Jag har varit rätt död..

Jaaa, jag erkänner.. jag har haft en rejäl bloggtorka. Jag har inte känt nått sug alls. Och sen har jag inte hittat på nått speciellt kul den här veckan heller. Men så kom jag på det nu.. att det är fasiken vår NÄST SISTA HELG I LA! Så nu jäklar får jag se till att det blir lite mer drag på mig och att den här helgen blir riktigt jäkla minnesvärd! Karin är tillbaka i LA från sin semester med värdfamiljen, Karins kompisar Linn & Eveline är tillbaka i LA efter att ha varit nere i San Diego och hälsat på våra goa grabbar. Dessutom är Mange och Andreas tillbaka i LA.. jag vet inte om ni kommer ihåg att vi träffade ett gäng stockholmare i santa monica nån gång i mars som vi sedan hängde en del med under deras semester här!? Nu är iaf två utav dom tillbaka i LA! Sjukt kul! :) Jag är taggad för en kul helg!

Dessutom.. är det ju Marikas födelsedag idag. Och det måste firas! :) Fasiken att hon inte är här.. men jag hoppas hon känner någonstans inom sig hur jäkla många skålar vi kör för henne idag! Tjohooo!

Nu ska jag fixa iordning mig för att äntligen få träffa min Karin igen! :)
Hörs senare. Kram Matilda.

Happy 20th B-day Marika!!!!


Idag fyller vår kära Marika 20 år!!!
Önskar så att vi (jag och Tilda) kunde vara med och fira henne idag! Tyvärr befinner vi oss dock på andra sida jorden från varanndra... Vi får fira när vi är tillsammans i NYC i stället :)

Hoppas du får en toppen dag gumman, och jobba inte ihjäl dig!!

We love u!

Karin & Matilda



Bild från midsommarfirande på stranden i Santa Monica

Underbara kväll!


Tog en promenad nere på stranden för att kolla på ännu en helt underbar solnedgång! Trist att inte ha någon att dela den med bara....


Tyvärr gör bilderna inte rättvisa till hur fint det egentligen är...


Det här huset är alldeles nybyggt och ligger alldeles inärheten av vårt... Utgångspris? Nätta 8.5 miljoner dollar!

Puss och kram
Karin

Sunset


Det blir sjukt vackra solnedgångar här om kvällarna... Denna bilden tog jag i förrgår!

/Karin

Update from Oxnard

Heeej!

Hoppas att allt är bra med er!
Här är allt i alla fall bara bra, lite segt att spendera 24/7 med värdfamiljen, men de funkar...
Igår kom i alla fall Sebbe upp, och så åkte vi till en stoooor märkes-outlet här uppe! sjukt mkt butiker! Jag hade kunnat spenderat många fler timmar där... och pengar! haha, inte för att vi inte hann spendra alldeles för mkt på den lilla tid vi var där, men ändå...

På torsdag gäller de! Då ska jag ta min första RIKTIGA surflektion! Innan har vi ju bara surfat lite på eget känn, och med sånna som redan kan. Men nu ska jag alltså få min första lektion! Är sjukt taggad :) Önskar att Tilda kunde vara här och göra det med mig bara... Usch, jag saknar henne redan massor! Man blir så van att alltid vara tillsammans, att när man är i från varanndra räcker det med en dag för att man ska bli tokig!

På tisdag är jag ledig (tror jag) och då hoppas jag att Linn, Eveline och Stefan kommer upp! ska bli jätte roligt! :)

Nu måste jag släpa mig upp ur sängen!

Ha de så bra så länge!

