Sista lönningspilsen med SGS
Slutet på Oslo

Shit, nu var det så länge sen jag bloggade att jag nästan har glömt bort hur man gör. Känner att jag har saknat det. Men från och med nu kanske vi kan börja satsa lite mer på bloggen igen, för nu är det sista veckan vi lever det här jobbajobbajobba-livet som vi har gjort de senaste 3 månaderna! :)

Lite uppdatering om vad som sker i våra liv nu kanske.. Vi har sagt upp vår lägenhet och till helgen drar vi alla tre ifrån Oslo. Marika åker upp till Boden för att träffa familjen och packa om väskan för att åka och träffa Petra i Australien. Sen ska dom resa runt där nere tillsammans. Jag och Karin drar en liten sverige-road trip till bla, Lysekil, Finspång och Sthlm. Sedan drar vi också vidare mot solen- Bali, Malaysia och Thailand. Och förhoppningsvis möter vi upp Marika och Petra där nånstans på vägen så att vi kan resa lite tillsammans! Det ska bli oerhört skönt med värme och ledighet.. Sjukt kul kommer det bli!

Så nu är Oslo över för denna gången. Men jag är rätt säker på att vi alla tre kommer vara tillbaka här i sommar. Tre månader är lite för kort tid för att vara färdig med Oslo.. Vi har det faktiskt rätt bra har! :)

Kramar till er! /Matilda

Jobb, Jobb, Jobb

Så ja, nu var vi tilbaka i vardagen igen... Jobb, Jobb, Jobb, lite sömn och bara mer jobb! Tyvärr blir ju uppdateringen här lite lidande, men vi ska försöka göra vårt bästa :)

tyvärr hinner vi inte med mer nu heller, måste sooooova.....

Natti natti!

MKM

Singstar night

Jag har just upptäckt hur mycket jag älskar att sova. Man uppskattar de så otroligt mycket mer när man nästan aldrig får sova ut. Det har jag gjort idag i alla fall, och de var såå skönt!
Igår kväll satt vi planlöst hemma och gjorde ingenting när några utav mina och Matildas jobbarkompisar ringer och undrar om vi ska vara med på en omgång Singstar. Sjävlklart är vi inte sena till att tacka nej till de. Tyvärr så mådde Matilda stackarn dåligt, så hon stannade hemma i sängen medans jag och Marika rockade skiten ur grabbarna ;) Att Singstar kan vara så kul!Kramar Karin

Nyår i Bilder

Så var det dags, nu kommer ögonblicket som ni alla väntat på........
BILDERNA FRÅN NYÅR!!


Party-bussen!! glada trots att vi höll på att frysa ihjäl...


Kakan och Jennica


Sötaste Matilda
Lite för-mys hemma hos Johan. Här Jasmin, Matilda, Kakan, Karin och Jennica


Yes, jag ska lära mig att använda såndär headset bluetooth.. de tar lite tid bara


Snyggaste tjejen i stan


Matilda fick i uppdrag att stryka Johans skjorta! 4 timmar senare var hon klar


Linn gick över och blev ett inbitet IFK-fan under kvällen

Efter middagen hos Johan åkte vi till SGSs nyårsfirande på Sirkus. Tyvärr blev det inga bilder därifrån...
Men kul hade vi i alla fall :)

Och tack igen till Johan som lagade all mat till oss!! Jag är riktigt imponerad!!


Stor kram
KarinBack to B

Så var det tillbaka till vardagen igen. Eller i alla fall nästan. Jag och Matilda släääpade oss upp ur sängen imorse medan Linn så sött sussade kvar. Kom till kontoret i tid, satt på möte, och sen fick jag redan på att jag skulle jobba sent skift idag. Kul, jag hade alltså gått upp alldeles för tidigt i onödan! Men men, så är de. Nu fick jag i alla fall lite mer tid att vara med Linn innan hon åker hem idag.

Igår hade vi en otrooligt slapp dag. Vi låg hemma och gjorde ingenting tills typ klockan 4 då vi gav oss ut på jakt efter mat. Vi var duktiga och gick hela vägen till stan, så vi var väl värda ett stort meal på Burger King när vi väl kom fram :) Sen så gick vi faktiskt hem också, så då var det inte mer än rätt att vi köpte oss lite godis också! Det var med andra ord en perfekt bakisdag.


Sådär lagom pigg :)


PippiLotta, Victoalia, Rullgardina, Crysmynta, Efraimsdotter Långstrump, Men du kan kall mig för Limpan.BK is the shit

2009!!

Dagen efter nyårsafton... jag antar att de är såhär de ska kännas.... Alla 5 tjejer ligger nu på olika håll runt om i lägenheten, och alla är HUNGRIGA!! Vi vill ha maaaat.... men vi ooorkar inte.... hahaa

Allt verkar vara helt stängt i Oslo idag?! okej, de är en röd dag, men ändå... de måste ju finnas fler som vi, eller hur?

Bilder från gårdagen kommer! de var i alla fall en lyckad kväll! :)

Vårt företag hade VIP på ett ställe som heter Sirkus så de var fullt med folk, både våra jobbarkompisar och andra människor :)

Nu ska jag hoppa lite på dom andra tror jag...

GOTT NYTT 2009!

Puss o kram
Karin

RSS 2.0