Black & White


Hittade en gamal bild på MKM! Ibland matchar vi helt oplanerat såhär snyggt :P hahaa

Work it baby!

Idag var det tillbaka till verkligheten igen! Har vart så sjukt fullt upp här ett tag att det inte funnits en chans att ta sig till gymmet på flera veckor! Den största motionen som blivit för min del har vart mina dagliga promenader runt parken, men det räcker egentligen inte för mig... Väl på gymmet idag fick jag i all fall en ny PT! Vår gamla vapendragare Brandon hade tydligen helt hux flux flyttat till Colorado! Men jag ska väl inte klaga... min nya var hur söt som helst ;) Och bra tränare var han också... Så nu får jag försöka skärpa mig och ta tag i varje ledig liten stund och faktiskt släpa mig dit upp! Hatar att gå och lägga mig på kvällen när jag inte tränat på dagen....
Haha, får väl helt enkelt försöka göra ett nytt försök till beachen 2009 i stället... För nu känns det redan ganska kört :P



/Karin

"Om vi ångrar oss sedan måste vi komma ihåg hur det känndes nu..."

Vi hade jätte mysigt på Urth Caffé ikväll! Kom iväg rätt så tidigt och blev sittandes i fleeera timmar! Blev ganska många koppar te.. Tror jag kommer behöva springa på toa hela natten nu! haha! Plugg skulle det ju blir också, och vi gjorde det absolut bästa av situationen! (även om det blev som det blev :P). Inga mer efterskalv av jordbävningen blev det i alla fall. Rätt coolt att ha vart med om en, speciellt när allt gick så bra och ingen blev skadad eller liknande. 5.8 på richterskalan mätte den, och det är vad jag har hört ganska mycket... så det hör ju inte direkt till vanligheterna!
Nu borde jag sova! men måste nog springa på toa en gång till först :P haha

Kram
Karin

earthquake

Ohja.. den här jordbävningen var även min första. Jag var på restaurang med mina aupair-barn.. hela restaurangen började skaka. Taklamporna och surfbrädorna som hängde ner från taket gungade en lång lång stund. Jag blev helimpad och tyckte det var världens grej, medan alla andra på restaurangen käkade vidare i lugn o ro! Servitören gick förstås runt o frågade om alla var okej.. sen var det inte mer med det. Ingen grej alls.

Och sedan får man höra att det redan är största nyheten där hemma i Sverige! :) Men nu vet ni iaf att läget med mig o Karin är helt under kontroll. Det är redan så gott som bortglömt! Om en timme slutar vi båda jobba och då ska vi åka till Urth caffé för att plugga lite till vårt prov på torsdag! Kram Matilda!

Wooooooow... Jordbävning i LA

Yttligare en liten bit historia skrevs just nu i mitt liv! Mitt livs första jordbävning!!! (i alla fall som jag har kännt av)
Låg hemma i min säng och helt plösligt känner jag hur hela väggarna och ja, hela huset börjar skaka! Allt som jag lärt mig att man ska göra om det blir en jordbävning (stå under dörrkarmarna, ligga under ett bord etc. etc.) försvann helt och jag fick för mig att jag måste ut! sådan tur var så var det bara en liten jordbävning och den var över innan jag riktigt ens förstått vad som hände, men ändå... Lite chockad blir man ju! Inget man är direkt van vid hemma i Sverige....

/Karin

Det går bra nu..

Efter snart 11 månader i Cali börjar det gå rätt bra med surfingen..

Vi var ute en sväng med brudarna i helgen.. /Matilda!

MysPys Kväll

Idag är vi lite sega, och har bestämt att det troligtvis får bli filmkväll hos Tilda! Skönt efter att ha sovit alldeles för lite i helgen och jobbat precis hela dagen idag! Vad det blir för film har vi inte riktigt kommit överrens om än :P Haha, först och främst måste vi i alla fall kolla igenom alla filmer som gjordes i helgen! Sebbe hade visst satt upp en filmkamera på partyt och gud vet vad den har fångat! haha, ska bli riktigt kul att se!

Nu ska jag ta på mig mjuuuukiskläder! :D

Hörs sen!

Puss & Kram
Karin

Helgens Låt


Helt klart helgens mest spelade låt ;)

Weekend Pics


Nyanlända till huset


Eric, Karin & Chris


Andra omgången beerpong blev till shotpong och kördes istället inomhus :)


Stina signar Eric tröja


Och Matilda signar Chris rygg! haha


Liggning LA blev till Ligging OC för en helg ;)


Bästa liggkortet denna helgen!


Gooo Sweeeden


Matilda & Karin


Huntington Beach idag


Tyvärr glömde vi vara flitiga med kameran under dagen idag och fick inte alls tagit mycket kort... Synd eftersom allt var så sjukt häftigt där!

/Karin & Matilda

Back in LA

Japp, nu är vi hemma igen :) Vilken helg! Vi har verkligen haft skit kul! Som sagt så åkte vi ner till OC, eller närmare bestämt Huntington Beach igår eftermiddag. Vid 5 tiden var vi framme, och då vart partyt redan i full gång ;) Efter att ha glänst med våra talanger i beerpong började mer folk trilla in, och snart var huset nästan fullt! Dom är 2 (eller just nu 3) killar och två tjejer som bor tillsammans i en villa med egen pool och allting :) Hur skönt som helst! Sjukt roligt att få träffa så mycket svenskar också! 2 av dom som bor där (egentligen bara tillfälligt men ändå) är svenskar, och sammanlagt var vi nog 10 svenskar där! Tillslut fick vi i alla fall hela festen att digga till Gyllene Tider :P
Idag har vi tillbringat hela dagen på stranden i Huntington Beach. Där pågick US Open Of Surfing & Beach games. Hur kul som helst att se! Sjukt mycket folk, och enormt skön stämning!

Håller på och lägga in alla bilder på datorn nu så snart får ni se vår helg i bilder också :)

Kram
Karin & Matilda

Ready for takeoff

Såå då var vi packade och klara för att ge oss iväg ner till OC!
Tilda är fast i trafiken på väg hit, så jag och Sebbe sitter och väntar... och väntar... och väntar!
Haha, men nu borde hon faktiskt dyka upp precis när som helst!

Känner på mig att de kommer bli en super kul helg!

PUSS

OC-trip

Jag har precis slutat jobbet.. ska åka och hämta upp Karin & Sebbe snart. Vi ska dra ner till OC.. för att gå på någon svensk-avskedsfest. Det är Stina, som var uppe och festade med oss här i LA för ett tag sen, som har bjudit ner oss. Det ska bli riktigt kul att träffa lite svenskt folk. Och desstom härligt med lite annat än Hollywood, för tro det eller ej.. men man kan faktiskt tröttna på det också! :)

Vi får se hur det här äventyret slutar.. men vi kommer troligtvis inte tillbaka till LA förns imorgonkväll!
Hej då så länge! /Matilda

Vinkväll

Gårdagen var en stor dag i Living LA´s historia.. Karin gjorde nämligen det första fylleinlägget någonsin. Men att vi hade en töntig fylla inne i min våning med tema maskerad hade hon ju helt rätt i! Här kommer lite bilder från igår, inte i helt vanlig LivingLA stil..





'

/Matilda

Maskerad-Party hos Tilda

Nu sitter jag, Matilda, Sebbe & Hugo hemma hos Matilda och har maskerad-party! hahaaaa 
Hugo anlände i sin nya super snygga bil! Shit, vi är så där lagom impade... 
Klockan är 11pm på en torsdag och vi har en oseriös fylla på Tildas golv! hahaaa, Såå olikt oss, men jävligt kul!

Ni ska få se bilder sen! Hahaa, vi är super snygga! Vi har gått in stenhårt för det här med maskeraden ;)

Puss och Kram 
från oss!  

3 liter vin var de...

....Och jaaa... ärligt talat måste vi nog faktiskt dricka upp det där vinet ikväll... kommer nog bli dåligt annars...
Och Sebbe vill ju spela beerpong med Gin & Tonic... Vi måste nog faktiskt ställa upp för vår kära vän och ansluta oss... jaaa får nog bli så!

WEEEEIIII, tror vi måste sluta tänka så jäkla mycket hela tiden!!!!