PUSS
Karin

Ready for takeoff

Idag ska jag åka till vårt beachhouse med min värdfamilj! En heeeel vecka ska vi vara borta... Ska bli kul! men samtidigt känns det inte rikigt som att det är läge för mig att lämna LA just nu.. Först och främst har jag ju min kära Linn här på besök! Sen är det så kort tid kvar här att jag gärna hade stannat och bara hängt med Tilda och gjort sånt som vi alltid gör :) Men men, jag har  i alla fall övertalat Linn, Eveline och en kille som heter Stefan att komma upp och hälsa på mig en dag i veckan! Ska bli kul! Idag drar dom till San Diego och våldgästar våra kära vänner Jesper, Pimpim och Berra! Får väl se hur det går ;) Jesper kom igår kväll tillbaka efter hans lilla semester i Sverige, och idag avslöjades det att han har 3,5 Kg lösgodis!!! Jag döör! Sånt är hårdvaluta här....

Nu måste jag fortsätta packa!

PUSS
Karin

Laguna Beach

Igår var jag med min värdfamilj i Laguna Beach hela dagen. Vi hälsade på deras vänner som bodde i ett beach house men ett helt underbart läge! Föutom att jag fick ligga och glo på en oförskämt snygg lifeguard hela dagen var det precis lika slående vackert där som vanligt!



Utskiten från balkongen...


Isabella hade egen stol med eget litet parasoll


Familjen brevid oss hade en pappa som var en hejjare på att bygga sandslott!



Kram Karin

Nostalgi!

Hej bloggen. Det är absolut inte semester för mig längre.. idag har jag jobbat i ca 12 timmar.. och ska jobba i säkert 4 timmar till. Suck. Som tur är sitter barnen bara framför tv:n, tittar på Hannah Montana och äter Kung Fu Panda nuggets och mac and cheese. Jag sitter med min laptop i knäet och tittar på gamla bilder.. haha, jag måste få bjuda er på några! Egentligen skulle jag vilja lägga in ett jätte gammalt försök till en videoblogg, den e så sjukt rolig.. jag har säkert kollat på den 20 gånger nu. Men jag måste faktiskt be Karin om tillåtelse innan jag gör det! :) Här kommer lite gamla bilder så länge..

Okej, jag skulle verkligen kunna göra det här inlägget hur långt som helst. Jag blir så himla nostalgisk! :)


Den allra första bilden jag kan hitta på mig och Karin tillsammans. Här är vi på IKEA för att handla inför en adventsfika, som för övrigt blev så nära en svensk jul vi kom förra året.


Första bilden jag hittar på Marika och mig. Här är vi på the Grove för att se konstsnö och lyssna på Sean Kingston. Samma dag som bilden innan.


Allra första gången vi gick ut tillsammans i Hollywood. Med Malin från NY också.

Så mysig bild! Fatta att vi knappt kände varandra här!

Första gången på Six flags. Tillsammans med Zahide, Malin och Sophia som också är au pairer. Jag tycker både Karin och Marika ser så små ut på den här bilden! :)

Den här bilden påminner mig om hur kallt det faktiskt var i LA i vintras. Titta vad påklädda vi är!

En av alla mysiga södagsfrukostar på starbucks.

Ohh, den där jul-latten var ju såå god!

Karin och Marika tog med mig ut på sushibar trots att jag sa att jag hatade sushi (eller kanske var det just därför dom tog med mig). Ända sedan den kvällen har jag iaf älskat sushi! :)

Marika och jag försöker göra julkort på stranden

Haha. Såå länge sen!

Så mycket minnen!
Nu börjar det bli läggdags här..
Kram Matilda.


What to do?

Tjohoo.. som ni ser är vi snart iväg på vår resa! Nu har jag bara en stor fundering.. vad sjutton gör man med en blogg som heter Living LA när man inte längre bor i LA? Låtsas att det står för LivingLifeAbnormal? HJÄLP!
/Matilda

BOKAT!!

Nu har jag bokat flyg för oss alla tre från New York till Miami och sen tillbaka till New York, det gick på 121.50 dollar per person t/r så det kändes rätt bra!:) Nu hoppas jag bara att resan är ok för LA-brudarna.. puuh jag är nervös för nu har pengarna dragits från mitt konto.. Jag snackade förut med Matilda på MSN och då jobbade hon och hon sa att det skulle vara ok för Karin att boka men hon var ju inte hundra så nu får vi hoppas att det inte blir något problem med deras agency osv... Puuh... energiurladdning...

