Busy weekend

Hej!

Har ju som sagt vart en busy weekend!
På fredagen åkte vi en sväng upp till Hollywood-skylten och fotade lite där (bilder på det kommer). Senare på kvällen bestämde vi oss för att gå ut! Det blev först förfest på Arash och Victors hotell, och sedan bar det av in till Hollywood. Tre klubbar (Les Deux, LAX och Highland) och en In and out burger hann vi avverka innan kvällen var över! Trevligt! Blev även mycket uppskattad allsång på vägen hem i taxin... Haha... Vi hade nog tur att taxichuffören nöjde sig med onda blickar!
Lördagen bjöd på fint väder och bra shopping! det har nästan vart American apparel för hela slanten den här helgen, så mycket fint! :)
Var väl egentligen planerat utgång på lördag också, men sega som vi var blev det inte rikigt så! efter att ha hängt på killarnas hotellrum med beslutsångest över vad vi skulle göra med kvällen bestämde vi oss i alla fall för att ta en sväng runt Santa monica. Kvällen blev kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss... lätt att vara efterklok ibland...
När vi vaknade på söndag morgon var det strålande sol! Vi packade ihop oss alla 5 i cabben och drog iväg till Malibu. När vi väl var där insåg vi att vi nog gillade Santa Monicas strand bättre och åkte tillbaka igen ;) Blev en väldigt härlig hel-dag på stranden! kvällen avslutades med en mycket god middag på Buddhas Belly i Santa monica, och sen blev det cheescake på Cheescake factory (mums!) och bio på The Grove. Vi såg The Other Boleyn girl, bra film!

Nu ska leta lite bilder från helgen som ni ska få se!

Kramar så länge!
Marika Karin & Matilda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0