Tre liter vin

Ibland blir man så trött på vardagen. Ikväll skulle Karin och jag egentligen ha varit iväg på plugget.. men så kom vi på att vi har tre liter vin över sedan förra utgången. Shit, den måste ju drickas upp.. allra helst ikväll. Vi får se vad det blir av kvällen..

Matilda.

Urth Caffé is the shit!

Ikväll ska Karin och jag, precis som så många andra gånger, till Urth Caffé för en mysig kvällsfika och försök till lite plugg. För att piffa upp det här inlägget hade jag tänkt lägga in en bild från ett tidigare besök på Urth Caffé- vilket viade sig vara omöjligt då det finns FÖR många sådana bilder..








Och det här är bara ett fåtal av alla bilder som finns. Om man ändå kunde packa ner Urth i resväskan..


Man kanske ska flytta?

Vaknade imorse av att en helikoper surrade ovanligt högt ovanför vårt hus (är helikoptrar här precis hela tiden, men denna lät högre än någonsin...). Tänkte inte mer på det sedan, och gick ner till huset. Väl där fastnar jag för det som visas på TVn, Haha, Helikopern är från ABC och filmar ett hus som ligger ca. 1 min från där jag bor. Huset är ett lägenhetshus och håller fortfarande på att byggas, och tydligen har Tori Spellings mamma (Candy Spelling) köpt takvåningen för $ 47 miljoner (47 miljoner DOLLAR helt sjukt!!!!!!!!!!). Ett condo för så jävla mycket pengar! och med utsikt över Olympic (en inte så väldigt vacker väl trafikerad gata...), Tur att huset är ganska högt så dom säkerligen får se lite andra saker också ;)


Aaron & Candy Spelling


Tori Spelling


Såhär ser deras nya condo ut änså länge... Klart att flytta in i om ungefär ett år!

Kram
Karin


UPDATE: Precis som alla har påpekat så dog ju Aaron Splling 2006, och det som egentligen skulle sägas var att lägenheten köptes för hans pengar! Läste på ABC´s hemsida och blev lite blind av att "Aaron Spelling pays $ 47 M for LA condo". Sorry att det blev lite fel....

Avslutar kvällen med...

...en video från Fall Out Boy konserten förra veckan :)


 Här med klassikern Beat it
Måste också tillägga att Pete var så sjukt söt i sin blåa hoddie!

Shopping Shopping

Lovade ju att visa er lite av helgens shopping :) Jag som inte skulle köpa något alls kom hem med alldeles för mycket!!


Söt sommarklänning från Forever 21

 
Nästan lite stol över mig själv att jag fick köpt lite saker som jag faktiskt behövde också! 3 par tights från Forever 21, och 4 par shorts från Old Navy (Shortsen var på super rea, typ 4 dollar styck!!!)


Troligtvis mitt nya favoritplagg :P Världens skönaste pyjamasbyxor!

Sen blev det lite andra saker också, men lat som jag är har jag inte hunnit packa upp dom påsarna än...

Puss och Kram
Karin

Till Sebbe!

Sebbe kom heeeeem, för vi längtar efter deeeeej.. kom innan sommarn e slut lilla Sebbeeee! Tralalala...

Hahahaha!

God Natt LA

Vi har bestämt att vara duktiga ikväll! Hatar när man vaknar på morgonen och det enda man tänker är "varför gick jag inte och la mig tidigare igår". Tilda har därför redan gått och lagt sig, och nu ska jag faktiskt göra samma sak!

Avslutar kvällen med att skicka en puss till Marika hemma i Sverige!


Saknar dig!!!

Sov gott och dröm sött!
Eller.... God Morgon blir det ju till er ;)

Hörs imorn igen!

Puss och Kram
Karin

M K M


Jag tror inte det finns någon annan plats på heela jorden där tiden går snabbare än i LA!
Känns som att varje dag är fredag eller måndag, fredag eller måndag. Veckorna och helgerna bara flyger iväg!!
 Jag hörde en tjej som bodde här säga precis samma sak innan jag kom till LA, men aldrig hade jag kunnat föreställa mig att det skulle vara såhär! Känns som att man är sjukt stressad för allt man måste hinna göra precis hela tiden!
Ändå finns det inget som kan ändra på hur mycket vi älskar den här staden! Det är ju faktiskt i LA som allting händer :)

Kram
Karin

Mamma Mia

Måste bara tillägga till Tildas tidigare inlägg att Mamma Mia var precis så BRA som alla ni hade utlovat!! Svårt att både hålla tyst och sitta still på vägen hem! Lite roligt att se alla amerikaner sitta och sjunga med i låtarna och klappa händerna inne på bion :) Själv sjöng jag nog högt till nästan varje sång, haha! Vilken stämning!!


/Karin

Jag saknar dig, Marika!





Tillbaka till jobbet var det jaa..

Vet ni hur kul det är spela fyra-i-rad när en 6-åring har bestämt att man inte får blocka varandras rader? Gissa vem som har vunnit 13 gånger i rad. Inte är det jag iaf!

/Matilda.

Kungligheter!

Fasiken vad Marika har varit bra på att uppdatera här.. jag får lite dåligt samvete för att jag inte är lika bra. Det är ju inte så att jag inte har någonting att skriva om, tvärtom. Det är bara tiden jag saknar.

Jag skulle tillexempel kunna berätta om vem jag och Karin såg igår.. Vi var på century city för att (äntligen) se Mamma Mia. Medans vi väntade på att bion skulle börja slog vi oss ned på en uteservering. Där satt vi och pratade med två trevliga killar som var privatchafförer och satt och väntade på att deras klienter skulle vara klara på bion.. när det klienterna ringde och sa att bion var slut och att de ville ha sina bilar framkörda kunde vi inte låta bli att fråga vilka deras klienter var.. vi fick lova på heder och samvete att inte berätta för NÅGON att de berättat för oss.. vi lovade.. och det visade sig att det var prinsen av Saudi arabien. Av alla moviestars och kända personer vi har träffat tyckte jag det var mycket coolare med en riktig kunglighet!

Någon bild kunde vi ju tyvärr inte ta eftersom vi hade lovat att låtsas som att vi inte visste vem han var. Men han var inte speciellt het kan jag säga. Men en grymt snygg bil hade han! :)

Tillbaka till jobbet! /Matilda.



Snart ses vi!!:)

Vi hade några sköna veckor under min sista tid i Kalifornien med en massa mys, strand, shopping, party, berg-och-dalbanor osv.. Jag och Petra lämnade LA samtidigt men nu är hon i södra Sverige och reser runt på bröllop, kusinträff osv... Jag saknar LA så otroligt mycket, men det jag saknar mest är min älskade familj, Karin och Matilda!!!

Tur att vi ses snart!:) För er som inte hängt med på bloggen på sista tiden så kommer jag att få se Matilda och Karin (som ju fortfarande är kvar i LA) i New York nästa gång!:D Åhh vad jag längtar!! Vårt möte äger rum i New York den 11e september!!! Haha, tur att vi inte är så rädda av oss, att flyga till New York den 11e september och sedan vänta på varandra på flygplatsen där är det nog inte alla som skulle vågat!

Nu blev det många inlägg från mig på raken här, men men.. Nu är det kväll här så god natt!!:)
Puss och kram
/Marika

4th of july i Newport

Bättre sent än aldrig säger jag! Vi firade ju också 4th of july nere i Newport och då kom också värdparet till "vår" lägga hem och firade med oss!:)


Mys vid Dana Point


Där det också var en stor båtparad


Grillmiddag hemma med gänget!:)


Bartendern


Goda drinkar och god mat!


Sjuka spel, busringningar och pannacotta, lite av vad vi ägnade oss av under kvällen!;)

Allt detta ledde till lite väl mycket överenergi, haha vet inte riktigt vad jag pysslar med..


Kram kram
/Marika


Liten tripp till Newport

Här i Sverige är det fullt upp! Jag måste ju jobba så att jag får lite pengar till NY-Floridaresan, träffa alla  här hemma och reparera sina klumpiga misstag... hoojaa allt ska jag då råka ut för.. Förra veckan hade jag lite bråttom till jobbet på morgonen för att jag hade försovit mig och i all min hast skulle jag in och hämta något i ett rum där alla låg och sov så då snubblade jag över min syrras sladd till hennes PC så den då åkte i backen.. Och JA, självklart är hela skärmen kaputt, det är ju min vanliga otur... Så idag när jag varit ledig har jag fått föra över alla hennes grejer till en bärbar hårddisk vilket tog hela dagen eftersom det enda jag såg på skärmen var en liten miniruta uppe i hörnet.. Men jag lyckades i alla fall rädda alla hennes bilder och musik så det känns bra!:)

Hursomhelst jag lovade ju lite bilder från min och Petras dagar i Newport under min sista vecka i Kalifornien!:) Enjoy!;p



Vi hade lite Picnic me Starbuckskaffe och hemmagjorda specialmackor! 