Det blev US Airways, och jag vet de tar 15 dollar för FÖRSTA väskan, helt sjukt!!! MEN de andra flygbolagen var ungefär 30 dollar dyrare per person så det blir ändå billigare att flyga med dem...



Puss puss
/Marika

Fredagsutgång!

Och så berättade ju Karin i sitt senaste inlägg om vår utgång i fredags. Här är lite bilder från den kvällen..

Catherine, promoter, Matilda, Karin

inne på toan

på väg från en klubb till en annan

Champagne

På väg mot efterfest

/Matilda.

Torsdagsutgång!

Jaa. Fy skäms på oss. Ska försöka gottgöra lite genom att slänga in några bilder nu. Det är ju ändå mycket roligare än en massa babbel..

Karin & jag drog en utgång i Hollywood i torsdags. Vi hade först tänkt gå till vårt kära GOA, men så kom vi dit, såg att det var helt igenbommat och dumförklarde oss själva för att vi glömt bort att någon faktiskt berättat för oss att de skulle stänga eftersom de inte hade sina rättigheter kvar. Fy faan så sorgligt ändå, så mycket som MKM har hängt på GOA! Men men.. vi letade vidare efter ett annat ställe.. Gick in o tog en drink på Vice, men där var det inge drag.. drog vidare till ett ställe brevid som vi aldrig hade varit på. S-bar, på hollywood blvd. Där var det lite mer drag. Och jag som lovat bloggen att jag skulle bli bättre på o ta bilder hade kameran i handen hela kvällen! :) Enjoy..


KM

Goooda drinkar

Lite Alice i underlandet stil på stället..

Goda shots. Rik kille.

KM & gullig tjej

Limo till efterfest

Limo till efterfest

/Matilda

Fy skäms

På oss! usch va dåliga vi vart på att uppdatera här i helgen!
Men vi har faktiskt en väldigt bra anledning...
Min bästa kompis Linn är här!! :) Hon och hennes kompis Evelin kom till LAX i lördags kväll. Dom har just påbörjat deras 9 månader (!) långa resa! Åh jag är så avundsjuk! längtar tills det är vår tur! Så i lördags låg jag, Linn, Evelin och Matilda och pratade om allt mellan himmel och jord hela natten! Sedan spenderade vi hela dagen igår på beachen i Malibu. Vilket var heeelt underbart! :)

I fredags ville jag och Matilda göra nåt kul, och bestämde oss för att dra hem till Catherine på lite förfest och sedan testa en ny club som låg i Glendale. Coolt ställe, men inte världens roligaste människor.. Så efter att har vart där en stund bestämde vi oss för att dra in till Hollywood. Vi kom dit ganska sent, och eftersom alla klubbar stänger kl 2 här hann vi inte mer än in och ut innan det var dags att dra igen. Då var det för efterfest! Blev party hemma hos några svenskar som bodde långt bort någonstans... haha, vi var i alla fall hemma igen alldeles för sent...

Poolpartyförraveckan-bilder

Har inte varit så flitig med kameran på sista tiden.. men lite har jag ju så klart! :)



En kväll förra veckan var vi på poolparty i Bel air med våra vänner Daniel & Ben.

Den kvällen slutade med utgång i Hollywood. Här är Catherine, Sebbesebastian, Karin & Peter.

Fasiken, ikväll måste jag vara bättre med kameran! :)
Önska oss en kul kväll!
Kram Matilda!

