Filmkväll

Oj oj, det här tog längre tid än jag trodde. 5.30 åkte jag, mitt aupairbarn, hennes kompis och hennes kompis päron till Howard hughes (ett utomhusmall) för att vi skulle kolla bio. Men före bion skulle vi visst käka, vilket tog ca en timme och efter det så började inte bion förrän 8.30, men som tur var så finns det ett Nordstrom Rack på det här mallet och där kan man spendera timmar om man vill och även hundratals dollar.. Nu hade ju jag lovat mig själv att jag ska spara den här veckan eftersom jag gick lite över min budget förra veckan hrrm.. Så som tur var så var vi inte så länge på Nordstrom Rack, men alla som åker till USA ni MÅSTE till Nordstrom Rack!! En massa märkeskläder, smycken, väskor, skor, resväskor osv för jättebra priser!!:D Sånt gillar vi!

Till slut kom vi iallafall in på bion, vi såg Indiana Jones och ni fattar inte hur avundsjuk jag var på alla som kollade Sex and the City ikväll!!! Köerna var hur långa som helst till den filmen även om de hade hur många visningar som helst ikväll.. Men men det ska väl inte dröja länge innan vi ska se den! Vill ju helst se den med mina brudar.  Indiana Jones var helt ok, jag jobbade ju ändå så..

Imorgon hoppas vi på varmt väder för då tänkte vi (jag, Karin, Elina och Ida) ligga och slappa på stranden i Santa Monica!:) Det blir mysigt!

Nee nu ska jag sova, ha en bra dag i Sverige!:)
Kramar
Marika

Någon som kan gissa min favorit-färg?

Förra helgen blev det ju faktiskt lite shopping. Det hade jag helt glömt bort..
image603

En necessär med matchande borstset från Sephora. Skor från Forever 21.

Godnatt nu! /Matilda

Out of town!

Hej Bloggen!

Det här blir mitt sista inlägg på ett tag.. jag ska nämligen spendera helgen i San Diego. Jag ska åka iväg med min värdfamilj för att gå på seaworld på lördagen. Sedan ska vi stanna över natten på fint hotell. Söndagen kommer troligtvis spenderas i någon av hotellets tre pooler! :) Rätt grymt jobb man har ibland..

Jag hoppas Karin & Marika får en bra helg här hemma i LA. De verkar ha en del intressanta planer de också. Jag kommer så klart sakna dem! Men på söndag kommer jag hem igen..

Puss & Kram
Matilda

Premiär!

Nu ska Living LA släcka lampan och sova! Vi har lite oklara planer om morgondagen.. som de flesta vet har ju Sex and the city-filmen premiär imorgon. Vi vill så klart jättegärna gå, men Karins kompis från New York ska komma hit och vi vill väldigt gärna träffa henne också. Hon ska se filmen i New York nästa vecka så vi kan tyvärr inte dra med henne dit. Det lutar nog mot att vi får se filmen någon dag nästa vecka istället.. för resten av helgen är fullbokad. Mer om det imorgon. Nu ska vi som sagt sova!

Godmorgon Sverige!
Godnatt LA!

/Living LA

Sverigepaket!!:D

image602


Åhh vad glad jag blev idag när jag öppnade ett stort grönt fluffigt paket från Sverige!!:D I paketet låg många favoriter: Mörk choklad från Marabou, Cashewnötter och en Cosmopolitan med sommarspecial och allt:)
Tack så mycket mamma och pappa!!
//Marika

Positiva tankar!

Usch, vilka deppiga inlägg vi har fått till här på bloggen idag. Jag satt precis och försökte tänka ut nått roligt som har hänt under dagen, men jag kom faktiskt inte på nånting. Alla dagar kan ju inte vara bra dagar, eller hur?! Men sen tittade jag till på mitt nattduksbord och fick syn på min present som jag fick av Karin & Marika på min 20-årsdag. Det är ett väldigt genomarbetat fotoalbum, med hur mycket roliga bilder, minnen och texter som helst. Jag önskar att ni alla kunde få se det, för gud vilket bra jobb tjejerna har gjort. Men ni får nöja er med lite suddiga bilder så länge..

image597
Egentligen är du rikigt vacker, även när du skivar macker.
image598
Du är en helt fantastisk tjej, precis som Beatles och Laila K.
image599
San Diego, Newport och LA... äähh... Jag är inte så insatt!
image600
Living LA det är vi... 3 tjejer utan kli.

Någon mer än jag som inte blev ett dugg förvånad över att halva albumet är inspirerat av Björn Gustavsson? ;) Haha!

image601
Underbara Underbara Underbara!

/Matilda.


Ledsen i ögat!

Så här synd tycker vi om Marika som har legat magsjuk hela dan:
image596
:(

(Bilden är egentligen tagen när vi precis hade vart o besökt Pearl Harbour)

Allt på en gång!

Tror att det börjar gå någon epedemi här!
Redan i lördags började Elina få ont i magen, och det hängde kvar några dagar... Sedan fick jag ont i magen, men för båda oss stannade det där och blev inte värre än så. Och nu har stackars Marika magsjuka... usch! Och till råga på allt så blev jag biten av en hundjävel (om man inte kan hantera sin hund borde man fan inte få vara ute och gå med den!!) i låret i måndags när jag var ute och gick med våra två hundar.
Även om Matilda verkar ha klarat sig bra från alla sjukdommar så har hon däremot en sjuk bil som vägrar fungera! Alltid är det något!

Ne, nu ska jag socialisera mig lite med Elina :)

Vi ska nog gå till Century City så hon får köpt sin super snygga mörklila juicy dress! Bild kommer :)

Puss och kram

Karin ♥

Sjukhusfika

image595

Är man sjuk så förtjänar man verkligen att ligga i sängen och käka det här: Jordgubbar, björnbär och körsbär med vaniljyoghurt, mm smarrigt!
//Marika

Man ska aldrig säga aldrig...

Man ska aldrig säga att man aldrig är sjuk... Det gjorde jag förra veckan till mitt värdbarn, för den här familjen har varit sjuk ganska mycket men jag har aldrig varit sjuk under tiden jag har varit här (nästan ett år) och jag är typ aldrig sjuk i Sverige heller... Men nu har det slagit till.. Magsjuka!:( Så idag har jag legat i sängen hela förmiddagen och jag kommer nog att fortsätta med det resten av dagen...

Karin och Elina var i alla fall på Cheesecake Factory igår och käkade middag, mysigt!:) Jag hann aldrig prata med dem, för jag somnade så fort jag slutade jobba.. (efer kl 21). Men idag får ni nog höra vad Elina tyckte om det!:)

Men hoppas att ni har en bra dag i alla fall! Nu ska jag fortsätta sova..

Kram kram
Marika

Hängig...

Det har varit en lång helg (4 helt lediga dagar för min del) och mycket har hänt, full rulle hela tiden... Det är nog därför som jag känner mig sjuk och hängig... Jag har jobbat idag i alla fall, har kanske inte varit den mest inspirerande au-pairen men nu är det i alla fall bara några timmar tills jag får krypa ner i sängen och sova.. Jag som annars inte tycker om att sova så mycket längtar nu hemskt mycket till sängen!!

Nu måste jag fortsätta jobba
Kramar
Marika

Full rulle!

Idag har jag och Elina vart och tränat med PT Brandon! Phuu.... Fast finns det något bättre än att ställa sig i duschen efter ett riktigt långt och hårt träningspass?
Tyvärr så jobbar jag stort sett resten av dagen idag... Så Elina ska ge sig ut på egna äventyr! Ikväll ska vi i alla fall hitta på något, troligtvis gå ut och äta någonstans :) Hoppas att M&M också kan följa med! Vi har inte ens hunnit visa Elina till favoriten Cheescake factory än, så det lutar nog åt det...
Igår kväll gick vi en promenad till Westside Pavillion (ett mall som ligger nära mig) och självklart sprang vi på rean inne på Vicorias Secret! Yeah! älskar att shoppa deras underkläder till H&M priser :P

Ne, nu måste jag fixa mig iordning!

Puss och Kram
Karin


Aldrig nöjd!

Jag tänkte för ett tag sedan att vi har blivit oerhört dåliga på att lägga upp bilder på bloggen. Men efter en titt på bloggen idag är det verkligen inget jag kan klaga på. Idag är det snarare text vi har saknat. Haha. Nej, men det är kul när vi kommer igång och fotar lite! Eller? Vad är det som uppskattas mest?

Imorgon är det som sagt tillbaka till vanlig vardag, så nu är det dags att krypa till kojs!
Ha en bra dag Sverige!
Godnatt-kram / Matilda.

Memorial Day

Idag (måndag) är det Memorial Day, det är ungefär som vår Alla Helgons Dag (man ska gå till gravar osv) så  de flesta är lediga från jobben. Jag och Tilda var några av dem, men inte Karin dock..:(

Jag och Tilda tog det i alla fall lungt på morgonen sedan åkte vi och Elina till Fashion District i downtown LA som vi hade hört så mycket om. Det blev en stor bevikelse då allting såg ut som en stor marknad á la Alanya style, utan jobbiga turkar som skriker efter en dock. Men allting bara skrek "FEJK" och likadana väskor fanns på olika ställen så man kunde bara välja om man ville ha D&G, Versace, Gucci eller varför inte en tom skylt så man kunde skriva in sitt eget märke på den.. ohh my!!

image590
Tilda och Elina i Fashion District

Eftersom att Fashion District var en stor besvikelse så åkte vi snabbt upp till våra välkända kvarter igen. Vi drog då till Robertson och några favoritaffärer Kitson, American Apparel och Lisa Klein, vi käkade också lunch där på Newsroom :)

Sedan åkte vi ner till Rodeo Drive, Elina hade ju inte varit där förut. Vi gick såklart till vårt andra hem Juicy Coutoure där vi inte varit på länge (1,5 månader sedan enligt en kille som jobbade där och kände igen oss och till och med kom ihåg våra namn) haha han hade saknat oss!;)

image591

image593

image594



Nu är det läggdags, men det var skönt med en ledig måndag för en gångs skull!:)

God morgon Sverige, God natt LA

Kramar
Marika

Bilder från Sex and the City party!


image581
image580
image582
image583
image584

Härlig tjejkväll!

Söndagen i bilder!

image587
image577
image578
image588
image589

Shopping i Santa Monica!

Lördagen i bilder!

image573
Shopping på Beverly Center på dagen.

image574
Trippeldejt på Geisha House och utgång i Hollywood på kvällen:)

image575



Sex and the city party!

