Bordersmys

Efter den underbara middagen åkte vi och köpte god mörk choklad och satt och mös på Borders med var sin bok. Alla tre hittade faktiskt var sin jättebra bok, så nu ska vi fortsätta hänga på Borders och Barnes & Nobles tills vi läst ut böckerna:p haha vi är så smarta!;) Matilda har börjat läsa Tori Spellings bok "sTori Telling" som handlar om hennes fejkade uppväxt med föräldrar som gör allt för att familjen ska se "lycklig" och "perfekt" ut för pressen på utsidan. Uppväxten i en lyxvilla i Malibu med kock, hemhjälp, nanny, städare, trädgårdsmästare, assistenter osv. med en pappa som heter Aaron Spelling (producent för Beverly Hills 90210, Charmed, Sunset Beach, 7th Heaven osv.. listan är lång).Tillvaron var inte så glamorös och lycklig som den verkade på utsidan, så den boken rekommenderas varmt till er alla! 

image238


Karin har börjat läsa boken "Fat Broke &Lonely No More!"  som är skriven av Victoria Moran. Texten på baksidan lyder: "Victoria Moran is neither fat, broke nor lonely, and she´s telling the truth about how not to be any of those things, ever again. Everyone who has daughters should recommend this book to them - I know I will!" Det är en bok som man verkligen fastnade för! allt som skrivs känns som om det verkligen har en mening och en betydelse. Man blir inspirerad av varje mening, samtidigt som boken är skriven på ett skämtsamt sätt! Känner man att man behöver lite inspiration till en viktminskning, bättre sparande av sina pengar och att inte känna sig så ensam så rekommenderas denna boken varmt!
image239


Marika började läsa boken "Shopaholic Takes Manhattan" som handlar om den shoppinggalna Becky Bloomwood som bor och jobbar som finansreporter på TV i London. "Shopaholic" är en serie böcker och i just den här boken flyttar hon till shoppingmeckat New York med sin pojkvän och hamnar mitt i allt det goda, kändisskap osv.. men något går fel.. vad som händer det får ni ta reda på själva;) Läs boken!
image240


Nu är klockan halv ett här så vi borde egentligen sova, jag (Marika) ska faktiskt upp kl 7.00 imorgon, men Matilda springer fortfarande runt och packar för hon åker till Mammoth Mountain imorgon för grym skidåkning, fusk va!?;)

image241


God natt LA, God morgon Sverige!:)

Nee det blir nog inte sovdags än, vi är inte så trötta än... det får nog bli lite Björn Gustafsson ikväll också, han tröttnar man aldrig på;)

Puss och Kram från oss!

Kommentarer
Postat av: R

Oh, se upp för svarta backar. De är bara jobbiga o livsfarliga!!

2008-03-17 @ 09:53:22
Postat av: Mici

Tack för boktipsen! Jag ska försöka få tag på sTori Telling!

2008-03-17 @ 10:07:35
URL: http://micinic.blogg.se
Postat av: Frida

sopihe kinsella bökerna är bäst!

2008-03-17 @ 10:40:02
URL: http://www.frokenmoberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0