Happy Thanksgiving!

Go kväll folkens :)

Jag och Matilda har sovmorgon imorrn så vi är faktiskt tillåtna att vara uppe såhär sent, nästan...
Efter jobbet hängde vi på vår jobbarkompis Jasmin och hans polare ut och käkade lite mat, så skönt att slippa laga mat när man kommer hem så här sent!
Imorrn ska vi börja tagga för Hemsedal! På lördag morgon bär de av! YEY!! Vi tror stenhårt på att de kommer bli ruggigt bra! haha 70 ungdomar från vårt kontor... ojoj... Ska ju bara vara borta över helgen iofs så de kommer nog gå bra :)

Tänkte ni skulle få se lite roliga bilder, men har inte tillgång till dom nu...

Just de... det är ju thanksgiving idag också! vad har ni vart tacksamma för idag?
Vi har mest drömt oss tillbaka till LA och förra årets firande... åh, vad man saknar allt!! Minns i alla fall klart och tydligt att den här kvällen för exakt ett år sedan så satt jag och Marika på en sushi restaurang i Westwood och tyckte ganska synd om oss själva, men det är en annan historia de :)

Nu blir det läggdags! i alla fall för mig!

Sleep tight :)

Puss och kram

Karin

"Jag ooooorkaaar inteeee!!"

Hahaa... undra hur många gånger jag och Matilda sagt det till varanndra den senaste.. hm.. timmen?!
Vi måste fixa oss iordning... orkar inte... vi vill köpa godis... orkar inte... måste duscha... orkar inte... osv osv...
Neee nu måste vi ta tag i de här! haha de håller inte :P




Helst vill vi bara ligga här... i våra röriga sängar... hela dan.... men vi... orkar inte....


/Tilly och Karin

Lill-Lördag

Hallå där!

Jag som trodde att jag skulle sitta ensam hemma ikväll då jag jobbade dag och dom andra kväll blev glatt överraskad :) Marika kom visst också hem tidigt så nu hinner vi äntligen ses lite!
Har vart en otroligt seg dag på jobbet idag... ont i huvudet, ont i magen, illamående.... och samtidigt ska man försöka vara sjukt trevlig mot alla männsikor! usch.. ne, även om vi har ett grymt jobb för det mesta orkar man inte riktigt alltid...
Skööönt att ligga hemma i soffan nu! :)

På lördag bär det av för mig och Matilda till hemsedal! lönepils med jobbet! stannar bara över helgen, men de kan nog säkert bli mycket bra :)

Som om man inte har nog dåligt med samvete för att man aldrig hinner träna här måste jag nu tillpåköpet sitta och blogga samtidigt som jag ser på en svettig och hurtig Marika så både vart ute och sprungit, plus att hon nu kör massa situps och grejer... ppuuh... önskar att jag med orkade!!
Men imorrn är det dags att börja... eller hur var de? ;)



Inte utan att man saknar gymmet i LA lite nu....

Kram
Karin

Dagens bloggtips

Jag har lovat mina kära vänner Arash, Victor & Magnus att jag ska länka till deras nystartade blogg här i vår redan så världskända blogg! Ni har ju faktiskt sett dessa killar i vår blogg vid många tidigare tillfällen och dessutom kan det ju dyka upp lite bilder på oss i deras blogg då de faktiskt också har flyttat till Oslo.. och det är ju intressant! :)

Varsågoda folket.. här har ni www.kommatill.blogg.se
(Ps. detta är inget snuskigt alls)

Kram Matilda.

Kosta GRATIS!

Jag och Matilda har jobbat på Norges största mässa i Lillestrom i helgen, och självklart kommer man inte hem från en mässan utan massvis av gratis prylar :)


(M E. Jensen är namnet som står på vår ringklocka utanför ytterdörren)


 
Tack IF försäkringar för era super bra whiteboard tavlor! Nu slipper vi alla dessa tusen lappar vi burkar skriva på mornarna :)

Nu ska vi en snabbis till banken och sen blir det jobb!

Seee ya!


Bygdoy allé, någon?