Hej bloggen!

Idag har vi varit i Santa Monica och shoppat. Kvällen spenderade vi på ett stort Sex and the city-party i Hollywood. Vi hade en riktigt härlig tjejkväll med en hel del cosmos. Vi hade dock hoppats på att vinna screening biljetter till filmen eller iaf en shoebox. Men sån tur hade vi inte ikväll.. Med oss hem fick vi iaf en varsin goodiebag, innehållandes en hel del sexleksaker. Haha!

Nu ligger jag och Marika i min säng. Det är läggdags. Vi orkar inte titta igenom bilderna nu, men det kommer troligtvis upp något imorgon! Vi är nämligen lediga i stort sätt hela dagen imorgon.

image572

Godmorgon Sverige!
Godnatt LA!
/Matilda & Marika

Uppe med tuppen

God morgon :)

Hoppas att ni haft en toppen söndag änså länge!

Själv blev jag väckt runt 6... kul :P Full rulle med tre ungar att ta hand om!
Gick upp till mitt rum för en liten stund sedan, haha då ligger Elina, Matilda och Marika i min säng och sover alla tre! Haha, sötnosarna...
Dom kom visst hem ganska sent igår, men det lät som om dom haft trevligt :) Dom berättar nog mer om det senare...

Planerna för dagen är inte riktigt klara än... får se vad det blir! Troligtvis lite mer sightseen för Elina ;)

Kram
Karin ♥

Hawaii-pics, Resans början...

Här kommer lite fler bilder från Hawaii

image559
image560
LAX, Äntligen på väg!

image561
Så var vi framme! Damen i mitten är hon som mötte oss på flygplatsen

image562
Här kom väskorna  upp på rummet...

image563
Stackars Tilda var sjukt och mådde inte alls bra första dygnet....

image564
image565
image566
Blomsterkransarna och namnskyltarna som mötte oss på flygplatsen i Honolulu

image567
Lunch dag två ;)
image568
image569
image570
smarriga fruktdrinkar

image571
Andra kvällen var Tilda på benen igen! Lika söt som vanligt :)

Mer bilder kommer!

Jobb jobb jobb

Hej bloggen!

Hoppas att ni har haft en bra lördag!


Jag ska i alla fall jobba hela kvällen och natten inatt, ända fram till klockan 9-10am imorgon! Kuuul..... NOT....
Som tur är har jag ju mina underbara M&M´s som tar hand om min Sverige-gäst Elina. Just nu är dom och fikar på Urth Caffé, och ikväll skulle dom visst på någon "trippel-dejt" med några killar som hade bjudit dom på en super fin restaurang! Blir nog skoj för dom :) önskar jag kunde följa med och slapp sitta hemma... men så är det ibland :)

Hörs lite senare igen!

Kram
Karin

Saturday

Idag blir det nog shopping för hela slanten för vår del :)
Troligtvis blir det nog att visa Elina Beverly center eller Melrose/Robertson Ave. Det beror lite på vädret... Har ju vart lite trist med regn och så ett par dagar nu... Men det hindrar inte oss ;)

Hittar vi något snyggt kommer det upp lite bilder här på bloggen senare!

Pus och kram så länge!

LOST!

Det har varit dåligt med bilder från Hawaii här, så jag tänkte att jag skulle börja lite smått. En dag var vi ute på hiking i regnskogen. Vi hade vår egna guide, som visade oss en hel massa intressanta djur och växter. Tex kaffe, mango, kokosnötter.. m.m. Och det var inte vilken regnskog som helst.. här spelar de nämligen in tv-serien Lost.

image555

image556

image557

image558

/Matilda

Sovdax!

Nu är det bed-time för oss!

Ikväll har vi vart på The Grove och käkat middag på en jätte mysig restaurang :) Tråkigt nog så hade det vart trist väder ända sedan Elina anlände till LA... Men vi hoppas på bättring med det tills imorgon!
Imorgon blir det troligtvis shopping för hela slanten! Man kan ju inte ha Sverige-besök utan att visa alla våra smultronställen ;)

Ne, nu blir det som sagt sängen! är sjuukt trött... blev inte många timmars sömn i natt....

God Morgon Sverige, God Natt LA

Puss och Kram ♥
Karin (och Elina)

Spännande final!

Idag såg jag finalavsnittet av Desperate Housewives och det var så otroligt bra och riktigt spännande!!:D Och slutet visar att nästa säsong kommer bli minst sagt händelserik och innehålla stora förändringar! Finalen här i USA sändes förra veckan men som tur är så har jag min vän webb-tvn abc.com som har hela säsongens avsnitt samlade:) Bra för mig som aldrig är hemma på söndagkvällarna klockan 9.00 pm.


Det är vi & Audrina!

När vi precis hade landat på Hawaii förra tisdagen och stod och väntade på våra väskor, så fick vi syn på en tjej som plockade av tre snygga Louis Vuitton väskor från rullbandet.

-Oh, vilka snygga väskor, sa Karin.
-Ja, verkligen, men det ser ju ut som Audrina från The Hills, sa Matilda.
-Ja, jag tyckte också att jag kände igen henne, sa Karin.
-Men näe, det kan det inte vara..

Sen gick tjejen iväg och vi tänkte inte nått mer på det...
Förrän vi fick se den här bilden i US Weekly ikväll..
image554
Audrina på Honolulu 15 maj.

Nu fick vi alltså bekräftat att det var hon som gick av samma plan som oss!
Världen är så liten!

Kram Living LA!

oh, no!

Herregud. Idag var det fjärde gången på mindre än en månad som jag fick ringa mitt bilbärgningsföretag. Jag är så förbannat trött nu. Biljävel! Nu fick Karin, Marika & Elina dra från andra sidan LA bara för att komma och plocka upp mig. Tur att man iaf har gulliga kompisar när allt annat skiter sig. Vi har planer på att åka till The Grove ikväll. Nu har vi ju ännu en gäst här som vi måste visa runt i LA! :)

College-festen igår var förresten riktigt rolig. Helt sjukt mycket folk och störtsköna vakter. Nu i efterhand önskar jag att jag hade filmat alla konversationer vi hade med folket igår. Alla börjar precis likadant:
College-kille: Do you go to UCLA?
Vi: No
College-kille: Ok, so where are you from?
Vi: Sweden
College-kille: Reeeally? Wow, that's so awsome. I love swedish girls.

Oj, nu står tjejerna här utanför o tutar. Dags att sluta med mitt pladder!
Ha det bra! Kram Matilda!


Torsdagkväll!

Hallå bloggen! Det är Matilda här..
Nu sitter jag i Karins säng och tittar på Karin & Elina som har återförenats efter 9 månader utan varandra. Det är så mysigt. Minns själv hur underbart det var när mina tjejkompisar var här o hälsade på.

Vi har ialla fall planer på att åka till våra UCLA kompisar som har skrivit in oss på gästlista på deras avslutningsfest ikväll. Det är tydligen den största de ska ha, så det kan ju vara kul att gå på en riktig college fest. Det var ett bra tag sen nu. Vi har inte haft nån kontakt med de här killarna på länge, så det var himla kul att David hörde av sig ikväll. Vi får se hur kvällen slutar.. Karin & jag jobbar ju tidigt imorn bitti och Elina är lite trött efter en lång flygresa! Men vi får se som sagt..

Kram Matilda.

Min fina vinst!

hahaha här är alltså min vinst:

image553

Vi försökte att byta med någon annan vinnare, tilslut försökte jag ge bort skivan men ingen ville ha den, mycket konstigt:s När vi kom hem ville min aupairflicka ändå lyssna på den så vi hade lite kul där ett tag att lyssna på låtarna som var minst sagt grymt kassa!;p

//Marika aka
Mason Mountaineersfan

Livet är orättvist

Väldigt dålig blogging från min sida måste jag erkänna.. men det är faktiskt för att livet är orättvist! Jag jobbar alltid till 9-10 på kvällarna och Matilda och Karin slutar alltid runt 7... Så där har jag i alla fall en ursäkt. Nu är Matilda och Karin på väg att hämta upp Elina, Karins svenska kompis som ska vara här med oss i två veckor!:) Det ska bli kul att träffa henne. De tre ska sen åka upp till våra polare på UCLA som har en jättestor avslutningsfest ikväll:) Eller en av avslutningsfesterna, men det här skulle tydligen vara den största!:) Åhh jag vill ju också följa!! Men men, livet är inte rättvist, jag är här hemma och jobbar (klockan är nu 09.12 pm). Så nu sitter jag och klipper ut stora blommor och målar världens olika flaggor på dem samtidigt som vi kollar på Hannah Montana (min och min värdflickas nya grej hehe), det är rätt kul faktiskt:p men jag skulle ju mycket hellre vilja vara me tilda och karin just nu... Men just ikväll skulle min värdpappa bort och min värdmamma vet man aldrig när hon kommer hem...

Tidigare idag var jag och min värdflicka på Farmers Market här där vi bor och då var vi med i ett lotteri, det fanns många fina priser, men vet ni vad jag vann!?!? hahaah nee jag måste fota den och visa er i ett annat inlägg.. men det får bli när jag har slutat nu måste jag fortsätta jobba..

Kramar
Marika
 

Äntligen!

Så var det dags! nu åker jag snart till flygplatsen för att hämta upp Elina!
Ska bli så sjukt kul! :)

Förlåt för lite dålig blogg-uppdatering idag! Har vart fullt upp här!

Lovar att det kommer komma upp fler bilder från Hawaii! Har börjat få ordning på dom nu :P

Hörs lite senare!

Pusss

Good Moooring

Hallå där!

Hoppas att allt är bra med er!
För första gången under mina 9 månader här så försov jag mig i morse!! Måste vart sjukt trött eller nått, för i vanliga fall är jag väldigt lättväckt! Vaknade i alla fall av att Isabella (3år) stog och knackade på min dörr, PANIK! haha, på med kläderna och springa in i huset! Som tur var så blev jag inte jätte sen ändå....

Nu måste jag packa upp min resväska från Hawaii! Phu, kom hem till ett välstädat rum, men nu ser det ut som en bomb slagit ner igen... Och jag som får fin-besök idag! :)

Ne nu ska jag sätta lite fart här!

Puss och Kram
Karin

And the winner is....

DAVID COOK!

Som jag förövrigt tycker är grym! Vinnarlåten var inte heller helt fel :)
Sitter här och nynnar på "This is the time, This is the time of my life" redan!



