För vi kommer nog inte att vara där förrän kring elva och filminspelningen pågår hela natten... Men men man ska väl leva medans man lever som vi säger!!;) Kanske får se några kändisar också...:p



//Marika

Sömnbrist!!

Helooo :)

Hoppas allt är bra med er!
Tror inte jag kan beskriva hur glad jag var över att jag hade sovmorgon imorse! Hade vart helt död nu annars! Undrar hur det har gått för M&M? Hoppas dom fick tagit en nap förmiddagas!
Tänkte mest säga hej här och visa att vi lever idag också :P Hörs senare!

Kram
Karin

Måndag igen...

Måndag igen, dålig uppdatering vi vet, men det har varit fullt upp hela helgen och inte många timmars sömn. På lördagmorgonen bar det iväg tidigt (efter bara en timmes sömn pga sen fredagkväll/natt) upp till Disney Studios i Burbank för screeningen för disneyfilmen Camp Rock. Jättebra sånger och dans, men skådespeleriet var väl inte det bästa, men det är det ju inte i High School Musical heller, men en ganska liknande film. Efter screeningen bjöds det på lunch och så snackade vi lite med Roshan Fegan (skådis från filmen) och hans sköna föräldrar som jag (Marika) träffat i Florida.

På kvällen så hörde David Henrie av sig igen och ville att vi skulle komma upp till de igen och festa med han och hans polare!:) Så det bar iväg upp till deras mansion i hillsen i Studio City igen. Vi hade en jättekul kväll/natt, alltid kull att lära känna nytt folk!:) På morgonen blev det frukost för hela gänget på Peet´s Coffe innan vi så hej då till grabbarna och åkte ner till Santa Monica för att ligga och slappa på stranden!:D En riktigt härlig dag även om vi inte mådde så bra pga stor sömnbrist. men vi låg i alla fall några timmar på stranden, gick en sväng på 3rd st, shoppade i second hand affärer på 4th st och käkade lunch och glass i solen. Sedan gick vi ner på stranden igen och tog oss en powernap innan vi åkte upp till Sizzlers och käkade en lång middag hehe!;) När alla tre kom hem på kvällen kring tio så var det bara sängen som gällde, äntligen sömn!!

En jättehärlig helg, bilder kommer!:)

Kramar från oss!


GRATTIS!!

Den mest saknade människan (för Marika såklart) fyllde 18 år igår!! GRATTIS gumman!! Jag önskar att jag hade varit där nu. Men vi får fira om en månad när jag kommer hem.

Bilder från gårdagen!

Jag såg att Karin redan hade skrivit ett inlägg om vad vi hade för oss igårkväll. Men det var jag som hade kamera med mig, så här kommer lite sena bilder.


Vi åkte som sagt till Urth Caffé för att träffa en Au pair som nyss kommit till LA. Sebastian. Roligt med en kille. Som vanligt dök det upp såna där läskiga diskussioner där man kommer fram till att man har många gemensamma bekantskaper.


Karin glömde dock bort att skriva om en av gårkvällens största händelser. I bordet brevid oss satt nämligen Lauren Conrad och Spencers syster Stephanie Pratt och fikade. Jag kände mig otroligt modig och gick fram och pratade och bad om en bild. Lauren var jättetrevlig. Men ser ni hur sjukt liten hon är. Jag kände mig som en jätte! Hon var som en miniatyr av det man trodde var Lauren Conrad.

Efter Urth Caffé åkte vi ju hem till den här killen. David Henrie. Som spelar äldsta brorsan i Wizards of waverly place på disney channel, för er som känner till det. Det var rätt roligt när vi skulle ta den här bilden, för David reste sig upp fort som fan :"Ni får tyvärr inte ta några bilder på mig tillsammans med alkohol." Rätt tufft liv man lever som disney skådis. Haha!


Vi hade iaf hur trevligt som helst. Satt ute framför öppeneld och spelade deras version av vattenfall & jag har aldrig. Riktigt goa killar!
 
Nu väntar jag på att Marika ska komma hit. Sen ska vi åka och hämta Karin. Det är tydligen fest hemma hos David Henrie ikväll igen. Kan bli riktigt roligt med tanke på att vi alla är lediga imorgon. Natten är ung!
Nu ska jag in i duschen. Kram Matilda.