Shopping på mysiga Fashion Island




Självklart kunde vi inte hålla oss från att gå på Cheesecake Factory som även finns i Newport!;) Och inte heller den goda gelatoglassen på Fashion Island!


Det blev också mycket skönt häng vid "vår" pool.


/Marika

Bokat!!

Nu har vi bokat biljett till NYC den 11e sep allihopa!:D hmm ja jag vet, 11e sep och jag som alltid har så otur med mina resor.. Men men det ska nog gå bra! Jag har också bokat hemresan från NYC. Det är rätt sjukt egentligen det är mycket billigare att åka Sthlm-NYC-Miami-NYC-Sthlm än att åka Sthlm-NYC-Miami-Sthlm, en flygresa mer men jag tjänar 3000-4000 kronor.. Men vi tre får i alla fall åka samma plan från NYC till Miami!:) Åhh nu har resan börjat!!:D

/Marika

Dreaming...


Of our wonderul days in Hawaii!

Vill tillbaka!

Aloha!

Karin

Sleepover!

Hej bloggen.
Jag har precis städat ur mitt rum.. det var väl behövligt efter att ha haft familjen här i en hel månad. haha. Och städerskan har ju inte vågat visa sig här med tanke på alla mina gäster.. så nu fick jag göra det rejält själv istället! :) Jag sitter och väntar på att Karin slutar jobba för då ska hon komma hit och så ska vi ha en sleepover. Vi ska upp rätt tidigt på möte imorgon! Det är ett jäkla dunk här ute på min gata ikväll och fullt med fulla ungdomar, inte fasiken visste jag att det bodde ungdomar i det där huset trots att jag har bott här i 10 månader nu.. funderar på om jag ska dra med Karin ut dit sen när hon kommer hit.. så jag kan forska reda på vem som bor där. Det kanske är ett skitgrymt party.. vem vet! :) Jag är skitnyfiken och har så klart spanat lite, tyvärr ser folket ut att vara lite yngre än oss.. det är nog mer "High school party". Det kanske bara blir en myskväll för oss ändå.. precis som planerat!

Hörs senare. Kram Matilda.

Last Saturday

Bättre sent än aldrig :) Lovade ju faktiskt er lite bilder från förra helgens party!


Söta Stina posade med ölen :)


"Vi har det bra, vi här bak i bilen.." haha


Tilda i rulltrappan


Vår middag! haha, super duper god glass!

På Mansion partyt! Stina, Sara, Tilda och Sebbe

Tilda på promenad genom stan


Här trodde vi att vi hittat "Walk of Fame", men det var visst någon annan stjärna... (Killen var också stensäker på att det var "Walk of Fame" och posade så glatt)


Under hela kvällen filmandes det en Reality show, först på förfesten vi var på, och sedan ute på nattklubben! Kamera-killen var störtskön!

VARNING!! Alla känsliga läsare!!

Tilda stötte på en något udda italienare, han blev störtförälskad i hennes fötter och vägrade släppa taget!

Det var den kvällen de!

Kram
Karin

A Life Like a Fariytale...

Sitter och kolla på Enchanted med ungarna, Älskar den filmen!  :) Haha, jag har blivit helt fast vid prinsessfilmer det senaste! kollade på Beauty and the beast häromdagen och tårarna bara rann! Minnena från när man var liten kom tillbaka på ett kick!



"In the real world there is no happily ever after..."
/Karin

We're gonna rock..

Nu har jag sagt hejdå till min familj som åker hem till Sverige idag. Det blev ett sorgligt farväl på LAX, men det känns väldigt skönt att det inte är så himla lång tid kvar tills vi ses igen. Nu är alltså Karin & jag själva i LA utan familj.. och så ska det vara i nästan en hel månad. Sen kommer vi få lite besök från Sverige igen.. :)


Nu ska vi leva livet fullt ut i LA har vi sagt, för det är inte många månader kvar tills även vi åker hem till Sverige igen. Riktigt galen ska vi se till att den här sista tiden blir. För vad har vi att förlora? :)

/Matilda.

PS. Marika, vi saknar dig otroligt mycket. Att göra LA utan dig är inte samma sak!

Fall Out Boy

Bättre sent än aldrig. Så här såg det ut på Fall Out Boy och Victoria's secret fashionshow i torsdag..


Vi träffade söta Katarina som är ny här i LA.

Innan Fall Out Boy kom ut kastade vi lite badboll med resten av publiken..

Här har vi dom..

Åh, Pete, underbara Pete. 

Åh, Pete.. kom hiiiiit!

Matilda, Katarina & Victoria's secret hunden!

Tack för oss.


Shopping-ångest

Hej!
Här hade det vart dålig uppdatering idag!
Jag jobbade på morgonen idag men fick sluta redan vi 12 :) Skööönt! Kännde att jag hade lite huvudvärk så jag la mig på sängen för att vila lite, och poff så vaknar jag klockan 3 (!!) och får panik över vart dagen tagit vägen!! haha
Sedan åkte jag till Santa Monica och träffade Katarina igen! Jag som har shopping förbud, eller något sånt i den stilen, kom hem med 1 klänning, 1 linne, 3 par tights, och 4 (!) par shorts!!! Fan nu har jag lite ångest! jag skulle ju inte köpa något...Kommer aldrig få hem allt till Sverige den dagen det är dags för de... men de var svårt att låta bli när dom hade sån sjuk rea! :) Bilder kommer imorgon!

Efter shoppingen åt vi middag på Buddhas Belly, MUMS!

Nu ligger jag i min säng och måste egentligen sova! Antar att det är lika bra jag säger God natt och släcker ner på en gång! annars kommer jag nog aldrig göra de! Ska upp och jobba imorgonbitti...

PUSS
Karin

Hemma igen :)

Var skit kul att se Fall Out Boy ikväll! Massor med folk, men vi hamnade ändå ganska så långt fram även om vi var sena! Fick även tag på Pete´s plektrum!! Det ni ;) Efteråt blev vi super tighta med säkerhetsvakterna, alltid bra att ha kontakter med vakter :P ! hahaaa...

Super kul att träffa Katarina ikväll också :) jätte gullig tjej!

Tyvärr fick jag inga vidare bra bilder med min kamera, men jag tror säkert att Matildas blev mycket bättre! Hon gjorde även ett par filmer som nog kan komma upp på bloggen lite senare också!

Hela konserten började i alla fall med en mega stor badboll som studsade runt bland publiken :)


Kram
Karin

Fall Out Boy & Victoria´s Sectret




Tror det kan bli kul ikväll ;)

Torsdagkväll = plugg?

Hej bloggen. Jag har precis slutat jobbet, ska göra mig iordning lite snabbt och sedan åka och plocka upp Karin och en svensk tjej som heter Katarina som är ny här i LA. Det ska bli kul att träffa henne. Just det, vi skippar vår kurs på UCLA ikväll (så länge lyckades vi vara bra studenter).. Katarina har ju bjudit med oss på lite roligare grejer. Vi ska åka in till Santa Monica där Fall out boy spelar och Victoria's secret har en visning. Katarina har biljetter! :) Gratis underkläder till de 3000 första som kommer hörde jag, men det är nog redan rätt kört för oss med tanke på att vi redan är sena. Det gör inte speciellt mycket eftersom vi redan har lyckats samla på oss en hel del sånt efter 10 månader i LA!

Ska bli riktigt kul ikväll. Vi hörs senare!
Kram Matilda.

Lite från min sista vecka i LA

Även fast jag nu är hemma i Sverige och inte riktigt passar in på titeln på vår blogg så kan jag ändå inte släppa bloggen!! Den är ju vårt lilla barn, vårt gemensamma barn som måste skötas hela tiden!;) Jag kom ju hem för ungefär en vecka sedan men min sista vecka i LA var jag ju ledig så då hann jag ju med en massa som jag inte har berättat om på bloggen!:) Jag hade också min kära kompis Petra från Sverige på besök så vi for runt på äventyr hit och dit!