Det var faktiskt två värdiga finalister, och båda skulle stort sett varit värda vinsten lika mycket enligt min mening!

Kram
Karin

American Idol Final

Just nu pågår finalen i American Idol! Har inte följt programet specillet noga, men nu till finalen så måste man ju bara titta! Är faktiskt ganska nyfiken på hur det går :P

Återkommer med resultat!


Finalisterna

David vs David

Jump for life!

image552
Hittade den här stört-sköna bilden på Tilda från Wakiki Beach, ca 12 på natten :P

Elina goes Cali

Ja nu är vi tillbaka hemma i LA igen! Med mycket blandade känslor....
Men LA är sig likt, och nu är vi redo att göra gatorna osäkra igen! :)

Imorgon får jag Sverige-besök!
Kan knappt fatta att det är sant! Min super gulliga kompis Elina kommer och hälsar på mig! Ska bli helt underbart! Det är den första som jag kommer träffa som jag kände innan jag åkte hit (förutom min familj) sedan jag lämnade Sverige! Elina har redan tillbringat lite tid i NY nu hos våran kompis Ida, och flyger imorgon alltså vidare till mig i LA :)

Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på Elina här.... men så insåg jag att jag inte har några bilder som är nyare än typ ett år, så ni får se bilder imorgon eller på fredag istället :)

Puss och kram
Karin

Busy LA!

Nu är Karin & jag som sagt tillbaka i LA igen. Stressiga LA. Vi lever för det mesta ett väldigt busy liv här, full fart hela tiden. Väldigt stor skillnad mot hur vår vecka på Hawaii har varit. Om vi dock skulle råka få lite tid över här i LA som vi inte vet var vi ska göra av.. Jaa, då kan vi bli väldigt väldigt uttråkade...


Efter ett tag styrde vi dock upp den där söndagen! /Matilda

Bye Bye Hawaii!


Hawaiibrudarna är hemma!!!

Nu har de landat!!:D De ringde för ett litet tag sedan och då satt de fortfarande i planet men de är nu i LA igen!!:D Jag skulle ju egentligen åka och hämta upp de på flygplatsen ikväll men jag var tvungen att jobba sent när värdföräldrarna är borta... Men klockan är ändå efter tio på kvällen... Men imorgon MÅSTE vi ses!! Jag har ju saknat de så mycket. Så vi får hoppas att de har bra scheman imorgon så vi får mycket tid tillsammans så de kan berätta allt de varit med om.

Nu har jag precis lagt mig i sängen och sitter nu och väntar på att brudarna ska komma hem och logga in på MSN så vi kan ha vårt dagliga MSN-möte, det har jag saknat!!

Kram
//Marika

ps. Det kommer säkert en uppdatering från hawaiibrudarna här på bloggen också så fort de kommer hem till ett fungerande internet. De beställde ju internet på hotellrummet men det fungerade inte!! Och de fick ändå betala för det!:( kasst!

Puuh, äntligen...

...har jag kommit i säng... Det har varit en lång dag idag. För det första var jag rätt trött imorse pga att jag kom hem rätt sent igårkväll. Och för det andra var ett av mina aupairbarn sjuk idag! Jag fick i alla fall åka till gymmet imorse då pappan var hemma sen har det blivit jobb HELA dagen... Men som en tröst så är jag ledig fredag-måndag då familjen åker bort. Och nu ikväll har vi också fått se säsongsfinalen av Gossip Girl!:D



Natti natti
//Marika

Min Kamera!


Juste!! Jag har ju glömt att berätta vilken kamera jag köpte i söndags. Kameran som jag skulle köpa (Canon) fanns inte på det Costcot som vi åkte till så jag slog till på den här istället! Men oroa er inte, jag har 3 månader på att bestämma mig om jag vill ha den eller inte, på Costco kan man lämna tillbaka ALLT!;) Men jag har nästan blivit kär i den här kameran för den är jätteliten och det bästa av allt, den är GRÖN!! Jättesnygg! När jag köpte kameran fick jag också med ett jättefint läderfodral och ett memorycard och hela kalaset gick bara på 170 dollar (ca 1000 SEK) med tax och allt! Så vi får väl se om jag byter eller inte..

//Marika

SPAbilder

image546


image547
Massagerummet

image548


image549


image550
Stina

image551
Hej då St Regis hoppas vi ses snart igen!

//Marika

Härlig SPAdag!:)

Ne, jag har inte glömt bort bloggen. Jag kom hem sent igårkväll (söndag) och denna dag har varit busy...

Helgen spenderades ju i Newport och på söndagmorgonen tog vi det i lugnt och låg sedan vid deras (Samuel och Stinas) pool några timmar innan jag och Stina åkte ner till Laguna Beach och lyxhotellet St Regis där vi skulle få vår massage. Det kändes ganska så lyxigt när vi gled fram till den pampiga entren i deras nya BMW M5 (valet parking såklart). Sedan chillade vi i spaet, där allting man behövde fanns från duschgrejer, badrockar, rakhyvlar och hårprodukter till frukt och nötter. Massagen var otroligt skön!! Det går inte att beskriva! Vi tog vad som kallades Couples Massage så vi låg i samma rum framför en kamin, tända ljus och lugn musik. Efter massagen leddes vi ut i loungen där vi satt och slappade med ett glas vin och bara myste. Sedan gick vi ner till spaavdelningen där vi låg i steamroomet med kalla gurkor på ögonen och en kall handduk över ansiktet, sen blev det lite jacuzzi innan vi beslutade att det var dags att börja duscha och göra oss iordning. En grymt härlig upplevelse! På vägen hem från spaet åte vi och handlade mat för vår grillkväll. Det blev en jättegod middag! Pricken över iet var Stina och Samuels amerikanska kompis Trent som också var och hälsade på (förutom deras andra polare "låtsasmange" haha) som var sjukt underhållande!:D Efter middagen höll vi på med busringningar till en massa svenskar och Trent är värsta skådespelaren med en massa olika röster och sjuk fantasi så det hela slutade med att alla låg på golvet och höll på att dö av skratt hahah... När klockan sen passerade 12 började jag ge mig iväg hem mot LA igen för jobb på måndagmorgon... Men det blev en härlig helg för mig i alla fall och tack så mycket för julklappen mamma och pappa!!!:) Den uppskattades verkligen!

image543
Marika på väg till SPAet



Imorgonkväll kommer äntligen mina älsklingar hem!! Åhh vad jag saknar dem!!  

Bilder från spaet kommer!:)

Massa kramar
Marika

Aloha

Nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet efter en sjukt mysig kvallspicknick pa stranden!
Vi lag och tittade pa stjarnorna och diskuterade livets mening och karlek med en okand kille som bestamde sig for att joina oss. Sedan blev det en promenad i vattenbrynet innan vi begav oss hemat igen!
Imorgon ska vi pa hiking och kolla pa vattenfall! Ska bli jattekul!

Nu blir det mys i vara stoora skona hotellsangar!

Usch... sista dagen imorgon....

Saknar varan Marika lika mycket som vanligt!

Mahalo!

Kalina och Makila

Pete och Ashlee gjorde vad!?

AshleeWentz.jpg


Varfor ar alla har i Hollywood sa galna i att gifta sig hela tiden!? Antingen blir det varsta overdrivna lyxbrollopen eller jatteliten tillstallning hemma hos mamma och pappa med nagra vanner som Ashlee Simpson och Pete Wentz (Fall Out Boy) gjorde igarkvall (17/5)! Ashlees pappa som ar prast vigde paret, storasyster Jessica Simson var brudtarna, Petes engelska bulldog var ringbarare. Brollopet hade temat Alice i Underlandet med en brollopstarta med en Top Hat och en Tea Pot. An vet vi inte vart smekmanaden ska spenderas, men vi far hoppas att familjen later de aka dit ifred...

Sondag i Newport

Ah va kul att antligen fa hora vad mina brudar pysslar med pa Hawaii!!:D Kul med dykning, i januari blir det dykcert i Indonesien, eller hur!?;) Jag saknar mina sockerhjartan, men nu ar de snart hemma hos mig igen..

Jag ar inte ens hemma sjalv an, jag akte ju hit till Newport igar och ahde en jatteharlig dag vid poolen som avlutades med mysg sushiresaurang och jacuzzi med Stina, Samuel och deras kompis Mange!:) Nu har jag precis vaknat upp har och vadret ser stralande ut. I eftermiddag ska jag och Stina till St Regis och fa var massage osv och fore massagen tankte vi ocks utnyttja hotellets lyxiga poolomrade:p Fore vi drar till hotellet ska vi ocksa forbi Costco (en STOR affar som har ALLT, nastan lite Obs!stil) dar jag ska kopa min kamera. Den var namligen mycket biligare dar an pa Target, som annars brukar vara valdigt billig..

Ikvall blir det nog grillning har hemma vid poolen, ska bli jattemysigt!:) Ibland ar livet bra harligt!
Ha en bra dag!
Kram
Marika


Ariel, slang dig i vaggen

Vi kanner att vi maste beratta lite mer ingaende om snorklingen igar! Det var helt underbart! Kan nastan inte beskrivas i ord! Vi sag fiskar i alla regnbagens farger, stoora havsskoldpaddor och det var sjukt grymt helt enkelt!
Snorkligen vi gjorde var vid en liten  paradisstrand som heter  Hanuma Bay.

Nu ar vi sjukt sugna pa att aka och testa pa riktig dykning!

Ikvall har vi kakat middag pa stranden med tarna i vattnet! Helt underbart att vattnet fortfarande ar helt ljummet fast klockan ar 11 pa kvallen! Finns inte mycket vi skulle vilja byta det har mot....

Planerna for morgondagen ar annu lite oklara.... det blir troligtvis lite andringar i varan tidsplanering...

Hoppas att alla ni har det bra!

Mahalo!

Kalina och Makila ♥


Parlan i hamnen

Idag har vi varit och spanat in Pearl Harbour. Det var superkul. Fyra toast.
Det var ocksa ratt hemskt och sorgligt. Men haftigt att ha sett det och upplevt historian pa plats.

Nu kom vi precis upp fran poolen dar vi har pressat med en glass i handen. Superskont. Fyra toast.

Shit, det har blivit lite val mycket Bjorn Gustafsson kommentarer under den har semestern. Vi haller dock mest fast vid: Semester alskling!

Nej, nu ska vi tillbaka till poolen och glassa i solen. Vi saknar Marika a lot lot lot!
Mahalo /Karin & Matilda

Efter snorkelturen..