LA-glidare nr 1

Ååååh. Förlåt Marika. Och förlåt alla andra för den dåliga uppdateringen. Jag förstår verkligen inte var tiden tar vägen.. nyss började jag min semester på två veckor, och nu är det bara 3 dagar kvar tills jag börjar jobba igen. Och vad sjutton har jag fått gjort? Jag vet inte. Förra veckan drog jag ju med Karin ut i Hollywood typ varje kväll.. och sedan låg jag och sov bort dagarna. Jag har kommit fram till att jag under det här året har blivit väldigt dålig på att vara ensam.. det enda jag tycker om att göra ensam är att ligga i sängen med laptopen i knäet. Ingenting annat har lixom lockat, jag är ju så vann att allt går i en himla fart och att jag alltid har massa folk runt omkring mig. Förr kunde jag tycka att det var skönt att tex gå o shoppa själv.. men nu ser jag lixom ingn mening med det. Jag känner mig bara ensammast i världen! :) Haha, sjukt hur mycket det här året har påverkat saker som man inte ens tänkt på..
Den här veckan har jag också sovit bort rätt mycket. Och så har jag klippt mig och Karin har lagt i lite highlights i min utväxt. Ibland har jag lekt lite lyxhustru uppe i hillsen i Beverly Hills också. Åh. Jag tror jag har ett nytt mål med livet.. Vilka hus, vilka bilar, vilka pooler, vilka dagar, vilken lyx. LA-glidare var det Marika kallade oss va?

Tjao, inte mycket vettigt av min semester alltså. Men det har ändå vart otroligt skönt. Gissa vad Karin & jag ska göra ikväll? Japp, Hollywood.. igen. Fasiken, vi har ju bara 4 helger kvar i LA nu. Det räcker inte!!

Nu ska jag kolla igenom kameran som jag inte har tömt på länge och se om jag har några bilder o bjuda på. Vi saknar dig Marika! Kram Matilda

Viktig info till två LA-glidare!

Om ni följt med bra i bloggen så vet ni att jag (Marika) kom hem till Sverige för någon månad sen och att vi alla tre snart ska mötas i New York och sen ska vi dra till Miami några veckor för skön semester!:) Men nu är det så att det är väldigt mycket som måste planeras och det är ju ganska så svårt när vi befinner oss på olika sidor av jorden med 9 timmars tidsskillnad osv.. de här två glidarna Matilda och Karin verkar också ha så fullt upp hela tiden så att de inte hinner svara på mitt mail med saker som vi måste bestämma. Så då tänkte jag att bloggen kollar de ju ändå så jag får helt enkelt skriva här. Det vi måste, måste göra är ju att boka flget mellan NY och Miami vilket kostar 219 dollar tur och retur med de flesta bolag.. Sedan så måste vi kolla upp om vi kan hyra bil i Miami för en tjej som vi har kontakt med, Sophie, säger att det är det bästa sättet att ta sig fram och att Miami är väldigt utspritt..

Är det någon som vet hur lång tid det tar att ta sig från JFK till Newark?? Brudar läs mitt mail på facebook och så kann i boka flyget sen!:)

Sakner er tjejer!!
Puss puss

Hängmatts-häng

God morgon bloggen!
Klockan är kvart över 9 på morgonen och jag och Matilda ligger ute i hängmattan hemma hos henne och myser :) Snart är det dags för mig att bege mig hem för och jobba... men vi har de så skönt här!! Skulle nog kunnat liogga här precis hela dagen utan att göra nåt! (eller i alla fall ett par timmar till innan jag blev utråkad:P)
Tilda har ändra fram tills söndag kvar på sin ledighet! usch jag är så avundsjuk! Fast jag är i alla fall ledig fredag-söndag denna helgen... skööönt!
Jag har haft lite sjuka drömmar i natt, eller egentligen kanske det var nu när jag slumrade till här ute på morgonen... Vaknade till och trodde för ett ögonblick att jag var hemma i Sverige och ute med min familjs båt! Tiden bara rinner iväg, nu är det inte alls långt kvar tills vi är hemma igen! Men först och främst så får jag faktiskt besök från min kära Linn på lördag! kan knappt fatta att det är sant! Så sjukt när man inte sett någon på över ett år!

nee nu borde jag pallra mig upp härifrån och göra mig iordning lite...
BTW, vi såg på The Holiday igår kväll... jag tror jag är kär! hahaha

Puss och kram
Karin

Juicy goes fancy

Såhär fint paket trillar det ner i brevlådan när man beställt kläder från Juicy couture




Söndags mys

Heloooo!

