Vilka nördar vi är...

Så här ser det ut i våran lägenhet just nu...


Tre laptops på rad, en röra på bordet, och en trött Marika!

En laptop till och en hungrig Josefina :)

Plus en duktig Matilda som lagar "mat", havregrynsgröt till middag... haha ;)

Btw, jag och Matilda fick fast heltidsjobb idag :) YEY!

Kram Karin

Jag ser de snöar, jag ser de snöööar

Efter vår lilla tripp till skatteetaten idag kunde vi faktiskt inte motstå att provkasta årets första snöbollar :)
Ungefär såhär såg det ut...


Jossan hamnade mitt i skottzonen för Matilda!! Men kul hade vi i alla fall

Nu är det nog snart läggdags! Jag och Matilda ska på våran första arbetsintervju imorgon :)

Natti Natti

Kram
MKM

Vi har ett hav av sängar!!



Såhär ser vårt sovrum ut :) Haha, det finns nästan inte en centimeter golvyta över!
Men vad gör väl de? vi är lyckliga ändå ♥

Gissa vad vi vaknade till imorse?!?

Snöööööö, massor med snöööö!!! det var alldeles vitt utanför fönstret!
Finns det något som gör att man känner sig mer som ett barn än när årets första snö faller?! nee skulle inte tro de... eller det skulle väl vara när vi slaviskt följer julkalendern varje år...


Åh, vilken lust jag fick att springa ut och bygga en snögubbe...
Fast kanske inte...
Snöbollskrig då?!
...vi får väl se...

Vintriga kramar från MKM

Uppackning på G....




Vad är konsten att få plats med alla saker 4 tjejers livsnödvändiga saker i en och samma lägenhet?

Familjen samlad ännu en gång :)

Så var vi äntligen framme i Oslo! Marika och Petra har ju redan efter sin tid här gjort sig hemmastadda i lägenheten, och nu är det äntligen vår tur :) Känns toppen att vara tillsammans igen!
Idag är agendan ganska fullspäckad... Till att börja med känns det ganska vikitgt att inhandla täcken och madrasser... haha!
Matilda står just nu i duschen och skriker att hon hälsar till bloggen :) Vi har saknat den och alla er jätte mycket!!!
Marika och Petra är just nu på deras jobb och sliter... får hoppas att de snart är vår tur med att göra det ;)

Nu får vi skynda oss på att göra oss iordning innan hela dagen har gått!

Stor PUSS och KRAM

Karin & Matilda

Kos og klem

Nu händer det mkt här i Oslo, almanackan den här veckan är fullsmockad, tre intervjuer i måndags, provjobb på förmiddagen igår och jobb på kvällen. Idag är det intervju på förmiddagen och sen jobb ikväll. Sen mer provjobb på torsdag och lördag och upplärningsjobb på fredag... ohh myy det är mkt att hålla reda på, för allt är typ olika ställen så nu måste jag börja bestämma mig vad jag vill ha...:s men kul ialf att det händer något!:)

På torsdag kommer också Arash och Victor hit till Oslo (Matildas kompisar som var och hälsade på oss i LA). Snälla som vi är så erbjöd vi de sovplats i vår lilla lägga och nu har vi tydligen blivit indragna i någon slags "bästa läggan"-tävling, haha. Det är vi och två andra nyinflyttade svenska gäng här i Oslo som är med i tävlingen om vart de ska bo och en "inflyttningspresent". Så vi får se hur långt vår lilla etta med en säng räcker haha, men vi ska göra allt för att få priset ialf haha;)

Kos og klem fra Marika och Petra!

Header hjälp?!

Kom och tänka på en sak... eller egentligen har det var dags ganska länge....
Vi är i desperat behov av en ny header!!!!! Haha, när vi fick den som vi har nu (vilken förövrigt har en jätte fin design) så var ju faktiskt tanken att "ha den ett litet tag..." och att "vi ska byta ofta" osv. osv... Men ett stressigt liv i LA tillät oss inte riktigt att lägga tid på sånt, så den har hängt med... lite för länge nu kanske!
Som det verkar så vill ni ju fortsätta läsa bloggen även när vi inte befinner oss i LA, utan lite mer all over... :)

Är du duktig på header design, eller vet du någon som är?
Vi är jätte tacksamma för all hjälp :)

Tack!

