Godmorgon Bloggen

Nu har jag precis käkat frulle och ska snart börja jobba. Jag kommer inte att få se brudarna idag...:( Ikväll ska de i alla fall gå ut:) Vi får se om det blir med MTVkillarna eller kanske Eric och hans polare, de håller er uppdaterade om deras planer!:D Jag ska som sagt vara barnvakt åt min "egen" flicka och Corbin Bleus småsystrar hemma i Corbins hus i eftermiddag/kväll.

Sen imorgon blir det en tidig morgon för mig, jag och "min" familj, vi ska springa ett litet fundraising lopp för deras skola, Run for Education kl åtta på morgonen!! Men vi ska vara där redan 07.30!! Sedan hoppas vi i alla fall på fint väder så att jag och brudarna kan träffas på stranden och bättra på brännan som nästan har försvunnit.

Nä, nu ska jag jobba en timme sen är det gymmet som gäller:)

Ha en bra dag!
/Marika

Kommentarer
Postat av: Gabriella Ivarsson

Ha en bra kväll! ♥

2008-03-28 @ 16:20:53
URL: http://gabbgabb.blogg.se
Postat av: malin (:

guuuuuud jag blev helt kär i eran blogg!! ♥ Jag ska lätt följa denna!! Dag & Natt - everyday! Jag har själv planer på att antingen åka som aupair + studera eller bara studera efter att jag gått ut gymnasiet (tar studenten om ett år + några månader). Är det ngn utav er som bara studerar? Eller jag tror jag läste att ni alla är aupairer - true? How long you've been there? :D ÅH jag har sooo many questions, men haha it's enough för denna kommentaren. Kommer garanterat att fråga alot of stupid things, haha. ha det så bra! /Malin (:

2008-03-28 @ 16:50:17
URL: http://maalle.blogg.se
Postat av: Jennie & Exxa

Tack :) ja, hon är bra gullig...

2008-03-28 @ 17:18:59
URL: http://exxa.blogg.se
Postat av: Annika Forsberg

fiin design på bloggen :D

2008-03-28 @ 17:31:27
URL: http://forsbergannika.blogg.se
Postat av: Nathalie

Gud vad snygg design :)

2008-03-28 @ 18:46:32
URL: http://carvalho.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0