Har vart lite dålig uppdatering här under helgen! vi har haft fullt upp som vanligt... Just nu ligger vi hemma hos Matilda och kolla på Tarzan :) Mys pys!

Hur har er helg vart?

I går var vi ute i Hollywood (igen!), ett helt gäng med svenskar! Var väl sådär kul ställe vi hamnade på, men ändå helt okej!Kvällen avslutades med sleepovers!

Hela dagen igår och idag har vi spenderat på på beachen! Super skön att få hänga lite där, har vart ett tag sen vi hade tid över till de!

Nu är vi trööööötta!

Bilder kommer ;)

PUSS

Friday night

Planerna för kvällen blev total ändrade!
Tiden rann iväg och tillslut blev klockan för mkt och vi bestämde oss för att stanna hemma hos Tilda!
Just nu sitter jag, Tilda, Sebbe och Sebbes kompis Peter (och såklart Hugo) och pratar massa skit! Skönt det också ibland ;)

Btw Sebbe behöver ligga, intresse anmälan kan görs här på bloggen eller genom att maila till [email protected]

Bye bye!

PUSS

Livin da dreeaam!

Hey everyone!

Vad jag har saknat er!! Helt sjukt, har inte satt på min dator på 3 dagar!!!! Nytt rekord! Har vart så sjukt fullt upp här som ni kanske sett, så för min del har dom senaste 3 dagarna bestått av att jobba, gå på party och sova alldeles för lite! Phu, men jag måste säga att jag tycker vi blivit sjukt duktiga på att ta vara på vår sista tid här ;)
Önskar så att Marika kunde vara med oss här och hänga med på allt... Vi saknar dig!!

Planerna för kvällen är inte helt klara ännu.... Vi skulle egentligen på party på ett sort mansion i Beverly Hills ikväll, men nu får vi se vad det blir... Sebbe is back in town och ska ha en svensk killkompis på besök över helgen, men eftersom Sebbe just nu var lite bussy så fick Matilda (!!) hämta hans polare på LAX! Hahaa

Hur trött jag egentligen borde vara (och är) så känner jag mig faktiskt riktigt lycklig!

Hörs lite senare! Tror jag har lite bilder att slänga upp här från alla partyn jag också ;)

PUSSS
Karin

Hollywood dag 3.

Godmorgon bloggen!

Igår blev det ännu en utgång i Hollywood. Snacka om att vi verkligen tar vara på vår sista tid här i LA. Vi skulle gå ut med Manny och hans kompisar (disneyskådisarna som vi hängde med för ett tag sedan) på en restaurang. Men Manny var otroligt krånglig och jag blev så förbannad på att han slösade med vår tid. Vi skulle ha träffats klockan tio, och han skickade ett mess klockan två och sa att han var där nu. Så vi bestämde oss för att strunta i honom men eftersom vi redan var inne i Hollywood och taggade på att gå ut så ringde vi och hörde vad Jonatan gjorde.. Han skulle ut med några kompisar på Hyde så vi hängde med dit. Och shit vilket ställe. Jag försår nu varför vi aldrig har sett några snyggingar när vi vart ute och festat.. de gömmer sig ju på Hyde allihop! Skönt att kvällen löste sig tillslut, och att vi fick en rolig kväll igen!!


Jonatan & jag på Hyde


Karin på efterfest hemma hos Jonatan

Fy faan så fint han bodde. Uppe i Hillsen i Beverly Hills, så här sitter vi med en otroligt fin utsikt över hela LA, lite vin och en brasa (som vi aldrig lyckades få igång). Synd att man inte ser den otroligt fina poolen till vänster också!

Otursdagen!

Godmorgon! Nu har jag börjat vakna till liv igen. Ah, vad skönt det är att vara ledig! :) Tycker lite synd om Karin som inte har det lika skönt, men hon hade iaf sovmorgon idag!