Kramar
Marika Karin & Matilda

Snabb Lysekil Update

Heeeejsan!
Tänkte även ge er en lite uppdatering från Lysekil! Inte för att de händer såå mycket här... men ändå :)
Sjukt vad fort det har gått att känna sig som hemma igen, trist att allt blir vardag så fort! Har vart hur kul som helst att träffa alla här hemma igen, och imorgon drar jag vidare för att träffa alla mina kära vänner där nere! Ska blir riktigt roligt! Jag har nästan börjat klättra på väggarna här hemma... Alla andra jobbar ju på dagarna!!

Saknar mina M&M´s massor! 


M&M store i NYC


Puss o Kram
Karin

Ointressant uppdatering från Finspång

Hej bloggen!

Jag har inte så mycket intressant att dela med mig av här i bloggen längre. Livet i Sverige är inte lika mkt glamour och stress som i LA. Men när jag ser hur många utav er läsare som fortfarande tittar in till bloggen varje dag för att se om den har uppdaterats så får jag lite dåligt samvete. Så trots att jag är så otroligt ointressant och lever precis samma liv som alla ni andra svenskar.. så kommer här lite bilder från min första tid i sverige!


Jag och Arash.. kommer ni ihåg när han och Victor var o hälsade på i LA!?

Jag och mina kära finspångsbrudar. Dom var ju faktiskt o hälsa på i LA några utav dom också!


Välkommen-hem-ballonger! :)

Hoppas att Karin & Marika har det bra i Lysekil och Oslo! Jag saknar er! Puss /Matilda

Norge Norge!

Haha japp jag är ju i Norge nu och jag och Petra har börjat starta upp vårt nya liv här. Lite skillnad från LA kanske men Oslo är jättemysigt och jag trivs redan jättebra, även om ja inte fått jobb än.. men men det kommer väl. Det har kommit många önskemål från olika håll att vi ska visa hur vårt nya hem ser ut men det är inte riktigt klart allt än och det kanske inte är så städat men vi har i alla fall börjat fixa lite i lägenheten så här kommer lite bilder! I den här lägan ska vi alla fyra (Jag, Petra, Karin och Matilda) bo i alla fall fram till jul och sen efter det så får vi se vad som händer...


Jag och Petra är lite konstnärliga med tyg tycker vi!





Väldigt konstnärliga faktiskt!;)


"Myskväll har vi varje kväll jag och gubben"


Nu längtar vi bara tills Matilda och Karin kommer och flyttar in hos oss även om det kommer bli lite trångt så kommer det bli mysigt!:D

Kramar från oss!
/Marika och Petra

Sverige Sverige!

Det är nog dags för mig att skriva några rader här också. Vi kom som sagt hem till Sverige i torsdags och ända sedan vi landade har det varit fullt upp. Det är så många man vill träffa, så mycket man vill göra och så lite tid att hinna med allt. Jag tycker bara man hinner vakna så är det snart dags att gå o lägga sig igen. Jag har inte hunnit med så mycket sömn de här dagarna kan jag säga. Men det är så himla kul! Nu inser jag verkligen vad det är jag har saknat!

Jag fasar dock för dagen då allt det här roliga lägger sig och jag inte har alls lika fullt upp längre. Då kommer saknaden efter LA komma. Men då är vi förhoppningsvis redan i Norge och har fullt upp med att planera vårt nya liv där. Förresten är Marika framme i Oslo nu och njuter av vår lägenhet.. någon mer än jag som är nyfiken på hur hon har det? Blogginlägg Marika? :)

Massa kramar från Matilda i Finspång! ♥

Sweeeeden

Okej, det fanns en dag som jag någonstans visste, att snart, snart skulle den komma.
Ändå trodde jag aldrig att det faktiskt skulle bli just den dagen.
Dagen då vi satte oss på planet, för sista gången denna resan, och faktiskt åkte hem, hem till familjen, hem till alla kompisar, hem till Sverige... Sjukt mycket blandade känslor. Själv har jag faktiskt inte rikigt hunnit känna efter hur det känns... men självklart är det hur kul som helst att träffa alla igen! helt underbart... fast jag har nog inte riktigt förstått att jag inte ska tillbaka till LA på ett tag...

Tiden i LA och USA har vart helt underbar! och även om de kanske är mkt blandade känslor just nu, så har vi faktiskt bara massor med nya äventyr att se fram emot, och jag är sååå taggad!!

Saknar redan Marika och Matilda dock... haha lätt att vänja sig vid att ha dom där 24/7... :)

Äventyret fortsätter!


PUSS

Karin

RSS 2.0