Det som det blev mest av under Petras veckor i LA var shopping!! puuh det var jobbigt för mig eftersom jag provpackade mina väskor en vecka innan jag skulle hem och insåg då, efter att ha fått sitta på väskan för att få igen den, att "Marika det är köpstopp för din del nu"!!! Så jag fick mest kolla på när hon shoppade som en galning, men jag måste erkänna att jag inte riktigt kunde hålla mig, så det blev en hel del handbagage för min del hehe...


Vi hade lite problem på Nordstrom där vi hittade alltför mycket kläder och väskor... De hade ju rea på Juicykläder och allt...


Som många andra Sverigebesök så fick även Petra se Hollywoodskylten. Här har ni oss, superhjältarna!;)


Slå det här Arash och Victor!!;) Ps. jag tog aldrig med handen i backen...

Det kommer mer.. Vi var ju även till Newport några dagar, men nu måste jag åka och jobba...

/Marika


Saknad!

Efter att ha läst Marikas senaste inlägg är jag om möjligt ännu mer taggad att se Mamma Mia på fredag! :) Weiihu!
Kollade även in trailern för Aarons nys film! Känns lite overkligt att se han så där i en film, även om vi gjort det förrut! Vi saknar honom och hans brittiska engelska! Han hängde ju lika mycket med oss som vi gjorde med varandra! Inte så konstigt efter som han och Marika större delen av tiden bodde i samma hus, men ändå ;)
Hoppas vi träffas allihop snart igen!





Vi hade mycket kul ihop! haahaa, här tex leker jag och Aaron skolan hemma hos Matilda!

Kram
Karin

Mamma Mia i Sverige

Jag då som kom hem till Sverige för en vecka sedan såg Mamma Mia för några dagar sedan och den var helt OOOTROLIG!!!!!! Jag och mina tjejpolare höll på att garva ihjäl oss flera gånger och när filmen var över var vi redo för att dansa på scenen eftersom vi satt på rad 1 närmast duken!;)
Före filmen visade de också reklam för vår polare Aaron Johnsons (se tidigare inlägg) film Angus Thongs and Full Frontal Snogging


som hade premiär i England i fredags, det var lite kul att se!:) Lite kul också att bådeMamma Mia och Angus hade premiär i Sverige före USA annars brukar det ju alltid vara tvärtom, men till er som inte har sett Mamma Mia kan jag verkligen rekommendera den!! Mamma Mia och Sex and the Cityfilmen är de två bästa filmerna i år.

/Marika

Mamma Mia!

Har hört att filmen Mamma Mia redan har haft premiär i Sverige! som vi har längtat ihjäl oss efter att den ska komma hit, och så får alla ni där hemma se den först!! Här har den inte premiär först på fredag!! Självklart har vi redan bokat att vi ska gå! Efter vad jag har hört av dom som sett den hemma i Sverige så ska den visst vara riktigt bra?
Eller vad tycker ni?


Sommar!!

God morgon på er :)
Nu sitter jag ute i solen och försöker plugga lite... haha inte så smart att ta med datorn ut bara! Blir visst inte så mycket plugg alls gjort då...


Samtidigt har jag tre galna hundar som springer runt fötterna på mig! haha, har en känsla av att jag kommer lägga böckerna åt sida och sola lite i stället.... även fast jag boooorde plugga.....

Puss och kram
Karin

Det var en gång för mycket länge sedan..

.. tre små flickor som fick för sig att starta en ny blogg tillsammans. Detta gjorde de så att de skulle kunna dela med sig av sina äventyr i sin nya hemstad. Living LA fick bloggen heta. Det första flickorna gjorde dagen efter att de startat bloggen var att åka till Barnes & nobles för att ta en kopp kaffe och läsa skvallertidningar.. Den största nyheten på tidningarnas framsida var då Angelina Julies graviditet..



Det är nog inte många som har missat att Angelina fick sina efterlängtade barn nu i helgen.. och för att göra en saga väldigt kort är det nu alltså en hel graviditet sedan som Living LA startade.. Det stora mysteriumet i sagan är; var tog tiden vägen?

/Living LA!

Professor Alan

Ikväll har vi vart i skolan igen! Fick tillbaka våra Midterms... Haha, hur det nu än gick så måste vi nog i alla fall ha UCLA´s skönaste professor! Han är så rolig, och för det mesta utan att han vet om det själv! jag börjar skratta nästan bara jag tittar på han! Han verkar vara en sån där som aldrig någonsin skulle kunna underkänna någon, bara dom försökte!
Skulle nästan vilja smygfota honom så ni får se vilken söt liten gubbe han är! haha, en såndär som säkert är världens bästa farfar/morfar!


I den här fina byggnaden (Royce Hall) har vi vår klass

Film Söndag

I söndags var jag, Matilda och Sebbe på bio!
Jag och Tilda hade bestämt att vi skulle kolla på Pretty Woman på kvällen, så Sebbe fick välja film på bion. Haha, kanske inte vårt första val, men den var faktiskt rätt bra ändå :) Hancock blev de! Är inte direkt stor-fan av "övernaturliga" filmer, men den här var helt okej ändå! Will Smith är ju rätt grym ;)



Efter Hancock åkte vi hem och kurade ner oss i Matildas säng alla tre! med popcorn kvar från bion blev Pretty Woman om möjligt ännu bättre! Måste vara en av dom bästa filmerna som gjorts i världshistorien enligt mig... Det sjuka var att jag inte hade sett den på flera år, och nu såg man den plötsligt på ett helt annat sätt! Gatorna som hon traskar runt på i filmen, är gatorna som jag går runt på på dagarna, hotellet som hon bor på brukar vi springa in på titt som tätt (märkte också att lobbyn på hotellet i filmen inte är den samma som i verkligheten! :P). Det enda som jag saknar är en så där snuskigt rik kille som kan skämma bort mig sådär löjligt mycket så jag kan handla i samma butiker också... haha en liten bagatell bara ;)
Julia Roberts är förövrigt sjukt vacker...



Kram
Karin

Hund Hysteri

Kom på att jag glömt berätta för er att jag fått ett extra jobb ;) Haha
Vår granne har en söt liten golden retriever hundvalp, och nu när dom är bortresta ett tag har jag fått bli deras "dog-walker". Jätte söt hund verkligen, Lily heter hon,  Synd bara att hon har lite problem med själva "gåendet". Hon vill helst gå så där 2 steg, sätta sig ner och vila i 5 min, gå två steg till, sätta sig och vila osv osv.
Idag tog jag i alla fall med henne hem till mig och lät henne leka med våra hundar här :) Vi har en labradormix, och en king charles/maltes, Naboo & Pixel 
Tog lite bilder när vi lekte i trädgården idag


Naboo, tror inte han var riktigt med på att jag skulle fota, haha han råkade visst blunda här :P

Lily

Lily och Pixel

Inte nog med att dessa tre lekte som galningar, efter en lite stund kom även en annan granne över min sin lilla valp! 4 hundar kutade runt som helt galna! Dom var sjukt söta! Naboo svart och stor, Pixel liten och vit, Lily mellanstor och ljusbrun, och minstingen Billy mini mini och brun!

(Bilderna är tagna med min mobil så det är inte världens bästa kvalité)

Kram
Karin

Ligging LA PREMIÄR

Vi nämnde ju något om en lek som vi kört i helgen.
Det är en väldigt simpel och enkel lek som faktiskt visade sig vara sjukt kul! Vi har hört att det tidigare funnits "att ligga i Köpenhamn" och "att ligga i Malmö", så nu tänkte vi slå på stort och köra "att ligga i LA", fast för att anpassa oss till bloggen lite mer kallar vi den Ligging LA. Vi hade egentligen en gästbloggare som erbjudit sig att förklara leken lite mer ingående för er, men han drog till Florida i 9 dagar nu, så han får berätta mer när han är hemma igen!