Vi hade jättekul igår, även om det nog var vår otursdag. Det började med att jag blev försenad hem till Karin eftersom det var så mycket trafik på freewayen. Då fick vi köra rally in till Hollywood för att inte komma försent till förfesten. Men då visade det sig att mapquesten vi hade gjort var helt värdelös så vi åkte vilse. Jag hade varit gullig och tagit med några corona till Karin, men självklart glömt öppnare. Sen kom vi iaf fram till förfesten.. och kom på att vi glömt byta om till våra party outfits, så vi slet på oss klänningarna lite fort i bilen. Sen skulle jag byta från mina flip-flops till high heels... men hade glömt skorna hemma!! Panik! Man kan inte gå ut i Hollywood utan heels, iaf har jag aldrig gjort det.. och nu skulle jag dessutom bli tvungen att gå ut i flip-flops.. Herregud. Jag var helt säker på att vakterna inte skulle släppa in mig.. men jodå.. på nått sätt lyckades jag smita med in. Idag är jag iaf väldigt glad över att inte ha ett dugg ont i fötterna! :)


Karin hittade en skitcool polare på förfesten

Jonatan & jag spelade lite rockband istället..

Här ser ni hur bra jag passade in på dansgolvet! Haha!

KM

Trots all otur så blev kvällen väldigt kul! :)
Kram Matilda

Semester!

Jag tror knappt att det är sant.. men min värdfamilj har åkt på semester och jag har huset för mig själv och inget jobb i hela 12 dagar! :) Det här är ju underbart!

Jag har massor planerat att göra och jag ska börja redan ikväll med att dra med Karin ut i Hollywood (igen). Två kompisar som jag inte har hört från på länge hörde av sig nästan samtidigt och frågade om vi ville följa med ut. Efter lite beslutsångest har vi bestämt oss för att gå ut med Jonatan och hans kompisar som ska till Green Door. Vi ska upp till Beverly Hills för förfest snart och sedan får vi se om det blir roligt eller om vi gjorde fel val! :)

Nu ska jag göra mig iordning!
Kram Matilda

Mingelbild från Les Deux igår!


Lyckad spontanutgång!

Japp. Visst blev det utgång igår minsann. Och visst blev det Les deux. Vi minglade runt där med cosmopolitans och en massa folk. Tillslut hamnade vi vid ett bord med massa engelsmän. Där blev vi kvar resten av kvällen.. vi börjar nog bli lite trötta på amerikanska killar och dessutom är ju brittisk engelska hur charmigt som helst nu när vi bara hör amerikanska hela tiden. haha!

killarna hyrde ett hus här borta där jag bor.. så jag erbjöd mig att skjutsa hem dom. De frågade dock om vi inte kunde bjuda på lite sightseeing i LA på vägen hem.. och eftersom att vi redan har provat på att visa hollywood skylten för turister mitt i natten (vilket inte blev så lyckat), så åkte vi raka vägen till Beverly Hills skylten istället! Haha, jaa herregud vilken kväll!


Karin & engelsman 1

Matilda & engelsman 2

/Matilda.

Les deux

Snacka om spontan-utgång det blir ikväll..
Har du slutat jobba?
Ja. har du?
Ja, vet du var vi ska ikväll?
Nej.
Les Deux.
Ok.


Jag som inte hade så höga förväntningar på denna kväll blev genast mycket taggad. Nu åker jag till Karin. Vi hörs senare i natt sen! Kram Matilda..

Marikatankar!

Vill ni veta en konstig tanke? Så länge som vi har varit ifrån Marika nu.. har vi aldrig någonsin varit ifrån henne tidigare. Eller ja, sen vi lärde känna henne förstås. Vilket ju bara är ca 9 månader sedan. Och dom 9 månaderna känns som en hel evighet, så väl som vi känner varandra. Det här tanken känns iaf skum i mitt huvud just nu. Men nu är det inte lång tid kvar tills vi är tillsammans igen och skapar ännu fler härliga minnen tillsammans..


Vi tre i San Diego för ca ett halvår sen.

/Matilda.

Make me a moviestar!