Filmpremiär

Som sagt blev det ju rätt sent igår... Och inte så många timmars sömn i natt... Men idag är det nya tag igen!
Det är premiär för filmen Camp Rock och självklart kommer vi vara där ;) Vet dock inte om The Jonas Brothers som är stora dragplåstret kommer vara där, hörde något om att dom är i England nu (?). Joe Jonas har en av hundrollerna i filmen. Men det kommer säkert vara massa annat roligt folk som det brukar vara på premiärer! Haha, tur att vi gillar disneys filmer med dom jobben vi har :P


Egentligen har filmen premiär en 20 juni, men förhandsvisningen är idag

Fullspäckad fredagskväll

God morgon :)

Känns som om vi hann med mycket igår kväll! Träffade många nya väldigt trevliga människor och hade en jätte kul kväll!
Vi började med att möta upp Sebastian, en svensk kille som anlände till LA i måndags. Han ska stanna här ett år och vi tänkte lära honom allt vi kan! Haha! Vi tog i alla fall en fika alla fyra på Urth Caffé på Melrose (vad annars :P) och hade det allmänt mysigt. Sedan ringer Marikas polare David (Henrie för er som känner till alla Disneyskådisar) och ville att vi skulle komma på fest hemma hos han. Fullfart, sminka oss i bilen, mapquesta adressen och så bar det av! Han bodde i Studio City i The Valley, så det var en bit att köra också... Men det var det värt ;) Vi hade jätte kul! Sjukt trevliga och roliga människor! Blev väldigt sent dock...
men va säger ni? ska man inte leva livet medans man kan?


Puss och Kram
Living LA

Tre krona

Haha, var och shoppade på Nordstrom Rack en dag och hittade den här tröjan, grym stavning va!


Sverige, Tre Krona

Haha, skit samma om det var felstavat, jag tycker i alla fall det var grymt att dom hade en tröja det stog Sverige på :P

/Karin

Eliiiina

Passande bild till föregående inlägg :)


Elina på beachen i Venice

See you soon babe!

Oj här har det vart dåligt med uppdatering idag! Sorry!
Idag vinkade vi av Elina på flygplatsen, hon skulle åka vidare till New York igen. Tråkigt att hon åkte, men samtidigt har det vart super kul att hon har vart här! :) Alltid lika kul att visa upp staden man själv älskar för alla man känner hemifrån! Hoppas att Elinas resa till NYC går bra nu och vi ses ju faktiskt snart igen :) i alla fall om man tänker på hur fort tiden rusar iväg här!

Puss och Kram
Karin

Dagens äventyr!

Vi åkte som sagt upp till Hollywood-skylten idag. Men det gick inte så himla bra.. Marika & jag började bråka som vanligt. Riktig catfight! Tänk att vi aldrig kan hålla sams!




Marika vann tillslut. Men jag lät henne faktiskt vinna med flit. Jag lovar.

/Matilda.

Hollywood på G

Hallå där!

Nu är klockan 9 på morgonen här! om en halvtimma eller så kommer Marika, Matilda och Elina och hämtar upp mig :) Då ska vi åka till Hollywood-skylten! Elina har nu vart här i två veckor, och har inte sett skylten mer än på långt håll, så det är nästan dags att ta sig upp dit idag! Kom på att jag måste ladda batteriet till min kamera innan vi åker också... Kan ju vara kul om det kan komma upp lite bilder här på bloggen senare också!
Efter det blir det nog en obligatorisk fika någonstans, Vi måste försöka oss på lite kändisspan också! Elina har ju inte sett en endaste kändis (?) sen hon kom hit!



Nu måste jag göra mig iordning!

Hörs senare :)

Puss och Kram
Karin

Paramount studios

Nu har mitt natt-sällskap precis kommit hem till mig. Elina. :) Vi ska sova på direkten för imorgon väntar en tidigmorgon. Jag, Karin & Marika ska ta med Elina till Hollywood-skylten. Hon åker ju till NY på fredag så skylten är verkligen ett måste imorgon. Sen lär det ju bli en traditionell fika på det också! Haha!

Jag måste bara berätta om min dag innan vi släcker lampan. Jag har nämligen varit på en guidad tur på paramount studios idag. Vanligtvis kostar denna turen 50 dollar, men jag hade tur och fick följa med gratis. Det var jättekul. Mycket var likt universal studios, men eftersom det var privatguide fick vi mycket mer rolig information. Som att burgerking betalade 200 miljoner dollar för burgerking scenen i ironman. Vi fick komma in i flera studios där hela hus från amerikanska tv-serier var uppbyggda. Vi gick på en fejkad New York gata där bla VÄNNER har spelats in.