Vi provkörde i alla fall en omgång i lördags när vi var ute på partaj!
Stort sett är reglerna att man ska fota när man försöker ligga på så konstiga ställen som möjligt.
Här kommer lite bildbevis på alla ställen som vi försökte ligga på :) Hahahaaa


Stina startade det hela med att provligga lite vin och öl


Sebbe Sebastian testade golvet på Forever 21


... Och barnstolarna i food courten


Här försökte Sebbe och Karin sig på att ligga ner i rulltrappan på Beverly Center


6 Svenska tjejer! Couldn´t be better!


Tilda siktade högt denna kväll! Haha, fråga inte hur hon kom dit upp ;)


Sebbe Sebastian provlåg ett träd


Det där var faktiskt sjuuukt högt upp...


... Så Karin höll sig på marken ;)


Vet inte om man kan kalla det där att ligga ner, men det var i alla fall ett bra försök ;)


Mitt i värsta rusningstrafiken!


Sara och Stina körde hårt!


Här slog vi två flugor i en smäll och fotade två på en gång!


Tilda blev erbjuden att ligga i famnen på LA´s värsta gangsters, haha självklart kan man inte tacka nej till ett sånt erbjudande


Här var ett litet smakprov på vår nya lek :)
Kommer att lägga upp lite normala bilder från den kvällen lite senare! haha

Ligging LA is vår nya roliga grej

HAHA

Kram
/Living & Ligging LA

Internet krångel!!

I helgen har Internet krånglat som bara sjutton för min del!
Nu fungerar det i alla fall som det ska igen, och jag hoppas det fortsätter så!
Tänkte sortera iordning lite bilder nu som jag ska lägga upp här sen :)

Kram så länge!
Karin


A beautiful day at the yacht club!

Jag har haft väldigt mycket ledigt nu när min familj har varit här och hälsat på. Men nu är det tillbaks till verkligheten igen. Idag har jag jobbat, men det har inte varit en speciellt jobbig dag för det..


Åka ner till vår yacht club, smörja in barnen med solskyddsfaktor, skicka ner dem i poolen & sedan ligga i solstolen resten av dagen. Det är inte fy skam att få betalt för.

/Matilda.

Saknar er!!



Nu har jag precis kommit hem efter en låång arbetsdag här i Sverige. Jag gick ut hårt med att jobba fyra 9,5 h dagar i sträck och igår (lördag) blev det även utgång på farmen direkt efter att jag slutat kl 22.00... Idag jobbade jag 11-22 så känner mig rätt död just nu.. Det är nu som man saknar en mysigt kvällsbesök på Urth Caffé i LA med brudarna!! Saknar er tjejer!

/Marika

Äntligen!

Nu är klockan 10 i 5 på morgonen och jag har precis lagt mig i sängen. Vilken sjuk kväll det blev tillslut! På vilket sätt får ni höra mer om imorgon :) Anledningen till att jag är hemma så sent är också en ganska lång historia! Glömde iaf nycklarna hos Sebbe Sebastian efter vår förförfest, och självklart fanns inte extra nyckeln på sin vanliga plats, så det blev till att CYKLA mitt i natten hem till Sebbe och hämta nycklarna! Även om vi bor i Beverly Hills rekomenderar jag inte att ge er ut och cycka runt 4 på morgonen här :P

NU ska jag sova! Hörs imorgon :)

Natti natti!

/Karin

Paaaaaarty!

Hej bloggen, här kommer en stressig uppdatering från mig som vanligt. Min familj har precis åkt iväg till San Diego, så vad passar bättre för mig än att gå ut o parta med en massa härliga svenskar ikväll. Karin & Sebbe och två svenska tjejer som jag aldrig har träffat väntar just nu på mig på century city.. det är tydligen dags att köpa outfits för ikväll. Jag har precis kommit ut från duschen och ska skynda mig ibäg till dom. Det som gäller ikväll är iaf förfest på ett mansion klockan åtta. Sedan blir det limobuss ner till nattklubben KRESS och sedan även limo och efterfest tillbaka på mansionet. Jag känner på mig att det kommer bli en rolig kväll. Speciellt eftersom vi är en sånt härligt gäng svenskar och speciellt med tanke på vår nya "lek". :)

Nähe, stress var det ..
Skynda skynda..

Vi hörs antagligen imorn igen! Kram Matilda.

Gästinlägg på G

Snart (under helgen eller veckan) kommer det komma upp ett gästinlägg här på bloggen om vår nya lek vi startat i LA :) Haha tror att det kommer bli sjuk kul!
Håll utkik ;)

MysPys Friday

Igår hade vi myskväll!
Matilda, hennes familj, jag och Sebbe var på The Grove. Efter lite mat bestämde sig Tildas bröder och pappa för att gå på bio, men vi andra orkade inte hänga på så vi hade mysfika på Barnes & Nolbles i stället! Förr hängde vi där hela tiden, men nu var det ett tag sedan :)

När Barnes & Nobles stängde gick vi och satte och och väntade på dom andra vid bion, haha och OJ vad trötta vi var!


YES! Lyckades få med allihopa på ett och samma kort! Haha, här har vi kul...


PUSS babe!


Tildas lillebror är så sjukt söööt!

Ikväll ser det ut att bli PARTEEEY :)
6 svenska tjejer och Sebbe, haha watch oooout

/Karin

Det går bra nu

Ni vet den där känslan man kan få ibland att allt, verkligen ALLT går emot en just nu?
Sådär har jag kännt dom senaste två veckorna ungefär! Dom sjukaste sakerna som man kan tänka sig har verkligen hänt mig... Nu hoppas jag i alla fall att det som hände idag (fick hela bankkontot spärrat och fick även betala en fet avgift till banken), det var vändningen på allt, och nu blir allt SJUKT BRA istället :D



Tonight is going to be a good night ;)

/Karin

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag för det är Emmas födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!
En av mina bästaste kära vänner hemma i Lysekil fyller 20 år idag :)
Önskar jag kunde vara mer er och fira ikväll!! Tänker på er!


Jag och Emma på våran egna lilla avskedsmiddag innan jag åkte :)

PUSS
/Karin

Senaste dagarna i LA

Nehe, hörreni... nu har det varit för dålig bilduppdatering här på bloggen. Eller jaa, Karin har ju lagt in en bild på en riktig snygging två inlägg tidigare. Men här kommer lite mer bilder från LA..



Igår var jag och min bror på six flags... vi hade galet roligt. Fick några nya polare på köpet.

Annars har det mest blivit en massa lata dagar på stranden.


Tjao, fast inte bara lata dagar förresten, vi har ju tagit oss ut på en cykel-tur längs stranden också.
/Matilda.

Go Sweden

Hallå Sverige.. jag har bara en fråga till er: Är det semester-tider där hemma eller?
Idag när vi skulle ner o softa på beachen i Venice kändes det ju nästan som att det var Tylösand vi kom ner på.. det låg Svenskar både framför och bakom oss. Det gick ett svenskt kärlekspar nere vid vattnet. Det stod en svensk familj i glasskön och det kom fram ett 20-tal svenska ungdomar på språkresa och frågade efter vägen till något. Och så fortsatte det resten av dagen.. den mest svenska dagen jag har varit med om på länge kan jag säga. 

/Matilda. 


Katriiiin

Hahahaa... Björn Gustafsson slår verkligen aldrig fel!
"Nu måste jag straffa mig själv: Borsta tänderna och dricka apelsinjuice" Hahaaa har nog sett alla avsnitt 100 gånger med det är lika kul varje gång!


Midterms avklarat!

Ja så var det gjort ;) Vet i sjutton hur det gick, men det återstår och se! Helt fy skam känndes det inte i alla fall!

Helt sjukt, jag ligger här i min säng nu och försöker föreställa mig hur det var här i vintras. Mitt rum var typ den kallaste platsen på hela jorden, och innan jag fick mitt elektriska lakan med uppvärming (super smart idé som räddade mig från att frysa ihjäl) sov jag alltid med minst 4 täcken... Och nu ligger man här och rummet är precis lika varmt som en bastu! Jag har en fläkt som typ blåser storm i ansiktet på mig och ändå är det skit varmt! Jag ska väl inte klaga egentligen, jag är en sån som nästan fryser hela tiden, men.. phu!

/Karin

PLUGG!

Idag gick det faktiskt lite bättre med pluggandet för mig och Karin. Vi fick en del gjort.. Även om det är långt ifrån tillräckligt med tanke på att det är sista dagen innan provet. Suck.