Äsch, är nog lite för pigg för att sova nu!
Kom förresten på en sak... Varje dag hela förra veckan, och även idag har jag sprungit rakt in i inspelningen av någon film på vägen till gymmet. Jag har vart väldigt nyfiken på vad det är dom filmar då jag även en dag såg att dom filmade min grannes hus... Idag fick jag reda på att det var Prison Break (ganska så säker på det i alla fall..)! Såg lite kul ut när ett helt filmteam, massor med statister, plus skådespelarna själva hade trängt ihop sig inne vid den lilla, lilla kemtvätten nere på Pico idag! Så imorgon har jag stora förhoppningar på att jag ska springa in i Wentworth Miller... haha! Kan ju alltid hoppas i alla fall....




/Karin

Gooood morning Sweeeden!

Hoppas att alla ni där hemma vaknar och känner att "idag är en bra dag!". Så ska i alla fall jag vakna och känna imorgon (Hoppas jag)! Klockan är som vanligt redan för mycket och vi borde egentligen sova...

Har i alla fall vart en skön dag idag! Började jobba kl 1 så jag hann till gymmet en sväng innan... Och efter det har det vart pool-häng mest hela dagen :) Sköönt!

Neeee, nu får det faktiskt vara läggdags!!

Hoppas ni får en toppen dag!

Natti natti!

We Love Juicy Couture

Idag köpte jag äntligen min kära juicy-dress som jag gått och spanat på så länge :) Weeihuu vad det känns bra! Tyvärr fanns dock bara överdelen i butik, så byxorna fick dom beställa. Troligtvis hamnar dom i min brevlåda på tisdag :)
Orkar inte ta bilder nu, men kom på att jag hade några gamla på datorn...

   
(Klicka för att se större)

Köpte även ett par solglasögon från Marc By M. Jacobs




Ett par saker till som blivit avprickade på "att-köpa-innan-jag-åker-hem-listan!"

Kraaam
Karin

Webb-tv is the shit

Ikväll sitter jag hemma och har sjukt tråkigt! Massor med energi men ingenting att göra! ALLA verkar vara upptagna ikväll utom jag! Jag har nästan gjort allt för att fördriva tiden nu känns det som... Jag har sovit (tänkte att då går ju tiden ganska fort...), jag har tränat, jag har handlat, jag har gjort helt ointressanta saker på datorn... Men nu tillslut kom jag i alla fall på ett toppen tidsfördriv! Förr brukade vi ju kolla på kanal 5´s webb-tv precis hela tiden, men nu hade jag nästan glömt bort att den fanns! I huvudet på Gynning och A lá Emma har helt klart räddat min kväll! :) Nu är jag glad igen! Och när jag tänker tillbaka på vad jag shoppade när jag och Matilda var på Century City idag på dan så blir jag ännu gladare! Några tusenlappar fattigare dock.... Men det var det värt :) Bilder kommer lite senare...


Älskar Carolina Gynning! Hon är så stört skön!

Emmas matlagnings program A la Emma är väl sådär måste jag erkänna, men i avsnittet jag såg nu besökte hon LA, och det är alltid lika kul att se alla svenska kändisar springa runt och kolla in ställena där vi brukar hänga :)

/Karin

Izzy´s 4th B-day!

Idag fyller min lilla flicka 4 år! Kan knappt fatta att det är sant! Hon hade ju nyss fyllt 3 när jag kom hit...
Igår firades det i alla fall med storkalas på "Dan the man´s Kidz gym", Har nog aldrig sett så många överlyckliga 3 och 4 åringar på en gång i hela mitt liv! Alla älskar Dan som håller i hela grejen, sällan man ser en människa med sån otrolig energi! Aktiviter på aktiviter! :)
Isabella var i alla fall den lyckligaste prinsessan på jorden igår, och idag firades hennes riktiga födelsedag med familjen :)



Kram
Karin

Partybilder från igår!


KM

Karin & Louise i baren

Söta Stina & jag

Karin går in för dansen. low low low.

Sanna och Louise på dansgolvet.

Ännu mer dans

Pool efterfest

/Matilda

Dagen e.