... Karin & jag ska bli sjojungfruar i vara nasta liv! /Matilda

See u LA!

Solen skiner och det ser ut att bli en härlig dag!:) Det pratas om 30 grader idag!! Jag har tagit lite sovmorgon idag, eller jag sov i alla fall till halv nio då jag väcktes av tv-spel i rummet bredvid... Men nu har jag i alla fall käkat frulle och packat det jag ska ha med mig till Newport, det ska bli skönt att ligga och slappa vid deras pool idag! På vägen till Newport ska jag också förbi en sväng på Target och köpa bikinin som jag har kollat in och så ska jag också tvätta bilen, vilket verkligen behövs.. Den är hur skitig som helst, men jag är helt enkelt för snål för att tvätta den varenda månad.. I Sverige fixar man ju allt sånt själv men här är det biltvätten som gäller.. puuh..

Ne, nu måste jga ge mig iväg så att jag inte missar en massa soltid vid poolen!:)
Bye bye LA!

Kram
Marika

Röd som en kräfta!!


Shiiet!! Asså jag visste att solen är stark här, men inte att den var såhär stark!! Jag tog en joggingtur på strandpromenaden här i Manhattan Beach imorse och sen tog jag på mig bikinin och la mig på stranden ett tag, ett dopp i havet bland alla surfare blev det också!:D Jättehärligt! Jag låg där bara drygt 2 timmar men nu ni, nu är jag illröd som en kräfta!! Och det hettar svinmycket i fejjan!! Det känns ju ändå bra på ett sätt, nu vet jag ju att jag kommer få färg, men jag vill inte gå omkring med isbitar i ansiktet hela dagen.. hah nee men nu måste jag iväg och hitta mig en kamera så att ni kan få se hur röd jag verkligen är för ni kan inte förstå!!!

Klockan är nu 4 på fredag och jag är leedig!! Blev typ bara en timmes jobb idag och jag är också ledig hela helgen:) men ändå rätt typiskt att det skulle vara just den här helgen.. för den här helgen är ju tilda och Karin på Hawaii... Men jag ska i alla fall ut på kamera och bikinijakt nu och sen ska jag ta en fika med en kompis i beverly Hills. Imorgon drar jag ner till Newport!:)

Canon SD750 7.1MP 3.0"  3x Optical 12x Total  Battery & Charger
Hittade precis det här erbjudandet på kameran som jag vill ha, så den får det nog bli!

Saknar Tilda och Karin sjuukt mkt!! Jag ringde till de idag men de svarade inte, men ni får säkert en uppdatering från hawaiibrudarna så fort de kommit hem från dagens äventyr!:)

Nu ska jag dra!
Kramar
Marika


Update from Hawaii!

Internet pa rummet blev visst inte nagon succe'! Det ade fungera ungefar 5 min efter att vi betalt, och nu ar vi inte jatte glada pa personalen i receptionen!
Annars ar allt underbart har i paradiset! Idag har vi bara slappat pa stranden och legat vi poolen hela dagen! saaa skont!! Aven fast vi lamnat LA kunde vi inte motsta frestelsen ikvall att ga till Cheescake Factory och ata middag! Mums! Imorgon ska vi ivag och snorkla hela dagen, ska bli super kul!

Usch vad jobbigt det ar att skriva nar man har en stressande klocka som tiden tickar ner pa langst ner i fonstret!!
Men nu vet ni i alla fall att vi lever, och att vi har det sjukt bra dessutom!
Bilder kommer sa fort personalen pa hotellet tagit sitt fornuft till fanga....

Ha det toppen allihopa!!

Aloha!


Karin & Matilda

Torsdag!

image542


Dagen började med en timmes jobb på morgonen och sen tog jag en springrunda på strandpromenaden här i Manhattan Beach!:) Jätteskönt och jättefint väder. Sedan åkte jag till Target där jag skulle köpa en ny kamera (jag tappade ju bort den i Florida, så typiskt mig!), men när jag kommer dit så är den SLUT!!:( åhh jag som tänkte visa er allt jag köpt i helgen.. jag hittade ju nämligen en skinnjacka i söndags som jag jagat efter hur länge som helst.. jag ville ju hitta den rätta! Jag har också några andra saker som köptes förra veckan, bl a en AAklänning. Men men jag får väl ta mig en tur till Target imorgon också och se om de fått in några kameror.. På Target köpte jag istället lita andra nödvändiga saker och så hittade jag också en snygg bikini som jag nog måste köpa imorgon!:) Jag tappade ju bort min bikini som jag köpte förra månaden!!! Gaah jag blir galen på mig själv!!:@ Men det är bara att le och betala!:) Det är så vi gör det, eller hur Matilda!?;)

Nää nu måste jag jobba, ha det bra!

Kram
//Marika

Semester älskling!

Andra dagen på Hawaii, och vi lyssnade på era åsikter och fixade internet på vårt rum. Karin har precis hoppat in i duschen, idag blir det minsan inget mysigt bubbelbad i vårt badkar som vi fixade till igår. Vi har idag hunnit med ett välkomstmöte (snacka om att vi diggar livet som turister, haha). Då fick vi iaf planerat allt vi ska hinna med att göra den här veckan. Men viktigast av allt är alla slapp-timmar på stranden som vi har planerat in. Semester älskling, är vår nya standardfras. Efter mötet åkte vi raka vägen till stranden, där vi låg ända fram till lunchtime och efter lunch har vi legat vid poolen här på hotellet!

På ett sätt är det mycket här som är likt LA. Men ändå mycket som är annorlunda. Vattnet är mycket turkosare och varmare. Och det är mycket varmare överhuvudtaget, speciellt stor skillnad märker vi på kvällen! Ett paradis helt enkelt!

Nu är det min tur att hoppa in i duschen, jag antar att Karin kommer slänga in ett inlägg hon också!
Puss på er alla så länge! /Matilda.
image541
Framme på Hawaii!

JulklappsSPA!

Spa Gaucin - Spa Resorts in - Dana Point

Äääntligen!!! På söndag ska jag äntligen få min efterl ängtade julklapp av mina föräldrar!:D Den innebär massage på lyxiga spaet St Regis i Dana Point lite utanför Newport!!:D Alltså det är inte deras fel att jag inte fått min julklapp förrän nu (5 månader senare!!) utan det har bara varit så fult upp här hela tiden!! Men på söndagmorgon eller på lördagkväll åker jag i alla fall ner till Stina och Samme i Newport och söndagen ska jag och Stina spendera på spaet!! Åhh vad skönt det ska bli! Jag har inte riktigt bestämt vilken sorts massage jag ska välja än, men vi ska i alla fall ta så att vi får i samma rum med öppen brasa, en liten fördrink och snacks! Det ska bli så mysigt.



//Marika

Hej hej hallå dagboken!


Det blev inget inlägg för mig imorse, jag var tvungen att så snabbt som möjligt lämna huset eftersom städerskan är här idag!! För er som inte vet så HATAR hon mig!! så jag försöker att hålla mig ur vägen så mycket som möjligt... Nu är hon i alla fall klar med nedervåningen av vårt hus så nu vågar jag mig snart till köket för att fixa lunch till mig:p
Efter frukost och lite jobb imorse så stack jag i alla fall till gymmet och sen en liten sväng förbi ROSS (en jättebra affär med en massa märkeskläder, väskor och framförallt skor till bra priser) för att se om de fått in något nytt. Efter det slappade jag i en solstol på balkongen med en bok och lite snacks, det ör jättefint väder här nu!:) Jag snackade också med Matilda och Karin, de verkar ha det jättebra på Hawaii och när jag ringde så var de precis på väg hem från frukostmötet där de planerat allt de ska göra i veckan. De ska ha fullt upp, det var vattenfall, snorkling, Pearl Harbor, North Shore mm inplanerat!:) De ligger tre timmar efter mig här i LA och 12 timmar före er i Sverige!

Men nu måste jag gå och fixa lunch, snart jobb för min del... Någon i gänget måste ju dra in pengarna alla kan ju inte glassa runt på Hawaii!:p

Kramar
//Marika  

Natti natti!

Det verkar inte som att Matilda och Karin har så mycket internettid på Hawaii. men de kan vara lugna jag har skött mig bra idag, svarat på alla kommentarer och Living LAmail. men imorgon hoppas jag på att höra mer om hur de har det på Hawaii!:)

idag har vädret äntligen vänt här i LA, det var rätt trist hela förra veckan men idag låg jag ute och solade i drygt en timme och jag är nu illröd om kinderna!! Så solen tar allt.. får inte bli mer än en timme imorgon. Till helgen lovar de till och med kring 100 grader!! Fahrenheit alltså, men ändå jättevarmt!! Så det blir nog stranden eller poolen för mig!:) Jag drar förresten ner till Newport på lördag eller söndag där jag ska göra något kul på söndag!:) Mer om det imorgon nu måste jag sova... eller jag kanske måste kolla lite "Sverige Pussas och Kramas" först...

Godnatt LA! Godmorgon Sverige!
Kramar
//Marika


Aloha!

Kalina & Makila sager hej fran paradiset! :) Wihuu, antligen har! Resan gick bra och vi fick ett varmt valkomnande pa flygplatsen fran en liten hawaiiansk tant som gav oss riktiga blomsterhalsband. Vilken lyx!

Hotellet ar jattefint, stranden och poolen lika sa. Vi bor typ 1 min fran stranden. Tror inte att det kommer bli nagra problem att trivas har! Vi har gratis internet har, men for att fa anvanda var egen laptop maste vi tydligen betala en liten avgift.. vi far se om det ar vart det for att fa visa er en massa paradis-bilder. Vad tycker ni? ;) Mahalo (tack) for svar! Haha!

Ha det grymt tills vi hors igen, det ska vi ha! Ikvall har vi planerat en strandpromenad, lite farsk frukt och ett bubbelbad!

See ya, xoxo /Kalina & Makila! (Det ar vara hawaiianska namn som vi for en vecka bytt till)


Filmtips!

I söndags kollade vi What Happens in Vegas på bio i Century City. Den har fått ganska dåliga recensioner, men vi tyckte den var jätterolig och den är värd att se bara för att drägla efter Ashton Kuthcer;)


Godmorgon godmorgon!