Bänken från Forest gump!

Nu säger Matilda & Elina godnatt!

Bonusmaterial

Just nu finns det ju en till bland oss som också tog studenten för ett år sedan!
Tro inte att hon kommer undan :P


Elina

...And as our lives change, from whatever...

Det är väl inte så att jag är seg att hänga på det här! Oj va kul det var att kolla igenom alla studentbilder igen! Hittade hur många som helst som jag skulle vilja dela med mig av till er här på bloggen för att visa hur underbart det var! ...men någon måtta får det väl vara :P




WE WILL STILL BE, FRIENDS FOREVER ♥

Kram
Karin

...all the times we had together...

Självklart är jag med och svarar på det Tilda!;) Grymt kul att kolla igenom alla studdebilder igen, det var allt några härliga veckor, NJUT alla ni som tar studenten nu!! Här kommer en bild på mig och mina två kära vapendragare i Sverige:)



//Marika

As we go on, we remember..

Det är läskigt vad fort tiden går. Nu är det student dags igen! För ett år sedan var Marika, Karin & jag några av alla lyckliga studenter i Sverige. På den tiden visste vi dock inte ens om varandras existens.. gud vad det känns lustigt nu! :)



Här är en bild på mig som student. Känns som det var igår!
Nu kräver jag bild-inlägg från Karin & Marikas studenttid också! :)
Kram Matilda

Vimmelbild

Hittade några vimmelbilder från Sex and the City Partyt på Boulevard 3 förrförra söndagen. Här är en av 3!!:p



//Living LA

Liten Notis!

Jag, Marika, går nu under efternamnet Hubinette istället för Boström. Hubinette är min mammas efternamn och papprena är nu äntligen fixade. Så nu måste vi ändra lite info i vår presentation på bloggen ser jag!:P 

VIKTIGT!!

Så fort Sex and the City kommer ut i Sverige RUSA till biograferna (om den nu inte har kommit ut än?)!!! En helt FANTASTISK film! Vi vill inte avslöja för mycket men det är en riktig må bra-skratta-gråta-film!;)


Förväntansfulla brudar på SATC-premiär i Santa Monica för några dagar sen!:)

Goodie-bag!!

Goodie-bags gillar vi, kanske för att de är gratis hehe:p I min goodie-bag som jag visade bild på förut så var det i alla fall en massa roligt!:) Smink från Smashbox, Nagellack från O.P.I, tre DVD-filmer, One Republics CD-skiva, Två små söta  miniväskor, söta sockar, badbomb (eller vad det nu heter), tre glasvaser, 4 videospel med The Cheetah Girls, läppglans, små flaskor med shampoo, balsam och duschkräm och det bästa av allt en Psychic Reading!;) haha, ja vem vet det är kanske exakt vad jag behöver!?:S


I den ena lilla miniväskan som ja fick så har jag samlat allt jag behöver, Aloe Lips, mitt MAC läppstift, lip gloss från Victorias Secret och en miniflaska med min parfym Dior Chérie!:) Så nu behöver jag bara flytta över den här lilla miniväskan mellan olika handväskor.


Den andra lilla väskan, kanske funkar som partyväska någon gång!

Hoppas ni har en bra dag!
Marika

Mer info...


Jag, mitt värdbarn och hennes kompis. Det här paraplyet ser exakt ut som ett drinkparaply, bara modell större:P Zack & Codys mamma snodde det åt oss, jätteskönt för det var jättevarmt den här dagen!

Jag kanske måste förklara lite mer, jag var på Fashionshowen med min värdfamilj. Eventet anordnades av Ronald McDonalds "Fashion With a Passion" - For Good Times. Dvs, det var ett välgörenhetsevent där pengarna gick till olika camp för cancersjuka barn. En massa kändisar hade skänkt olika saker som man fick bjuda på t.ex. så hade Tyra Banks skänkt lite signade Top Model prylar och foton, kända basketspelare hade signat tröjor osv, biljetter till screeningar för nya hollywoodfilmer, biljetter till kändisfester osv.. Hur mycket som helst!! Man kunde också köpa en massa coola vintageväskor och kläder, men tyvärr för dyra för min budget.. Inträdet som låg på 150 dollar (!!) per person gick också till välgörenhet.
Eventet var utomhus i Century City och man kunde göra manikyr från O.P.I och body lotion med sin EGEN doft osv... Det fanns också en stor buffé med en massa gott!:) På catwalken syntes Zack & Cody (från The Suite Life), Jansen Panettiere (Haydens söta lillebror som snart kommer ut med en ny film) och en massa andra disneyskådisar men de är nog inte så kända i Sverige än så det är ingen idé att jag skriver dem... Jag träffade också några andra roliga människor som jag lärt känna under Disney Games i Florida, vilket var jättekul!:D