Gaaah! Jag mår inte så bra idag.. ont i halsen, värk i fötterna och en seg kropp. Antar att det är det man förtjänar efter gårdagen.


Tur att Karin var så sjukt snygg iaf!

Och tur att vi hade riktigt roligt också. Stackars Karin är igång och jobbar just nu. Undra hur det går för henne. Jag råkade få med hennes mobil hem igår så jag får helt enkelt vänta på att hon ringer mig!

/Matilda.

Fest igen!

Ikväll är det som sagt utgång i Hollywood som gäller. Jag vet inte riktigt vart vi ska gå.. men Stina, Louise, Sanna & Sandra är på väg upp mot LA för att joina oss.
 

Här är förra helgens fest-gäng. Sebbe är på semester i NY nu, och Eric har åkt hem till Sverige. Men brudarna kommer som sagt snart hit för att röja lite med oss!

Hoppas på en kul kväll /Matilda.

Utmaning avklarad!

Den här utmaningen var inte den lättaste för mig, då alla mina student- och bal-bilder finns på min dator hemma i Sverige. Men jag är inte den som är svår, jag letade runt lite på internet och här är vad jag fick fram..



Tyvärr hittade jag ingen bild på mig och min baldejt, men här är jag (näst längst till höger) med alla mina underbara tjejer!


Lite dans hade vi tydligen också. Haha, det var en galet rolig kväll!

Utmaning avklarad. What's up next?
/Matilda.

Balutmaning!

Ookej karin, jag antar utmaningen! Jag är inte precis lika rutinerad som Karin när det gäller baler, men EN bal har jag i alla fall gått på och den var verkligen sjukt kul!:)

Vi körde ombytta roller, jag körde ferrarin och öppnade även dörren åt min kavaljer!;)


Såhär såg klänningen ut bakifrån. Klänningen sydde jag faktiskt själv i nian men tre år senare fick en kvinna fixa till passformen och även lite misstag som jag gjort så att jag skulle kunna ha på mig den!

Nu är det din tur tilda, upp till bevis!

/Marika

Utmaning!!

Precis som Matilda tidigare utmanade mig och Marika på att lägga upp studentbilder en gång, tänkte jag nu utmana dom på bilder från balen :) Även om jag vet att baltiderna är för länge sedan förbi så är det ganska kul att titta tillbaka och drömma lite...
Men så när jag började leta bland mina bilder så kom jag på att jag ju faktiskt gick på 3 baler! (en var i tvåan, en var min, och en var min kompis). Aja, här kommer i alla fall bilder från mina baler!


Min första bal! Försökte hitta en bild där man såg hela klänningen, men det var lättare sagt än gjort... hahaa


Min "riktiga" bal! Jag & Mikael utanför Valand i Göteborg


Min tredje bal! Denna gången hemma i Lysekil :) Samma klänning som i Göteborg fick det bli eftersom det hela bestämdes med ganska kort varsel... men frisyren är annorlunda i alla fall :P (även om jag såg nu att det var ganska svårt att se på bilderna...) Här gick jag med min super goa vän Johan.

Sååå nu Tilda och Marre, nu blir det upp till bevis ;)

PUSS
Karin



Drömmar

Lite dåligt med inlägg här idag. Och dåligt med fantasi. Inte mycket som har hänt! Tänk om man fick åka på en slappar vecka till Hawaii igen. Ooh!

/Matilda.

livin in Beverly Hills

Thats were I want to be!!
I will miss my home, For sure!!


Wehooo, denna låten har satt sig i huvudet på dom flesta av oss här ;)

/Karin

Myskväll!

Ikväll har Karin och jag varit på borders och läst tidningar och njutit latte. Det var såå länge sen vi gjorde det, och jag har saknat det. Vi hade en mysig kväll med mycket prat och funderingar om framtiden.

Nu är det läggdags, men imorgon blir det partaj i hollywood. Några utav tjejerna som vi var nere och festade med förra helgen kommer nu upp för att festa med oss i LA! Det kan bli kul! :)


Natti bloggen! /Matilda.

RSS 2.0