Nu är jag lämnad ensam här i LA, för några timmar sedan lyfte planet till Hawaii för Matilda och Karin. Eller ja, ensam och ensam, det kan man nog aldrig bli i en stad med över 14 miljoner invånare... Men veckan kommer nog ändå gå rätt fort, jag har nästan planerat klart min helg, återkommer om det lite senare...

Den 30nde maj har ju Sex and the City the Movie premiär här på bio, men ni missade väl inte att världspremiären var igår!:) Den ägde rum i London och såhär såg gänget ut då:

Filmen om "Sex and the city" hade premiär i London igår.




Kritiken för filmen har inte varit den bästa.. Men vi tänker ändå se filmen så fort den kommer ut, mycket pga de 81 olika klädombytena som Carrie ska hinna med på 2 h och 20 min!!!;)

Nu ska jag dra till gymmet!
Ha en bra dag!
Kram
//Marika

Snyft och farväl

Ni sitter vi hemma hos Matilda och avskedsmyser!
Känns så trist att det inte är alla tre som ska åka! Vi kommer sakna Marika massor!! Och hon kommer sakna oss ;) Nu trodde vi väskorna var färdigpackade, men Matilda höll på att köra en "Marika" och glömma passet! Haha, tur att hon råkade titta i lådan som det låg i av en slump!
Ni får såklart också följa med till Hawaii!! Datorn ska också få åka med :)
Håll även tummarna nu för att Marikas dator fungerar när hon kommer hem... den har strulat lite, och vi vill ju inte att ni ska missa några smaskiga nyheter från LA bara för att vi är på Hawaii!

Vi festade till det med en fruit tarte

image540
Bilden KANSKE inte blev världens bästa, men när vi såg det hade vi redan ätit upp den och då var det försent! God var den i alla fall ;)

Kram
Living LA

Dagens puss!

Stor puss till Karin för att du är en så himla go tjej och vi är så otroligt glada över att få vara dina M&M's!
image539

Packningspanik

Varför ska man alltid vara ute i sista stund?
Jag tyckte jag började i god tid när jag redan i början av denna veckan gjorde iordning en liten hög med saker jag skulle ha med mig. Men tyvärr stannade det där också... Högen blev inte mycket mer än en hög, och nu står jag här som vanligt dagen innan och har ingenaning om vad jag ska packa med mig! jag är verkligen sämst på att packa!! Packar jämt för mycket, och tar med en hel massa onödiga saker som man kanske kan få anvädning för.
I och i för sig så hoppas vi ju på vamt och soligt väder på Hawaii, och då behöver man ju inte så mycket kläder! Men man vet ju aldrig....

Ne, nu måste jag återgå till mitt packande! mitt rum är förtillfället ett bombnedslag....

Kram
Karin

hjälp!

Nu är klockan alldeles för mycket och jag har typ 1000 saker som snurrar runt i hjärnan.... Får inte riktigt någon ro att sova....

Hoppas att tiden räcker till för att som ska göras imorgon!
Tidigt på tisdag morgon åker vi till Hawaii! :)

Natti Natti!

Puss och Kram
Karin

Pics från bion

Efter bion var vi lite smått övertrötta och hade en sjuk mängd med överenergi!
Här kommer lite bildbevis på det....

image533
image534
image535
image536
image537
image538


Haha, vi fick för övrigt sjukt stora drickor till popcornen!!

Ser ni förresten popcornen som flyger i luften på den sista bilden?
Special effects made by
Marika Hübinette

Puss och Kram från oss!


Underbara dag!

Har vart en vääldigt skön dag för oss idag! Vi har inte stressat till någonting och bara tagit dagen precis som den har kommit... Kan inte ens minnas när vi gjorde det sist!
Morgonen började med att vi var jätte sega och satt mest i sängen och inte gjorde nåt! Sedan fick vi i alla fall färgat Marikas hår och börjat göra oss iordning... Vi åkte till en Vintage marknad på Melrose som var grym! fanns sjukt mycket roliga saker! Tyvärr var vi lite sega och inte direkt på toppen shopping-humör, men det får definitivt bli en sväng dit igen någon söndag! 
Efter det åkte vi till Kat Von D´s (LA ink, Highvoltage tatoo) tatuerarställe i Hollywood för att spana lite... Verkligen kul att se!
Middag blev det på Hooters på Hollywood blvd. Haha, kul att sitta och trycka i sig massa onyttig mat samtidigt som man ser alla snygga tjejer som jobbar där i sina små hotpants....

Sedan hade vi lite problem med att komma på vart vi skulle göra av resten av kvällen! Tillslut bestämde vi oss i alla fall föra att köra på bio! What happens in Vegas, as bra var den! Kutcher är lika snygg som vanligt...

Penthouseparty in downtown!

Som vi sagt tidigare mår vi prima idag.. trots att festen igår blev en riktig succé! Den ägde rum i en väldigt cool och annorlunda lägenhet i downtown LA. Vi hade som vanligt full fart på kameran:

image527
image529
image532
image531
image528
image530

Grym kväll! /Living LA!

A lovely sunday morning

Underbar söndag morgon, yes! Ingen är bakis.. Matilda väcktes av en födelsedagsång och försenad födelsedagspresent från de två underbara! Världens finaste present som verkligen kommer följa med henne resten av livet.. ni får se någon annan gång vad det var! Planerna för dagen är att dra oss upp ur sängen, färga Marikas hår, åka till en vintage-marknad på melrose och fairfax som Sofie Fahrman har nämt som en stor favorit, åka till Kat Von D's tatueringsplace i Hollywood och.. ja, käka en god middag någonstans! Första gången på länge som vi har en hel ledig söndag tillsammans. Förr i tiden var det alltid vår heliga dag.. 

Hoppas ni haft en bra söndag hemma i Sverige! 
Kram /Living LA! 


Urth Caffé

image526
Marika lär känna tjejerna från Santa barbara som är och hälsar på i LA, på Urth Caffé igårkväll. Vi har sett till att även de är inbjudna till festen i downtown ikväll. Parteeeeey!

/Living LA!

Good morning!

Igår (fredag) var vi ju som sagt ganska sega efter torsdagens utgång. Vi besämde oss för en mysfika på Urth Caffé på Melrose. 3 tjejer från Santa Barbara var även uppe i LA och hälsade på så vi fick det riktigt trevligt :)
Nu blir det till att göra oss iordning och ge oss ut på shopping-jakt. Vi ska på någon fin fest i Downtown ikväll, och känner att vi skulle behöva införskaffa lite nya party-outfits.
festen är i ett tre vånings-penthouse med caterad mat och öppen bar hela kvällen/natten. Plus att vi är 6 svenska party-sugna tjejer, kan de gå fel? ;)

Puss och Kram
Living LA

Frågvisa 6-åringar

Hej!

Mycket dålig uppdatering från mig idag! usch och fy!
Blev ju som sagt en mycket trevlig kväll igår! Svenskarna ägde Hollywood! Haha

Idag är det nya tag igen! eller nja, i alla fall nästan :) Blir nog mest mys får vår del ikäll... Satsar på att vara pigga imorgon då de är massa roliga party på G!

Förresten, fick en fråga av en 6-åring idag:
- Where does babies come from?
Öh, vad skulle jag svara! haha, efter att ha frågat vad hon själv trodde (hon var övertygad om att doktorn opererade in bebisarna i magen på mamman) passade jag snabbt på att tillägga att det är mycket bättre att fråga mamma :) haha, hon vet sääääkert.

Kram så länge!
Karin

Utgång på GOA!

Precis som planerat slutade kvällen på nattklubben GOA. Och tur var väl det, för där träffade vi en massa roligt folk. En tjej på toan gav oss tre kort på gratisdrinkar som vi direkt gick och använde i baren. Då stötte vi även på två svenska tjejer från Sundsvall som var i LA på semester. De var supertrevliga och vi spenderade den mesta tiden på dansgolvet med dem. De tog även med oss till två andra svenska tjejer som de hade träffat tidigare under kvällen. De var från stockholm men hade pluggat i LA i något år nu. Det blev en riktigt svensk-kväll, och det var hur kul som helst! Mot slutet fick vi även syn på en riktig pudding i baren.. där stod nämligen Brody Jenner från The Hills(ni vet han som dejtade Lauren Conrad för ett tag sedan). Åh, han var minst lika snygg i verkligheten kan jag lova. Under kvällen fick vi också syn på en kille från "Alias".. men jag har ingen aning om vad han heter. Japp, här kommer kvällen i bilder:

image523
Living LA precis inkommna på GOA.
image524
Sweden rocks! De två svartklädda tjejerna var från Stockholm och de vitklädda från Sundsvall.
image525
Mingel med Brody. Otroligt het? Foe shoe! ;)

Kram /Living LA!

Dagen efter!

Godmorgon bloggen!

Jag ser att det inte har blivit så mycket uppdaterat här.. det är kanske dags att berätta om igårkväll!
Vi hade faktiskt en himla lyckad kväll. Vid åtta tiden åkte jag & Marika hem till Karin för lite preparty. Vi gjorde oss iordning, drack en drink, snackade lite skit och tog ett par bilder innan vi sedan drog vidare in till Hollywood. Planen var att gå ut på GOA!

image519
Kan ni förstå att tjejerna blev förvånade när jag kom till förfesten med en systembolagspåse.. det var ju ett X antal månader sedan de fick se något sådant. (Påsen var kvarglömd i mitt rum från mina tjejkompisar som precis vart på besök från Sverige, det blev ett självklart partyt-trick att packa ner drickan i den påsen).

När vi var redo att dra in mot Hollywood såg vi ut så här:
image520
image521
image522

Kram Matilda

Stolt Bodensare

Nu är man allt en stolt bodensare! Bodens kör är nämligen i final i Körslaget imorgon på TV4!:D Jag har följt programmet genom webb-tv och är grymt stolt över gänget!:p Det är så kul att se alla man känner på tv också, speciellt när ma är så här långt borta och aldrig annars ser dem..

Så ring nu och rösta på Boden imorgon, de är ju grymma!



//Marika

I väntans tider..

Jag fick sluta jobbet tidigare idag. Marika och Karin slutar inte förns om minst 3 timmar.. Vad ska jag sysselsätta mig med fram till dess? Är ju så sjukt partysugen!  Ja, nu vet jag.. lite entourage får det bli. Blev ju rätt inspirerad igår när vi såg grabbarna IRL. Egentligen borde jag ta en dusch och åka ner till mallet för att köpa en party-outfitt tills ikväll.. men vad sjutton, ett avsnitt hinner jag nog med iaf! :)

Vi hörs senare när partyt är på G. Kram Matilda.