Kramar
Marika

Urth Caffé VS Sizzlers


Vi Älskar frukt! Frågan är bara, vilket är bäst? Snyggt upplagt, fräscht, och med youghurt eller keso till, eller.....


Äta så mycket frukt (och annat gott) du bara orkar på en "all you can eat" restaurang!
Tror nog faktiskt att vi diggar det sista alternativet bäst! Jordgubbarna var oslagbara där!

Ännu en kväll i Beverly Hills!

Ikväll skulle jag åka och hämta Elina & Karin på ett shoppingmall nära Karin. Jag skulle bara gå in där och möta upp dem för att sedan åka vidare till cheesecake factory för middag. Men när jag fick vänta på att de stod och valde klockor inne på Macys så gick jag vidare till väskavdelningen. Och kom därifrån med en Marc Jacobs väska.. shit alltså, jag kan inte ens gå in i en affär utan att köpa nått. Men det var värsta rean på väskan, så det gick lixom inte o missa. Sen är det en annan sak att det trots rean blir en hel del pengar för en fattig au pair. Men äsch, man lever bara en gång. Det blev dessutom en rätt billig middag på cheesecake ;)

Elina köpte också en jättefin guess klocka!
Nu ska Elina & jag sova!
Kram Matilda

Skum dag!

Den här dagen har vart den skummaste dagen på mycket länge. Helt plötsligt var vi nära på att minsta hela vårat nuvarande liv. Och bli tvugna att lämna LA och börja om från början i Sverige igen! Tänk vad våra liv är lätt-rubbade egentligen!  Men det var bara nära.. nu är allt precis som vanligt igen och vi glider vidare här i LA! :) Tack gode gud!

Kram / Living LA!

Fashionshow

Jag kom precis på att jag har glömt att berätta att jag var på en Fashionshow i söndags!:D Det var ett riktigt stort välgörenhetsevent med röda mattan, buffé och kändisar som gick på catwalken. Vi missade dock röda mattan för vi kom lite sent eftersom vi var på inspelningen av Miley Cyrus (Hannah Montana) nya musikvideo i Hollywood. Men jag berättar mer sen, nu måste jag jobba.. Ni får hålla tillgodo med min goodie-bag från eventet, jag berättar mer om innehållet sen;)



Ha en bra dag!

Kram
/Marika

Good morning!

Planerna för dagen är än så länge lite oklara! Vi får helt enkelt se vad som händer... Mina idéer som tour-guide börjar nästan ta slut nu! eller ja, inte riktigt, men tiden som jag har ledigt på förmiddagen tillåter inte så långa utflykter... Får se om det kanske bara blir en promenad på Rodeo dr. eller något :)

Jag måste fota och lägga upp bild på Elinas juicy-dress sen också! den är såå fin! Vill också ha!!

Hörs lite senare igen!

Puss och Kram
Karin

Måndag-kväll i Beverly Hills

Jag, Karin & Elina har spenderat denna ljuvliga måndagkväll på Urth Caffé i Beverly Hills. Bara hängt och pratat och pratat!
Nu ligger Elina och jag i min säng. Hon spenderar nätterna hos mig numera! Så trevligt så!

Oh, vi funderade nästan på att gå och se sex and the city ikväll igen, så himla härlig film. Det är en sån där må-bra-film, ni vet! Som man är så där glad och lycklig efter att ha sett! Ena stunden grät man några tårar och nästa stund skrattade man högt. Underbar film! Men vi får nog vänta tills den kommer ut på film.

Godmorgon Sverige
Godnatt LA!
Kram Matilda

Sommar i LA

Karin och Elina på stranden
Igår när jag och Elina var på stranden tog jag denna bilden :) mina fötter, Strawberry/banana smootie och färskpressad apelsinjuice, helt underbart!

Kram
Karin

Bloggen har flyttats

Jaha, då är det väl bara att försöka göra sig hemmastadd här då :)
Får väl se hur det går! Bättre eller sämre än den gamla plattformen? Det återstår att se.. men efter allt krångel den har orsakat så borde det väl inte vara tillåtet att den skulle vara annat än bättre?