Det är ändå lustigt. När vi för länge sedan satt på Urth Caffé och tittade på några tjejer som pluggade tillsammans sa vi: "Ooh,  så mysigt att kunna sitta här o plugga tillsammans. "
Och nu när vi själva sitter och pluggar tillsammans och tittar på alla andra, säger vi: "Hm, vad härligt det skulle vara att kunna sitta och prata gamla minnen och skratta hela kvällen." 

Näe nu måste jag sova. Jag får plugga lite mer på stranden imorgon. Samtidigt måste jag passa på att njuta av morgondagen.. för det är min sista lediga dag! Sen är det dags för jobb igen...

Kram på er! /Matilda.

puuhh...

Petra skulle ju ha åkt hem till Sverige en timme före mig i måndags men pga att en fågel flög in i motorn på planet så var hon tvungen att spendera natten på Hilton vid LAX! Det blev många turer fram och tillbaka och vi här hemma i Sverige hade inte så stor koll på vad som hände, men igårkväll svensk tid var hon i alla fall på Arlanda lillgumman, där fick hon sova på flygplatsen och idag (torsdag) ska hon flyga upp till Luleå med 08.00 planet.... Så idag kommer hon äntligen hem... puuhh..

/Marika

Update

Heeej :)

Önskar att jag hade något riktigt kul att uppdatera er med idag, men dessvärre är det ganska dåligt med de...
Matilda däremot har vart på Six Flags med sin lillebror idag så hon har nog lite kul att berätta senare :) Igår var ju jag och Matilda som sagt i skolan, och efter det hade vi lite överenergi så vi åkte och hämtade upp Sebbe Sebastian och sedan köpte vi massa godis som vi satt och käkade i bilen, hahaha

Ikväll ska vi försöka oss på att plugga igen... Vi är inte så bra på det bara! Så fort vi slagit upp böckerna så börjar vi prata om något helt annat och glömmer totalt bort anledningen till varför vi sitter där vi gör! haha, usch, skärpning!!

Kram
Karin

Extreme makeover

Okej, jag har kommit på världen bästa tidsfördriv!! Har man något som man verkligen måste, eller i alla fall borde göra, och som samtidigt inte känns speciellt lockande, då är det lätt att man hittar på 1000 andra saker att göra... ungefär så var det nu för mig också!
Trillade i alla fall in på Blondinbellas blogg, och genom den hittade jag länken till denna sidan www.taaz.com. Här kan man ladda upp en bild på sig själv, och sedan göra en total makeover! tandblekning, fransförlängning, linser, läppförstorning, hårfärg, you name it! Allt är bara några klick bort ;) Faktiskt jätte kul och se hur man sjäv ser ut i en sån där super konstig färg på ögonskuggan, och med den där luggen som man aldrig vågat klippa!
Super rekomendation för er som sitter och segar på sommarjobben ;)

Får jag till något bra kan jag visa här på bloggen hur det blev! Än så länge har jag bara lekt och fått fram lite väl konstiga bilder! haha

Kraaam
Karin


PluggTrubbel

Sköönt och höra att allt går bra för Marika :) Nu känner vi oss lättade här! Som sagt har inga av Marikas tidigare resor gått smärtfritt så vi anade det värsta.... Haha!

Jag och Matilda borde egentligen plugga sönder just nu.... Men båda har sådär lagom mycket inspiration! Nope, det är ingen bra plugg-dag alls idag... Midterms på torsdag och stor quiz idag! Man skulle nog ha vart lite mer ambitiös från början....

/Karin & Tilda


Framme

Så var det dags.. Jag och Petra åkte hem samma dag men med olika flygbolag och en timme mellan flygen så vi möttes i mitten av LAX och åt avskedslunch tillsammans innan vi gick tillbaka till våra olika flyg.


En hemskt låång resa blev det, ca 23 timmar totalt.. Så det blev en hel del väntan... tur att man har lite småsaker som man kan pigga upp sig med när man reser själv!

Jag är alltså hemma i lilla Svartlå nu och jag tror att allting har gått bra!? Alla väskor har jag med mig och jag åkte med rätt flyg på rätt tid, är faktiskt lite förvånad över mig själv!;) Det här är första resan på mycket länge som gått helt smärtfri, hrrm ja eller om man inte tänker på den hetsiga tyskan bredvid mig på det första planet, den otroligt skrytfulle stockholmaren (numera bor i Shanghai) som tycker att han har "en stor karriär" och då till slut mina två bloopers på Arlanda!! hahahha Jag hamnade nämligen i två olika gubbars bagagevagnar när jag var på väg upp för de här platta rulltrapporna. Det var något fel på min bagagevagn så den stannade på toppen av rulltrappan så jag och vagnen blockerade för nästa vagn som kom efter, så därför hamnade jag på rumpan i personens vagn som kom efter mig, en rolig syn vill jag lova när jag ligger och krälar på främmande människors väskor!;) Det borde ha filmats, haha särskilt den sista surgubbens min!:p 

Jag kommer inte att sluta blogga bara för att jag har kommit hem till Sverige, jag var ju ledig hela förra veckan i LA och då gjorde ju jag och Petra en massa saker som jag inte har berättat om. Nu när jag är hemma ska jag också börja planera vår NY-Florida resa som vi tre åker på i september!:D

Nu måste jag sova, gäller ju att försöka komma in i den här tidszonen nu.. klockan är redan 1.35 svensk tid..

Men nu är jag i alla fall hemma, hel kanske inte så ren men med allt bagage i alla fall!:p

Kram kram
/Marika 

Jag får inte fram nån annan tanke än..

.. HUR SJUTTON SKA VI KLARA OSS UTAN MARIKA I LA??

Hon är ju grejen, hon är den speciella tjejen!

/ :(

Alltid MKM

Förlåt om jag upprepar precis vad Marika skrev nu men.... Den här dagen har alltid, ända sedan den där gången när vi för första gången sågs, kännts så fruktansvärt långt bort! Vi har stort sett levt hela våra liv efter varanndra här, vi 3... MKM det var helt enkelt givet ;) Och även om vi vet att detta inte är slutet, utan i stället början på något nytt, så känns det faktiskt väldigt sorgligt! älskar ju vårt liv, vår vardag här tillsammans!!


Hittade faktiskt en bild från allra första gången jag och Marika träffades!!
Även om tiden har gått så sjuuuukt fort här, så känns det ändå som om den här bilden togs för 100 år sedan!

Och här kommer lite bilder från idag...


Kärlek!!


Sötast i LA


Har var super kul att ha Petra här också! Kommer sakna dig!! Men vi ses snart igen :)


Hela ligan :)

Det här var som sagt inte ett "hej då", utan mer ett "Vi ses snart"

Living LA fortstätter som vanligt med Matilda och Karin på plats i LA, och Marika som kommer uppdatera från Sverige :)

Jobbigt farväl...

Så var det till slut dags... att säga "hej då" till min älskade familj här... Sjukt jobbigt!!!!
Skulle inte kunna föreställa mig ett liv här utan dem... Men vi ses i New York om två månader!!!:D

Det blev en massa kramar och tårar ikväll men inga ord kan beskriva hur mycket jag kommer sakna dem....
Ps. För er som har missat det så åker jag hem till Sverige imorgon.
/Marika

Kkkaos!!!


Såhär såg det ut i mitt rum lite tidigare idag... Jobbigt att packa ner ett helt år i två resväskor... Ännu jobbigare att försöka väga mitt otroligt tunga väska och vågen säger "Error"!!!!! Det är ju inte precis första gången jag flyger med övervikt i väskorna, men nu varden sjukt tung!! Håll tummarna för mig att allt går bra, ingen flygresa har som sagt inte varit smärtfri för min del....


Hittade några av de tusen visitkort man samlat på sig här i LA från random personer; promotors, MTVkillar, extrajobb, "lets meet up and take a coffe together-personer", "lets hang out-personer", "Come to cool parties-personer" ja ni fattar hahah;)

/Marika

4th of July-Party

Blev lite dålig uppdatering här igår från mig!
Tänkte att ni skulle få se lite bilder från mitt 4th of July firande :) Trots att varken Marika, petra eller Tilda var i stan så fick jag ändå firat med 3 svenskar! blev faktiskt en sjukt rolig kväll!

Vi började med Bbq-party hos Emma i Studio city


Sebbe Sebastian var grillmästare


Emma, Emma & maten ;)


LA is the grej


Vi hittade en grymt ball skylt!