Torsdag

Hej hej!
Hoppas att allt är bra med er :)

Just nu håller jag på att slänga i mig lite lunch!
Blev ett hårt pass på gymmet idag! phuu, men de är alltid lika skönt efteråt ;)

Ikväll blir det som sagt troligtvis utgång! Kul! Torsdagar verkar helt klart vara bästa dagen att gå ut här....

Nu måste jag göra mig iorning!
Hörs sen!

Kram
Karin


Ett sent godmorgon!

Karin & Marika är iväg och tränar med vår PT. Jag har uträttat en massa ärenden under förmiddagen så jag hade inte tid att följa med. Attans, det skulle ju behövas nu inför Hawaii! Vi har iaf planerat en utgång i Hollywood ikväll.. så träffa dem kommer jag iaf få göra! :) Mer om det senare..

God natt Sverige / Matilda.


Röda mattan party

Har ju glömt att berätta.. I fredags så trängdes jag med dessa stjärnor på röda mattan för att komma in till backstagepartyt. De kanske inte är så kända i Sverige men det är i alla fall The Cheetah Girls, Jordan Pruitt (tro mig, henne kommer ni att få höra om snart hon har ett STORT projekt på g), Roshon Fegan (en otroligt skön kille som är med i Camp Rock som snart har pemiär på Disney Channel), The Jonas Brothers, The Suite Life of Zack & Cody m fl...

Adrienne Bailon - On the red carpet for the 2008 Disney Channel Games at Epcot Center
     
Sabrina (tjejen i mitten) gjorde succe i amerikanska Dancing With The Stars (typ Let´s Dance) så hon är mycket mer känd än de andra två tjejerna´och har varit med i en massa olika shower sen dess..
Jordan Pruitt - On the red carpet for the 2008 Disney Channel Games at Epcot Center

Roshon Fegan - On the red carpet for the 2008 Disney Channel Games at Epcot Center
                                                               
Roshon Fegan, en riktig sköning.


Jonas Brothers - On the red carpet for the 2008 Disney Channel Games at Epcot Center

The Cheetah Girls och The Jonas Brothers

//Marika

Kurragömma på Melrose

När vi gick runt på Melrose idag så fick M&M plöstligt för sig att dom ville leka kurragömma!
Självklart blev dom överlyckliga när dom hittat världens bästa göm-ställe!
Trodde dom! Moahaha, jag, som för övrigt är grym på kurragömma, hittade dom nästan på en gång! De ni ;)

image518


Love from Alba

To M(arika)K(arin)M(atilda)
(L) Jessica Alba

image517

Coola tavlor av Todd Goldman

Det finns en butik (eller ett galleri kanske man säger?) som säljer tavlor och konst på The Grove. Tavlorna är super roliga och är oftast parodi på olika kända märken eller av helt enkelt vanliga vardagliga saker.
Idag på Melrose hittade vi en butik som sålde samma tavlor av samma konstnär (Todd Goldman). Haha, dom är så knäppa att dom blir fräcka :P

Här är två av dom som hängde i skyltfönstret:

image515

image516

Haha, vi måste fota fler av dom! såg massa nya roliga igår när vi var på The Grove en sväng :P

Kram
Living LA

Shopping på AA

Fick fotat M&M när dom provade kläder inne på American Apparel idag :)

image513


image514
Och så hade jag lite tråkigt under tiden jag väntade....

(blev väldigt dålig kvalité på bilderna när jag förminskade dom...)

Kram
Karin

Älska LA

Jag håller med Matilda fullt ut!
Haha, vilken dag! Höll dock på att sluta illa där ett tag om jag hade kommit ännu mer försent till jobbet! men som tur var klarade jag mig riktigt fint :)

Var idag även med "min" (mitt au pair barn) 6-åriga Kate på en focus-group uppe i Westwood. När jag satt där och försökte fördriva en timmes väntan i ett ganska så trist väntrum började jag bläddra i lite olika magasin.
På första tidningen som jag tar upp är Jessica Alba på omslaget.
Känndes nästan lite lustigt... Några timmar tidigare pratade jag med henne, och nu sitter jag och läser en världskänd tidning med henne på omslaget...

Mycket kul man får  uppleva i LA ;)

image511
(Tidningen är från från februari dock)


Kram
Karin

Video från Entourage-inspelning!

Här kommer videon vi berättade om tidigare. Som vanligt blir det otroligt mycket sämre kvalitet när man laddar upp på youtube, men det kan ju vara roligt att se i alla fall. Här är alltså killarna på väg från sin bil till Urth Caffé. De gjorde om den scenen minst tre gånger medan vi var där!



Kram /Living LA!

Entourage-inspelning på Urth Caffé!

Puh, jag har fortfarande inte lugnat ner mig efter dagens händelser. Har precis börjat inse att jag faktiskt har pratat med Jessica Alba och sett en inspelning med entourage-killarna idag. Det känns rätt stort måste jag erkänna. Trots att man bor i LA är det rätt svårt att befinna sig på rätt ställe vid rätt tillfälle, men idag fick vi verkligen till det bra! Här kommer lite bilder från entourage-inspelningen på vårt favorit café Urth Café..

image507
 
image508

image509

image510
Inte världens tydligaste bilder,
men har ni sett entourage lär ni ju känna igen grabbarna iaf! :)
Förhoppningsvis har Karin fått till lite bra bilder och dessutom håller jag på att ladda upp en video på youtube som kommer upp här på bloggen senare. Den blev faktiskt rätt lyckad!

Kram /Matilda.

Puuust, vilken dag!

Jag har nog aldrig någonsin haft så mycket häftig hjärtklappning som jag har haft idag. Och jag är ganska säker på att Karin & Marika känner samma sak! Vår förmiddag blev väldigt olik alla andra förmiddagar.. på både gott och ont. Det började med en shoppingrunda på american apparel då Marika och jag hittade varsin klänning. Sedan åkte vi vidare till vårt favorit café Urth Caffé på Melrose Ave. När vi kom fram dit visade det sig att det var stängt idag på grund av en inspelning. När vi frågade vakterna vad de spelade in fick vi svaret: "Entourage". Efter det svaret var vi inte längre besvikna på att vårt favoritcafé var stängt.. utan vi hängde kvar där med alla paparazis och tittade på inspelningen av entourage. Fan, va häftigt det var att se entourage-gänget på så nära håll. Efter ett tag blev vi uttråkade och kände att vi ändå ville ha en kopp kaffe.. vi åkte då vidare till Urth Caffé på Beverly Dr. När vi har fått vårt kaffe och är mitt inne i en diskussion vid bordet, tappar Marika andan och försöker få fram orden: "aaaaaaah, det var ju hon.. hon som är är så snygg, som är gravid.. Jessica". Från början trodde vi inte ett ögonblick på att Jessica Alba precis hade gått in på urth Caffé utan en enda paparazi efter sig. Men efter att vi alla tre hade gått förbi hennes bord ett par gånger och dessutom frågat servitören om det var hon, så var vi säkra till 110%. Vi gick fram till hennes bord och frågade väldigt trevligt om vi kunde få ta en bild med henne. Hon svarade artigt nej, (vilket inte gjorde så mycket då ingen utan oss hade något batteri kvar på kameran efter all fotografering vid entourage-inspelningen, haha.) men sa att hon gärna kunde signera något åt oss. Glada och nöjda sprang vi därifrån eftersom Karin var försenad till jobbet. När vi kommer fram till parkeringshuset inser jag att jag har lyckats låsa in mina nycklar i bilen. Heeeerregud, vilken dag! Det blev som sagt hjärtklappning på hjärtklappning på hjärtklappning.. Karin som redan var sen hem fick ta en taxi hem, medan jag och Marika kröp runt under min bil och letade efter en extranyckel som jag trodde skulle finnas där. Efter ett jäkla krypande, mycket oljiga armar och en hel del blickar hittade vi nyckeln och skyndade oss hem. Marika & jag hann hem i tid till jobbet.. nu hoppas vi på att Karin lyckades komma hem utan att någon märkte att hon var sen!

Nu måste jag andas ut i ett par minuter innan det är dags att ge sig av till jobbet. Puuuuh, vilken dag! Bilder och filmer kommer självklart senare! :)

Kram på er! / Matilda.

Äntligen!

God Morgon :)

Jobbet för morgonen är avklarat, och nu är det bara den roliga delen av förmiddagen kvar!
Ska träffa Tilda och Marika om en kvart så jag borde nog egentligen sätta fart om jag ska bli klar någon gång!

Robertson och Melrose verkar det bli för vår del idag! jag måste ha nya skor också... typiskt att när man verkligen behöver köpa skor så hittar man inga som passar! Aja, vi får hålla tummarna för att det går bättre idag :)

Hörs lite senare igen!
Vi har bestämt att vara lite mer flitiga med kameran idag, så förhoppningsvis kommer lite bilder från dagen sen också...

Kram så länge!
Karin

Att sakna någon..

Marika är inte den enda som längtar till morgondagen.. det blev ingen lång kvällskonversation på msn ikväll, vi sa alla tre godnatt väldigt tidigt endast på grund av att vi vill att det ska bli onsdag så fort som möjligt! Jag måste ändå säga att det är härligt att sakna någon.. det är då man inser hur mycket denna någon betyder för en! ♥

image506
Godnatt nu! /Matilda.

Saknar mina brudar!

image505

Ni kan inte fatta hur mycket jag längtar till imorgon, jag har tänkt på det hela dagen... Det kanske inte låter så speciellt men imorgon förmiddag ska vi alla tre träffas för att ta en fika på favorithaket Urth Caffé på Melrose Ave och snacka om ALLT som hänt och kramas!!!:D Jag hann ju bara träffa Matilda lite snabbt i lördagskväll sen jag kom hem från Florida så vi har mycket att snacka om! Det blir nog lite shopping också, Robertson och Melrose har mycket att erbjuda så det blir nog i alla fall ett besök på American Apparel. Längtar efter tjejerna så mycket så nu vill jag bara sova så att det ska bli morgon!!

image504

Kramar
/Marika

Sale på Guess

Var tvungen att gå en sväng till banken och posten idag, och självklart kunde jag inte hålla mig ifrån att kolla i lite andra butiker också... Guess hade sale på örhängen!

image502
För dessa två paren betalade jag 42 kronor! och det var med taxen!
Bra deal tyckte jag och tog ett par i varje färg :)

Kram
Karin

Klänning från Forever 21

För ett litet tag sedan så la vi ju ut ett par klänningar från Forever 21 som vi undrade om ni ville köpa. Vi fick massor med svar av tjejer som var intresserade, fast många ville ha den i en annan storlek! Nu har vi i alla fall efter många om och men en klänning kvar!