Just nu sitter jag på golvet hemma hos Tilda. Elina sover i Tildas säng och Tilda jobbar. Skulle Marika vart här så skulle hon säkert suttit här med mig, det är vi som är uppe med tuppen! men hon är hemma och jobbar... själv börjar jag inte först klockan 1 idag. Skööönt med "sovmorgon" även om man inte kan sova... De senaste dagarna har jag somnat seent och vaknat före 7 varje dag. Skumt, det är inte likt mig!

Nu börjar jag bli lite rastlös här... Ska kolla om jag har några bilder att lägga in till er!

Puss så länge!

Karin

Min weekend i San Diego!

Nu är jag hemma i LA igen! Min helg i San Diego var jättehärlig. På lördagen gick vi som sagt på seaworld hela dagen. Det var precis så kul som Karin redan har berättat här i bloggen en gång tidigare. Massa häftiga shower. Efter en hel dag där var vi supertrötta och åkte till vårt hotell Sheraton. Sjukt fint hotell, där hade jag lätt kunnat stanna ett par dagar till. På morgonen gick vi upp för att njuta av den goda frukost buffén. (Karin är skapligt avundsjuk eftersom vi trånade efter frukostbuffén på sheraton på Hawaii i en hel vecka, värdfamilj med pengar är gött!) Resten av dagen hängde vi bara vid poolen och hade det skönt!

image614
Utsikten från vår balkong! Helt otroligt underbart!

/Matilda

Sex and the City!!

Nu kom vi precis hem, 4 speedade tjejer,från en av de bästa filmerna någonsin!!! Sex and the City!! Vi är förälskade i filmen!:D Ett riktigt måste att se!



//Living LA

Mer bilder från Universals

image609
Desperate houswives gatan Wisteria Lane

image610
image611
Den här scenen är bland annat med i Genovia i En prinsessas dagbok och i Gladiator

image612
2 fast & 2 furious
image613
Waterworld

Imorgon är en annan dag

Verkar visst om det var fler som hade svårt att sova igår!
Idag känns i alla fall allt en smula bättre för min del... Blev lite väl mycket på en gång där igår!

I fredags var jag och Elina på Universal Studios i Hollywood. Jag har tidigare vart där 8 ggr eller så, men det är alltid lika kul varje gång! Elina var helt inne på mitt spår och störtdiggade Universals ;)

Har inte så mycket bilder på min dator än, men här är i alla fall ett litet smakprov

image606


image607


image608
Elina med en av killarna i showen "waterworld", Haha han flög på oss när vi var på väg ut och skrek "Hugs and photos, Hugs and photos!! Oh, beautiful swedish girls"

Mer bilder kommer :)

Kram
Karin

Kan inte sova!

Jag kan inte sova!!! Klockan är nu 5.28 mitt i natten... En som inte heller kunde sova var lilljeppe nere i San Diego, haha. För mig gör det inte så mycket att jag är vaken nu, hade ändå lite saker jag var tvungen att göra på datorn, men för Jesper är det värre han är nämligen tvungen att plugga idag för han har sin uppflygning på måndag och tisdag, haha Jesper nu får du många som håller tummarna för dig när jag skrev det här!!;p Så han hade panik för att han egentligen borde sova.. men till slut så stängde han av datorn men då hade solen redan gått upp!


Jesper säger (14:19):

Nämen OJ, nu går solen upp.....

- Jesper säger (14:19):

eller det är ljust ute iaf!

Marika säger (14:19):

haha gör den??

14:19 är den svenska tiden.. Här var den som sagt 5:19

Hoppas Karin får sova nu i alla fall, hon har haft mycket att tänka på..:(

image604
Jesper och Karin före motorcykeltur under vår weekend i San Diego

Hoppas ni har det bra!
Kramar
//Marika

Upp som en sol, ner som en pannkaka

Får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen från min sida de senaste dagarna! Blir ju som sagt lite extra fullt upp när man har besök här... Men roligt är det!

Tyvärr har dagen idag inte vart någon höjdare precis... Orkar inte gå in på det mer nu, men ibland är livet verkligen en bergochdal bana!

Har massor med roliga bilder som kommer komma upp här på bloggen så snart jag bara hinner!

Hoppas att allt är bra med er!

Puss och kram
Karin

RSS 2.0