Sebbe Sebastian fick posa själv




Bugg är nya innegrejen ;)

Efter vi vart hemma hos Emma åkte vi vidare till någon annan kompis till dom, och efter det blev det utgång!
Lyckad kväll :)

Kram
Karin

Något i alla fall...

Jag lovade ju bilder från hur håret blev i onsdags och bilder från Newport men nu är klockan snart två på natten så vi tar det imorgon. Men här ser ni i alla fall litegrann hur håret blev.


På Fashion Island med Cheesecakebeeper i högsta hugg!:)

Nu ska vi sova, imorgon blir det farvälmiddag med hela gänget...
/Marika

Hej allihopa!

Nu har vi precis vaknat här i Newport. Vi har varit många här i Samuel och Stinas lägenhet, 7 pers, så vi har sovit två på soffan och en på golvet, hehe men det har varit mysigt!:) Igårkväll låg vi vid poolen litegrann sedan köpte vi med oss lunch och hade picnic på vackra Look Out Point. På kvällen hade vi grillkväll med en massa god mat och drinkar. En massa bus också, men det är en hemlighet!;) Men vi har det bra i alla fall och idag åker vi upp till LA igen för vi har lite grejer vi måste hinna med idag... Dagarna går alltför snabbt och vi åker ju hem på måndag!:S Svårt att fatta men vi hoppas att Karin och Matilda vill hänga med oss idag för vi vill hänga med dem haha. Det är omöjligt för mig att förstå hur jag ska kunna vara uten dem i två månader i Sverige!! De är ju min familj, hur ska det gå!???

Nu ska vi käka frulle, ha det bra!
Kram
/Marika

Happy 4th of July!


/Living LA

Newport

Nu har vi antligen fatt tag i en adapter!! Jag och Petra akte ju hit till Newport i onsdags och pa kvallen sa dog datorn och vi hade inte med oss nagon adapter sa vi har fatt klara oss utan dator anda tills nu (fredag morgon). Igar hade vi planerat att aka till Laguna Beach och slappa pa stranden men pa vagen dit upptackte vi att det var helmulet haha, snabba reaktioner vi har va!? Sa da akte vi en svang till Fashion Island istallet, det ar ett utomhus-shoppingmall, sa Petra fick shoppa annu mer. Sedan akte vi ner till Laguna dar vi tankte kaka lunch men pga trafikkaos och absolut inga parkeringplatser akte vi upp till Corona del Mar och kakade lunch och tog en kaffe vid mysiga Look Out Point!:) Ja, Petra fick i alla fall se Laguna Beach fran bilen och det var val det viktigaste...

Sedan akte vi till shoppingmallet South Coast Plaza som ar hur stort som helst, storre an Beverly Center!! Sa Petra fick shoppa annu lite mer!;) Jag som fick lite packningspanik i tisdags nar jag skulle provpacka alla mina grejer fick noja mig med ett litet armband... Jag forstar fortfarande inte hur jag ska fa hem allting..:S

Efter en dusch hemma var vi redo for middag pa Cheesecake Factory pa Fashion Island och efer det blev det glass och kaffe med Malin, en svensk tjej som bor har i Newport!:)

Igarkvall kom Samuel och Stina hem fran Vegas (vi bor i deras lagenhet har i Newport) sa nu pa morgonen har vi kollat pa lite bilder och videosar som de spelat in nar de driftat i Vegas!:) Idag ska vi nog ta det lungt, hanga vid poolen kanske for det ser ut att bli battre vader idag och senare ska vi grilla och kolla pa fyrverkerier, for det ar ju anda 4th of july idag!!:)

Bilder kommer, jag lovar!!

/Marika

In i dimman!

Hej bloggen! Det är kallt i San Francisco kan jag lova. Burr. Speciellt på Golden Gate bron där det blåste galet mycket. Dessutom var det så dimmigt att man inte såg mer än några meter runt omkring sig. Jag tycker riktigt synd om familjen som inte kunde få någon fin bild på bron. Man såg inte mer än själva fästet på bron.. sen var det bara dimma. Jag har ju varit här tidigare och har redan en sån bild.. som tur är! Här är jag och min lillebror i blåsten på bron..


Näe, nu är klockan mitt i natten och jag måste hoppa i säng. Hela familjen sover redan. Imorgon bär det av hem till LA, äntligen.. jag har saknat vårat kära LA!

Stor kram, Matilda.

Sommar och soool

Har vart en skön dag idag! Hela min jobb-dag bestod av att hänga i parken uppe i Beverly Hills hillsen och leka i vattenfallen ;) Passade mig utmärkt idag! Har vart lite sådär halv seg dom senaste dagarna så det är skönt när det händer något kul! Orkar inte behöva tänka så mycket hela tiden....
Var i skolan ikväll också! Midterm´s redan nästa veckan!! Panik! Haha, känner mig inte direkt förberedd! Får plugga lite med Matilda när hon är tillbaka i LA! Annars har det vart ganska lugnt här idag...

4th of July imorgon! Det firas ju ordentligt här, så vi får väl se vad det blir av morgonadagen :) Något kul får det allt bli!


Ikväll var "min" familj och kollade på fireworks för att fira lite i förskott ;)
/Karin

Wanted

Blev som sagt bio igår kväll, vi såg Wanted, lite väl mycket pang-pang-rulle för min del! men de var väl ändå ganska okej...
Angelina Jolie gjorde ett bra jobb som maffia-brud ;) Måste faktiskt erkänna att jag förstår alla killar i biosalongen som satt och dreglade efter henne... Tycker att hon är sjukt vacker! Tänk om man kunde få se ut så i hennes ålder ;) Då skulle man inte ha mycket att klaga på! Och dessutom ha Brad Pitt till man... Bättre blir det nog inte :P Haha



/Karin

Äntligen..

.. Efter en lång bilresa är vi framme i San Francisco. Nu har jag dessutom tillgång till internet på min egen dator så att jag kan få visa er med bilder hur mina senaste dagar har varit. :)


Först av allt.. här är Maries hus. Det var alltså så här vi bodde i Vegas. Väldigt fint område.

Vi var förstås en hel del nere på "The Strip" och kollade in alla häftiga casinon och byggnader.

Här är vi uppe i tornet på Stratosphere. Där vi förövrigt åkte en skithäftig karusell.

Och så var vi och storhandlade! :)


Eftersom vi hade Marie som vår egen guide, fick vi se lite mer saker än det alla andra tror är Las Vegas. Här är vi uppe i bergen.. det var extra speciellt för mig eftersom jag inte har sett sån här natur på väldigt länge.


En dag hängde vi med till Maries jobb också. Hon jobbar på Hummer-affären i Vegas. Jag tycker själv att jag matchar rätt bra i den här bilen. Pappa-betalar?!


Det får bli allt för den här gången. Men jag har miljontals fler bilder. Imorgon ska vi göra San Francisco. Vi hörs snart igen! Kram Matilda

Ensam i LA!!!

Hallå där!

Nu är jag ensam kvar i LA! Marika och Petra har dragit till Newport och Matilda är ju ute på äventyr med sin familj! Konstigt nog så har det faktiskt aldrig hänt förrut, alltid så har någon av mina M&M´s varit där jag vart! Men någongång ska väl bli den första ;) precis som med allt annat...
Träffade Marika och Petra en snabbis idag på förmiddagen, dom hade vart hos frissan igen och Marika var om möjligt ännu snyggare i håret!

Ikväll blir det nog bio eller nåt, några finns det ju kvar i LA som man kan umgås med ;) Haha
 
Kraaaam
Karin

Lustig kansla.

Nu ar det onsdag morgon och jag och min familj gor oss redo for att lamna Las Vegas och aka vidare till San Francisco. Spannande!
Mamma fragade mig nyss om jag verkligen har haft roligt i Las Vegas, for jag har sett lite smadeppig ut ibland. Jag blev forvanad och sa att det ar klart jag har haft kul.. hur kul som helst. Sen tankte jag efter och kom pa att det faktiskt ar natt som har legat och gnavt i bakhuvudet den senaste tiden. Nar jag kommer hem fran den har semestern aker ju Marika hem till Sverige. Och aven fast jag och Karin ska stanna i LA i nagra manader till, sa ar det pa nagot satt slut pa varat "Livin the dream"-liv som vi har levt tillsammans har alla tre. Det ar en otroligt skum kansla, helt plotsligt sprang tiden ivag med en himla fart.. och det kanns inte som att vi ar riktigt klara har annu. Inte nu nar vi har alla de ratta kontakterna, nya harliga vanner och kanner oss "som hemma" i LA.. 