Klänningen är i storlek Medium och priset är (inkl. ALLT, tull, tax och frakt) 350 kr
Den är verkligen supersöt!

image501

Är det så att ni skulle hitta något annat på Forever 21´s hemsida så säg bara till! Vi hjälper er gärna med att skicka hem grejerna :)
Är så trist att det ska behöva vara så dyrt med frakt och tull när man beställer genom dom...
Är du intresserad så skicka ett mail till [email protected] eller gör en kommentar till detta inlägg! glöm inte skriva med din mail adress...

Kramar
 Living LA

Goood morning LA!

Hoppas att ni haft en bra dag än så länge :)

Tänkte bara titta in och säga hej snabbt innan jag drar!
Ska till gymmet nu... antar att våran PT kommer köra skiten ur mig! haha, han straffar oss nu för att vi inte vart där på ett tag på grund av alla besök och allt... Men de är bra! sista minuten beach 2008! Det är ju ändå en hel vecka kvar till Hawaii! vi kommer vara i toppform :P NOT! haha

Hörs sen!

Kram
Karin



sovdax!

Nu blir det läggdags! känns som om det vart en låång dag idag...
Måste sova nu! M&M sussar redan så sött...

Hörs imorgon :)

Natti natti!

Kram
Karin


Gossip Girl

Ääntligen!! den 21a maj började Gossip Girl sändas igen efter strejkpausen, men jag har av olika anledningar missat de första avsnitten, men ikväll fick jag i alla fall se min favoritserie!!:D Det är mycket som har hänt men jag ska inte vara elak och avslöja allt för er svenskar.. Men jag kan i alla fall säga att en ny tjej vid namn Georgina (Michelle Trachtenberg) dyker upp och då händer det grejer ska ni veta!


Vanessa och Nate

ps. en amerikansk kompis till mig var i New York förra veckan (hon är kompis med Jessica Szohr som spelar Vanessa i serien) och då hade hon vid ett tillfälle blivit kysst av ingen mindre än Chace Crawford som spelar Nate!!!!!!!!!!!!! snacka om att vi är lite avundsjuka...

oops nu råkade jag avslöja lite av vad som händer i GG genom den här bilden.. men det var den ändå jag hittade med både Vanessa och Nate....

snaaart



Imorgon är det en vecka kvar tills vi drar!!

Shopping gör oss glada!

Xhilaration® Envelope Clutch - Red



Efter Karin och mitt lilla jobb på convention centret i söndags så sprang vi in en liten vända på Target där jag hittade den här lilla söta cluthen. Jag kan bara inte få nog av skor och handväskor, sånna köp gör mig verkligen glad hahah!:P

//Marika

Cinco de Mayo

Hallå där!

Idag är det Cinco de Mayo, vilket är det samma som Mexicos independence day! Vad det innebär i LA vet vi inte riktigt än, men de pratas om att de brukar firas ganska rejält!
Vi får väl se hur det hela slutar :P



Nu blir det i alla fall jobb!
Vi hörs lite senare igen :)

Kramar
Karin



Update:
läste precis att amerikaner ofta "missuppfattar" cinco de mayo som Mexicos independence day (vilken i själva verket infaller den 16 september), Istället firas dagen för att hedra Mexicos vinst i ett krig mot Frankrike 1862.
Så nu vet ni de ;)

Tillbaka till verkligheten

Nu är det sov dax för oss!
Imorgon är det vanlig vardag igen! Vi funderade precis ut att det är över en månad sedan det var "vanlig" vardag för oss senast! har vart fullt upp med besök hela tiden! Men grymt roligt har det vart :)

Hoppas att ni där hemma i Sverige får en bra start på dagen!
Och till alla er andra önskar vi en god natt!

Natti natti!

Puss och Kram
Living LA

Bilder från Nic´s

     
 

Ett lustigt avsked!

Det har absolut inte varit min vecka den här veckan alltså. I alla fall inte när det gäller min lilla Ford. För några dagar sedan blev den ju bort towad. Och idag hände något ännu värre.. det var ju dags för mina finspångs-tjejer att åka hem och jag skulle skjutsa dem till flygplatsen. Vi stannade på In-n-out burger precis utanför flygplatsen för att käka en sista lunch tillsammans. När vi sedan svängde ut från parkeringen och ut på vägen, dog bilen. Precis vid rödljuset på en fyrafilig väg. Så där stod vi med en fullpackad bil med för mycket väskor och vågade inte gå ur med tanke på alla andra bilar som körde förbi. Tillslut kom en polis och hjälpte oss att putta bilen till sidan och ringa en bärgningsfirma. Tjejerna som var tvugna att åka till flygplatsen för att checka in fick ta en taxi. Jag fick sitta och vänta på bärgningsbilen som tog en himla lång tid. Det hela slutade med att jag inte ens hann åka tillbaka till flygplatsen för att säga hej då. Jag blev så himla besviken och ledsen. Men nu i efterhand kan jag inte låta bli att tycka att det faktiskt var skönt att slippa det där avskedet som jag visste skulle ha blivit så sjukligt jobbigt. Nu blev det ju faktisk ett väldigt bra avsked. "Vi ses snart", sa vi.. (även om vi menade om typ en halvtimme då jag skulle komma tillbaka till flygplatsen). Men det känns rätt bra.. för vi ses ju faktiskt snart igen! Tiden kommer gå så himla fort nu och snart är jag hemma igen! Tack för de här två veckorna tjejer, det har varit en underbar tid!

Hoppas resan går bra! Puss & kram /Matilda.

LA's nya superförfattare

Karin och Marikas jobb avslutades kring tre och då blev det shopping och en fika på Beverly Dr. Vi träffade en jättetrevlig kille på Starbucks som höll på att skriva en bok. För att ge honom lite inspiration så föreslog vi att huvudpersonen i boken som tydligen skulle "hitta sig själv" kunde ta en tripp till Sverige. (Fråga oss inte vart vi får allt ifrån, GLÖGGEN! haha, älska Björne G!) Djup men som sagt mycket trevlig författare:)

Senare blev det mysig middag på Newsroom och nu sitter vi hemma hos Karin och myser.
Sorgligt nog fick vi inte träffa Tilda idag som just nu avnjuter sin födelsedagspresent av sin värdfamilj, musikalen Wicked.

 

Puss och kram skumbanan!
Karin och Marika


Kändisfest

Ooops! Jag har inte hunnit berätta om min fredag och lördag i florida. På fredagkvällen var det i alla fall dags för The Party med stort P. Ett röda mattan event i en av Disney Worlds parker. Jättegod mat, roligt folk och många nya kändiskontakter att ta med hem till LA. Kvällen avslutades med VIPinträde på en privatfest i Disneys Magic Kingdom och lite eftersnack med Joe Jonas!;) 

På lördagen var det sound check för Miley Cyrus, Cheetah Girls, The Jonas Brothers m fl inför den stora konserten på kvällen.



btw. imorse (söndagmorgon) så plingade det till i min mobil, The Jonas Brothers är på väg till LA!:p

Kramar
Marika

LA´s framtida supermodeller

Söndagen startade tidigt för Karin och Marika som hade ett special-jobb på G. Närmare bestämt ringde klockan redan vid 06.30 (på en söndag!!). Dagens jobb var att "modella" (!!) för ett dental-företag på en dental convetion i Anaheim. Vi skulle helt enkelt gå runt och se snygga ut (haha) för att dra folk till "vårt" företags monter. HAHA, rätt jobb för oss va?! ;) Eftersom att det var ett dental convent kom vi även hem med goodiebags fulla med tandborstar, tandkräm, tuggummin och massa andra tandhygienartiklar. Plus en del extra pengar på fickan! vilket alltid är välkommet hos oss....

Kul var det i alla fall, även om vi fick utnyttja vår fantasi för att få tiden att gå! :) Tur att många montrar bjöd på godis och kakor :P

Kramar
Marika och Karin

Mys på Nic´s

Kvällen igår blev väldigt lyckad!
Vi åkte till en mysig och väldigt fin bar i Beverly Hills där vi satt och tog ett par drinkar :)
Efter någon timme kom även Marika dit! Oj vilket kärt återseende det blev! Vi träffade även några roliga killar som spådde fram våra personligheter och bjöd oss på någon värsting-fest nästa helg i Downtown...
Tyvärr så sprang tiden iväg som vanligt, och alldeles för snart var det dags att säga hej då till Matildas tjejer för sista gången på länge... usch, blev riktigt sorgligt där ett tag!  

Kvällen avslutades med att Marika hade en sleepover hemma hos Karin :) myyys!

BTW, Marika har blivit Disney-hjärntvättad!! haha vi förklarade för henne 10 gånger att stället vi var på hette Nic´s, ändå så körde hon omkring och letade efter Mickey´s...

Kram
Living LA

Planerna för kvällen

Troligtvis blir kvällen som vi tidigare planerat :)
Jag får till och med sluta ett par timmar tidigare än beräknat! Det är bara att tacka och ta emot :) sånt är alltid välkommet!

Är ju som sagt tjejernas sista kväll ikväll och vi tänkte gå ut och ta några drinkar! kommer säkert bli jätte trevligt! Just nu är dom ute och äter middag på en jätte mysig restaurang på The Grove.
Ska dock bli väldigt tråkigt att tjejerna åker imorgon... som vanligt har tiden sprunit iväg här alldeles för fort! Har verkligen vart super kul att träffa dom!

Nu måste jag fixa mig iordning!

Kram
Karin


Två veckors shopping!

Under sina två veckor i LA har Finspångstjejerna också hunnit med en hel del shopping. Det är nästan hemskt vilken hög de har bildat här på mitt golv. Just nu springer de runt här och försöker reda ut vilka saker som tillhör vem och hur sjutton de ska lyckas få ner allt i resväskorna.. det är ju som sagt hemfärd imorgon!

image495
/Matilda

Kändisspan!

