Busy saturday

Vilken dag! känns som om vi hunnit med massor!
Marika kom och hämtade upp Karin runt klockan 1 och då bar det av till Rodeo drive. Där blev det till att först springa på Vanessa Hudgens inne på vårt stam hak Urth Caffé, och efter det massa span i affärer. Det har varit otroligt varmt ute idag! Helt sjukt, man har knappt kunnat röra på sig utan att svetten har runnit (inte för att vi klagar på värme och sol... meen...)!
Efter Rodeo drive blev det en sväng till Melrose och span i ännu fler butiker, måste tillägga att trots att klockan närmade sig både 5 och 6 var det väldigt varmt ute... Sedan började magen kurra och det var dags att hitta (helst ett nytt) ställe att käka på, men efter lite letande så var vi helt enkelt för utmattade (pga den varma dagen) och blodsockret alltför lågt så det blev till slut Sizzlers i alla fall. Men denna gång var vi vågade och prövade på nya goda grejer!;D Efter en låång middag var vi äntligen mätta och drog då upp till Sunset Bl för att möta vår lilla MTVkontakt:p
Senare på kvällen åkte vi till mysiga Barnes & Nobles för att förtsätta med våra böcker som vi började läsa i söndags:) Under kvällen fick vi också ett SMS att Aaron är "back in town bbe!" Vilket vi blev riktigt glada över! Detta betyder alltså att han kommer att vara på Påskfesten hos Marikas familj imorgon dit även Karin är bjuden!:) Så tidigt imorgon sticker vi hem till Marika för att hinna fixa allt (mestadels städning i huset..) innan gästerna (ca 20 pers) kommer runt kl 3.00. Imorgon kommer också bilder från Easter Egg Hunt som Marika var på imorse, helt galet!!

image275
Vanessa i Beverly Hills

Men nu ska vi sova, god natt!! ♥

Puss från oss!
//Marika och Karin  

Kommentarer
Postat av: e'

ni verkar ha det så himla härligt i LA! jag ska nog också åka dit när jag gått klart gymnasiet ;) spännande med bilder, men vad är easter egg hunt? :)

2008-03-23 @ 09:54:45
URL: http://elidas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0