Men de sager ju att man ska sluta nar det ar som roligast. Och nagot battre avslut kan jag inte komma pa till det har inlagget!   /Matilda.


Marc Jacobs

Efter marknaden kunde vi ju inte undvika att åka till Urth Caffé som ju också ligger på Melrose av. Där satt vi och snackade ett bra tag... Före caféet hann vi också in på Marc Jacobs för att tjejerna skulle köpa en tredje handväska!! Jag och Karin hittade också några snygga stövlar, eller vad säger ni!? om man ska gå ut i skogen och plocka bär ska man väl göra det i Marc Jacobsstövlar!?;)


Vintagemarknad


I söndags var vi ju på vår favorit vintagemarknad på Melrose av/ Fairfax av. På marknaden mötte vi upp Lovisa och Elin som skulle åka tillbaka till Sverige på kvällen. De hade varit här i ungefär en månad men de ville verkligen inte åka hem och vi förstår dem... Det var verkligen jättekul att träffa tjejerna och vi kommer att ses när vi kommer tillbaka till Sverige!:)
Jag lovade ju lite bilder förut och här kommer de, bättre sent än aldrig...




/Living LA


Framtidsplaner

Det är en del som skrivit och undrat hur våra framtidsplaner ser ut. Jag åker ju hem till Sverige på måndag(!) kan fortfarnade inte fatta det.. Där kommer jag i alla fall at stanna i ca 2 månader och bara jobba och träffa alla jag saknat. Men ni kan fortfarande följa Matilda och Karin här i LA som stannar här tills 11 september. Då åker de nämligen till New York där de möter mig!:) Jag flyger alltså från Sverige och träffar de i New York. Sedan ska vi spendera några dagar i New york tillsammans, bara semester!:) Sedan åker vi till Florida och Västindien några veckor, åhh det ska bli så härligt!!:D


Efter det åker vi troligtvis till Norge några månader och sedan runt i Indonesien, Australien osv och backpackar några månader!:D Så även om den här tiden i LA närmar sig mot sitt slut så har vi ändå mycket kul att se fram emot!:)

Men tillbaka till LA det ska vi, för vi är riktigt kära i den här stan!;)
/Marika

Packningspanik

Hej hej!
Idag har vi haft en skön dag i Santa Monica, först på stranden med Karin och sedan en massa second handshopping för Petra på 4th st. Dagen avslutades med picnic och mys i solnedgången på Manhattan Beach. Sedan bar det av hem för att provpacka för min del.... Allting känns helt overkligt, jag lämnar LA om mindre än EN vecka!!!:S Kommer nog inte fatta att det här året är slut förrän jag är i Sverige.. Men ikväll har jag i alla fall provpackat eftersom det som inte rymdes i väskorna ska jag ta med till min morbror i Newport så att nästa person från Sverige som hälsar på honom kan ta hem lite av mina grejer.. För det är verkligen sjukt mycket grejer som jag ahr samlat på mig, tänk att hela mitt liv det närmsta året ska packas ner i väskor!? Allt känns sjukt konstigt.. Tänk också att jag ska lämna Matilda och Karin här i LA!?:S Självklart kommer det bli kul att se alla man saknat i Sverige men jag kommer sakan vår "vardag" här i LA så fruktansvärt mycket... hmm, det är mycket som snurrar runt i huvudet just nu... Men men nu måste jag sova, Petra sover redan, vi ska upp tidigt imorgon för att åka till frissan i rusningstrafik och sedan åker vi ner till Newport där vi stannar några dagar!:) Det kommer nog bli rätt stressigt imorgon men jag kanske hinner lägga in någon bild från idag!
Ha det bra!:)

//Marika

Beach-häng

Idag mötte jag upp Marika och Petra i Santa Monica för att få steka lite på stranden i solen!
Hääärligt!

Här stog jag och väntade på att Pee & Amerika (diggar deras amerikanska smeknamn :P) skulle komma!

Men dom var fast i bilkö så jag gick hit och väntade istället ;)

Tidsfördriv...

Och så äntligen kom dom!

Dock trist att sedan behöva åka hem och jobba när tjejerna fortsatte dagen med shopping.. fast det var nog bra i alla fall! Haha, jag har shopping-förbud!!

Looove sunny-Cali

/Karin

X2

Jag skrev ju tidigare att det skulle komma en recension av Six Flags nyaste och häftigaste attraktion X2 men eftersom publishme är lite svårt att samarbeta med när det gäller att ladda upp filmer så får ni kolla in vår recension på Petras blogg: http://pretra.blogspot.com/2008/07/min-lilla-vn-marika-r-vldigt-bra-p-att.html

Enjoy!

/Marika

Las Vegas uppdatering

Jag tankte ratt fel nar jag skrev att jag skulle ha tid att uppdatera er mycket om laget har i Las Vegas. Det har varit fullt upp hela tiden och stress hit o stress dit. Det ar ocksa sjukligt varmt har. Man far ju spranghuvudvark bara man gar utanfor dorren. Kanske inte basta tiden att besoka Las Vegas, men en massa kul har vi hunnit med. Det ar en galen stad. Nu ar vi precis hemkomna fran musikalen mamma mia. Den var grym. Jag far bjuda er pa bilder sa fort jag hinner sitta vid datorn lite langre..

Vi har i alla fall bara en dag kvar i Las Vegas nu. Sen bar det av upp till San Francisco. Vi var lite sena med att boka boende och inte hade jag en tanke pa att det ju faktiskt ar 4th of July pa fredag och sjalvklart valdigt uppbokat.. men vi har iaf fatt tag pa boende for tva natter. Och sedan far vi se hur gor efter de dagarna..

Nu maste jag ga och lagga mig! 
Massa kramar /Matilda. 

PS. Du ser sa sjukt snygg ut i haret Marika! :)

PS2. Jag saknar er masssssor!

Heldag på Six Flags!:)


Dèja Vu
Puuh, den här dagen har det varit fullt upp!! Jag och Petra åkte iväg rätt tidigt upp till Six Flags Magic Mountain imorse i världens hetta!! Sedan har vi traskat runt där och åkt en massa härliga, roliga och skrämmande berg-och-dalbanor!:) De mest skrämmande berg-och-dalbanorna finns faktiskt där. Under dagen blev det ca 6 kiss-och fylla på vattenflaskorpauser och en del folk svimmade faktiskt pga hettan... Men som tur var så fanns det många vattensprinklers och vattenattraktioner så vi klarade oss fint!


Tatsu
Tatsu och Déja Vu var två av de bästa, X2 som är den nya attraktionen för i år var också grym, recension på den kommer imorgon hahah, jag är nog den bästa på att recensera och förklara....

Hej då Six Flags!! /Två svettiga men nöjda gäster

Efter Six Flags åkte vi och käkade på en liten mysig indisk restaurang med helt otrolig mat!!!:) Varför har vi aldrig varit där förut!?!? Den ligger typ i områdena som vi brukar hänga kring men ikväll var mitt premiärbesök där. Senare kom Karin också till restaurangen och som hon skrev tidigare åkte vi till Century City för lite sista-minutenshopping och glass!:) Nu äntligen ligger jag och Petra i sängen och ska sova, det har varit en låång och intensiv dag, men imorgon blir det inte sovmorgon inte.. Imorgon ska vi upp rätt tidigt och åka till Santa Monica för att ligga på stranden och lite vintageshopping på 4th st. På onsdag drar vi till Newport några dagar!:D
Nu måste vi sova! God natt! Mer bilder från helgen och idag kommer imorgon!

/Marika

Century City By Night

Hej!

Har precis kommit hem från Century City där jag träffat Marika och Petra :)
Efter lite beslutsångest över vad vi skulle göra av kvällen, upptäckte vi snart att vi spenderar tiden ganska bra genom att bara sitta där och prata! Och det är väl ungefär det som blev av också! Lite span i affärer hann vi med också innan dom stängde... Ni ska få se lite bilder från shoppingen imorgon när min kamera vill samarbeta igen :)
Nu ligger jag i min säng, redo för att sova! Har knapp sovit något på två nätter så jag hoppas det går bättre i natt...

Kram Kram
Karin

RSS 2.0