Imorgon är det dags för Finspångs-tjejerna att åka hem till Sverige igen. Under sin tid i LA har de iaf hunnit med att se en kändis.. på kändishaket The Ivy. Här är deras paparazzibild. Ser ni vem det är? (Snubben i grått)
image494



Lördag

God morgon på er!
Hoppas att lördagen vart strålande så långt!
Här har den precis börjat! Åt precis en god frukost och är redan på mycket bättre humör än igår! :)
Idag verkar bli en största delen jobb-dag för min del... är ledig 3 timmar mitt på dagen så då ska jag väl försöka få lite gjort i alla fall!
Ikväll kommer Marika hem!! Weiihoo :) Jag döör efter att få höra allt som hon har vart med om!!
Vi funderade på att dra ut och ta några drinkar hela gänget senare ikväll! blir nog kul :)

Kram så länge!
Karin

Livi´n tha dreeeam

Har precis pratat med Marika i nästan en timme i telefon! Fatta vad hon får vara med om nu under tiden i Orlando! Just nu satt hon vid poolen med The Jonas brothers! Hon umgås med Disney-kändisar hela dagarna och hade ikväll vart på något stort röda-mattan event! Fy nu är jag inte så lite avundsjuk! Tur är väl i alla fall att dom flesta hon träffat bor i LA och att dom bestämt att träffas även här :)

Avslutar kvällen passande nog med just The Jonas Brothers - SOS



Nu blir det läggdags!

Natti natti!

Puss och Kram
Karin

Vart tog fredagen vägen?

Vilken slappardag det har blivit för min del idag....
Har fått gjort alldeles för lite....
men men, typiskt att man ska bli pigg nu när klockan är över 9 bara! är jätte sugen att gå ut på en promenad, men vissa delar av LA´s mörka gator känns inte så lockande när man är själv... Har blivit rådd både en och två gånger att inte gå ut själv när det är mörk även om vi bor i de lite finare kvarteren.
Nu är det redan morgon för er hemma i Sverige! usch vad onödigt det känns att jag slösat bort en hel ledig (nästan) fredag på albsolut ingenting!
Aja, imorgon är en ny dag med nya tag! tyvärr jobbar jag nästan hela dagen men....
Marika kommer ju i alla fall hem imorgon kväll så det ser jag fram emot! massor! känns som om hon vart borta i evigheter! vi har saknat henne här!

Hoppas att alla ni morgonpigga hemma i Sverige får en bra start på dagen!

Kram
Karin

HSM 3

image493
Haha, ibland undrar jag hur yrkesskadad man kan bli....
Jag ser faktiskt fram emot att se High School Musical 3 när den kommer ut :)
Även om det betyder att hela deras crew dragit från LA till Salt lake city i tre månader för att spela in...
Efter att ha hört all "insider information" om filmen är jag faktiskt väldigt nyfiken... Ska även bli spännande att se HSM 4 som kommer ut sen med nya skådisar...

Update fran Florida!

Jag (Marika) har antligen fatt tillgang till en dator langre an 5 min sa nu kommer en snabb update. Vi kom hit i lordagskvall och har sedan dess haft var egen tour guide som tagit oss overallt, alltifran outlets till backstageomraden runt hela disneyworld (7 parker) dar vi sprungit in bakvagen till alla attraktioner sa att vi slipper koerna som kan vara upp emot tre(!) timmar langa... Just den har veckan spelas "Disney Games" in har pa disney world sa alla disneyskadisar bor pa samma hotell som vi (bl a The Jonas Brothers, Myley Cyrus (Hannah Montana) osv..). Det r ocksa manga internationals har, alltsa disneyskadisar fran frankrike, italien, spanien osv. Genom att det ar sa manga kandisar pa samma stalle sa ar det manga, manga galna fans har ocksa... Jag har bl a blivit fragad om autografer, bilder med ungar osv for att de trott att jag var kandis haha.. men jag spelade bara med ahha, om jag kan fa ungarna att tro att de traffat en kandis sa varfor inte!?;) Det har blivit manga goda middagar och kutat runt parkerna med en massa disneyskadisar:p Nagra kvallar har ocksa spenderats i jacuzzin med the jonas brothers och ganget, riktigt schyssta faktiskt. Men det ar helt galet, de kan inte ga nagonstans, de har ett crew pa 5 pers av livvakter som tar de overallt och nar de ar nere i jacuzzin far ingen som inte ar med i disneyganget ga dit...

Igar var en harlig dag, vi var pa vattenparken hela dagen och hade det skont, akte vatten rollercoasters och jag simmade till och med med hajar!!! Det ar sant, riktiga hajar! De var dock bara lite mer an en halv meter langa men anda ratt coolt. Det var en massa andra fiskar ocksa..

Nu ar vi pa hotellrummet och tar det lungt och tittar pa girafferna utanor fonstret.. Om nagra timmar ar det dags for det stora presspartyt!:D Efter partyt blir det mer attraktioner.. Ikvall lar det bli Magic Kingdom.

Sa jag har det bara bra har, men saknar tilda och karin sa otroligt mycket!!!! Jag trodde ju att vi skulle aka hem till LA  i onsdags men det blev ju andring av planerna..

jutte, jag har tappat bort min kamera ocksa...:(:( Sa det blir inte manga bilder harifran..

men men, sant ar livet....
ha det bra allihopa! jag ar tillbaka i LA pa lordagkvall!

Kramar
//Marika

Friday!!

God morgon bloggen!

Eller ja.. morgon och morgon... haha klockan är faktiskt 12.10, men de är först nu jag fått tid att äta frukost!
Sitter ute i trädgården i solen och lyssnar på någon granne som spelar massa gamla godingar på högsta volym! haha...
Usch vad jag tycker synd om Matilda! Så jäkla typiskt att det ska hända precis nu... eller att det ska hända överhuvudtaget!

Jag är ledig resten av dagen nu så vi får väl se vad det blir att jag hittar på! Det är ju ändå fredag ;)

Hörs om en stund igen!

Fan nu tror jag grannen har fått spatt... nu spelar han helt plötsligt någon värdelös gammal opera-blandning...

Kram
Karin

Det finns inte ord för det..

Kommer ni ihåg när jag för ett tag sedan berättade om att jag hade unnat mig en dyr juicy-dress och några timmar senare samma dag gick min kamera sönder. Det är PRECIS samma sak varje gång man unnar sig något dyrt. Igår spenderade jag ju som sagt väldigt mycket pengar på vår hawaiiresa, och nu ikväll blev såklart min bil bort towad. Är det inte helt sjukt? Varje gång man är glad över något så händer det något så att man inte kan vara sådär glad längre.
Men det var bara att betala och inte tänka så mycket. Det är ju något man bara måste göra.. 152 dollar åt skogen! Plus taxiresan vi blev tvugna att göra för att åka och hämta bilen. Men det var ju faktiskt bara mitt egna fel. Parkerade på samma parkering som vi alltid brukar stå på och slarvade med att läsa skyltarna eftersom vi stått där förut. Stupid Stupid me!!

/Matilda.

God natt LA, God morgon Sverige

glöm inte att kolla in vårt tidigare inlägg från idag om klänningarna tillsalu från Forever 21!

Nu har jag återgått till mitt favorit intresse! haha webbtv ;)

Snart blir det bed-time på riktigt!

Natti natti!

Puss och Kram
Karin


Mys-pys!

Vilken lång dag det känns som om det har vart idag!
Kan i och i för sig bero på att jag inte precis var hemma i lagom tid för läggdags igår...
Matildas pyjamasparty höll på nästan hela natten! Jätte mysigt hade vi :)

Jag kan inte låta bli att påminna Matilda om Hawaii varenda gång vi pratar i telefon! Ska bli så ofattbart skönt att ha en hel veckas semester!! åh vad jag längtar!!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en bok som mamma hade med sig till mig från Sverige :)

Kramar
Karin


Guess goes Swedish

Efter gymmet idag var jag tvungen att gå till Westside Pavillion (ett stort mall) för att fixa lite saker.
Inne på Guess hör jag det plötsligt! Robyn spelas på full volym inne i butiken! Äntligen, har bara hört henne ett par gånger på radion här tidigare! Nästan så man ville påpeka för tjejen i kassan att både modellen på väggen och tjejen som sjunger till musiken som kom ur högtalarna faktiskt är svenskar, och jag med! Haha...

Kram Karin

Forever 21

Genom att läsa svenska bloggar har vi insett hur populärt Forever 21 har blivit i Sverige. Vi har också förstått att det är väldigt dyrt för er att beställa kläder från Forever21.com (Frakten osv). Vi är själva väldigt stora fan av Forever 21 och tycker det är tråkigt för er att det måste bli så himla dyrt att få hem det till Sverige.

När vi var på Forever 21 senast hittade vi den här klänningen. Den är lika populär här som den är i Sverige, så när vi fick syn på den köpte vi faktiskt på oss två stycken på en gång. Nu har vi alltså 2 stycken sådana här klänningar i storlek medium (helt normala storlekar) till salu till er i Sverige som är intresserade.
Priset kommer bli: 350 kr (inkl. tax och frakt)

image491

Är du intresserad så skicka ett mail till [email protected] eller kommentera inlägget, glöm inte att skriva med namn och mail-adress!

Först till kvarn....

Bild från igår!

Så här mysigt hade vi det på Urth Caffé igårkväll!

image489
Amanda, Kakan, Matilda, Karin, Emma & Magdalena!

/Karin & Matilda.

Hollywood photos!

Idag tog jag med mina tjejkompisar till Hollywood-skylten. Det var dock svårt att få en bra bild på skylten eftersom tjejerna är så sockersöta att all fokus blir på dem! Håll med..

image488
/Matilda.

Valborg

Våra valborgs planer är väl inte riktigt lika stora som de troligtvis är hemma hos er i Sverige. Men vi har hyrt high school musical 2 och köpt några cider. Vi satsar på en äkta pyjamas tjejkväll med mys, hemlisar och kuddkrig. Ni vet en sån där kväll som alla killar önskar att de fick vara med på. Det kommer troligtvis bli väldigt mysigt.

Marika skulle egentligen ha kommit hem idag och varit med på vårat valborgsmys. Men nu har planerna ändrats och hon kommer inte hem förrän på lördag. Vi får försöka klara oss utan henne ett tag till. Som ett plåster på såren hyrde vi ju som sagt high school musical 2, eftersom vi vet att Marika hänger med de stjärnorna på sitt hotell borta i Florida. Mer om det får hon berätta så fort hon får tid. Men ett oerhört lyxliv lever hon just nu, det kan vi lova!

Nu ska vi skåla in valborgskvällen.
Hoppas er valborg i Sverige var toppen!
Puss & kram, Karin & Matilda + Sverigebrudarna!

RSS 2.0