Ikväll blev det filmkväll :) Mys! hade över ett par vänner från jobbet här så dom fick inspektera vår eftertraktade lägenhet! Haha, budet börjar bli högt, och tydligen finns det folk som är villiga att betala mer än halva hyran bara för att få bo med oss... Men till det hör även saken att vi faktiskt är otroligt kräsna (?), hahahaa

Nu är det läggdags! Jobba, Sova, Jobba, Sova, SGS, Jobba.....

Natti natti! hörs imorn!

Pusss


YEY!!!

YES! Vår allra bästa granne med trådlöst bredband har tydligen bara varit på en längre semester, vilket betyder att vi nu har internet i vår lägenhet igen. Yippie! :) Nu kan ni räkna med bättre uppdatering..

Nu är vi på G igen!

Yehooooo!

Were still ALIVE!!

Hej på er alle sammans!
Vi har inget internet længre i vår lægenhet, dærfør har vi inte kunnat uppdatera!! Vi tycker att de ær jætte tråkigt, och saknar bloggen massor! Vi hoppas att detta kommer løsa sig snart...

Annars har det væl inte hænt så mycket, vi jobbar stort sett ihjæl oss, och har inte så mycket fritid, men de kommer det vara vært!!!! Åhhhh va vi længtar till lønen kommer :)


PUSSS

Party i Oslo

Nu när vi har kommit igång med jobb och allt här i Oslo så har det inte blivit mkt tid över till att blogga. Sova, jobba, äta, sova, jobba, äta, sova, jobba, jobba, jobba.. det är väl det enda vi har hunnit med den här veckan. Men det går bra på jobbet och det känns kul. Nu är det dessutom helg och igår firade vi det med en fest hemma hos Arash & Victor som precis har flyttat hit till Oslo. Bilder på det kommer hääääär....


Sötnosen Petra som vi bor tillsammans med

På väg till Arash & Victor

Jag och mina favoritkillar!


Marika, Karin och en and som jag köpte för 15 kramar

Nu ska jag försöka städa lite här i vår lägenhet.
Ha en fin kväll
Kram Matilda

"Öh ursäkta, det får bara plats en i köket..."

Hur konstigt det än låter, och hur svårt det än kan vara att förstå, så ÄLSKAR vi faktiskt att bo såhär många tillsammans på så liten yta :) Hur mysigt är det inte att komma hem på kvällen och det sitter en hel soffa med tjejer och väntar på en! looove it!


Fullproppad soffa, plus 4 till på stolar runt om som inte syns på bilden :) Mys!

PUSS

"Och vart ska vi göra av allt det här...?"

Igår var det tvättdag, och utan vidare plats till torkning i tvättstugan fick vi göra det bästa av situationen :)





Och helt ärligt så funkade det skitbra :)

Koselig lordag

Dagens planer har i alla fall ännu inte blivit satta i verket... Haha, här ligger vi 4 stycken nerklämda i vår sköna soffa och kolla på gamla Entourage avsnitt och drömmer oss tillbaka till LA.
Ne, nu ska vi snart ta en paus och gå och köpa lite godis... haha...
Eller ne, först ska vi faktiskt på tur till vaskerummet! 3 maskiner kvar, sen är det slapplördag på riktigt!


mmmmm.... VILL HA!!


God morgon :)

Här i lägenheten har vi precis vaknat upp, mysigt att nästan alla har ledigt idag. Dock tyckte jag väldigt synd om Petra när hon tidigt imorse begav sig av till jobbet...
Idag står inte allt för seriösa saker på schemat, viktigast blir nog att försöka införskaffa någon form av halloween utklädnader som vi ska bära ikväll. Är ganska nyfiken på vad de kan bli :)
Jag och Matilda var på utbildning för vårt nya jobb igår, och fort som de går i svängarna här är vi redan insatta på ett helt nytt projekt. Satt på kontoret runt samma bord i ca 10 timmar igår, så nu får vi hålla tummarna för att detta kommer blir bra. Det verkar som om det kommer bli otroligt slitsamt, och en väldig massa jobb, men vi är beredda att satsa 110 %, så får vi se hur de går :)

Nu är det dags för lite mys frukost här... Åh, va sköööönt med sovmorgon!




RSS 2.0