Californication

Sverige är ett grymt land. Lysekil, Finspång & Boden är också bra.
Men USA är ändå landet att befinna sig i (om vi kom in?, Ha, vi kommer knappt ut!)

Los Angeles är möjligheternas stad, något vi märkte så fort vi kom hit. Nu har vi kontakter både här och där. Solsken och värme, flip flops och bikini, kändisar och drinkar, och sist men INTE minst, shoppingen!! Ge oss en anledning till att vi skulle vilja åka hem till Sverige igen?

Att blogga är nya "inne" grejen, klart vi hänger på. Kan blondinbella tjäna 90 000 kronor i månaden på sin blogg så kan väl vi. För är det något vi har lärt oss sen vi kom till LA, så är det att alla kan lyckas!  

Marika, Karin och Matilda ja de är vi som kommer köra stenhårt för att ge er dom senaste uppdateringarna om vad som händer i våra liv. (vi kan vara rätt galna ibland, eller för det mesta, men ta allt som vi skriver med en nypa salt)


Kommentarer
Postat av: Maria Vuitton

Vad sysslar ni med där då :) Tänkte också flytta till La inom en snar framtid :P

2008-02-06 @ 04:49:02
URL: http://www.mariavuitton.blogg.se
Postat av: Living LA

Maria: Vi jobbar som Au pairer och pluggar här! :) vad har du för planer att hitta på här i LA? Kram!

2008-02-08 @ 07:36:32
URL: http://www.livingla.blogg.se
Postat av: Nathalie

Hej. Har läst några av era inlägg och det verkar som ni har träffat många kändisar, kommit in på olika avennemang me kändisar m.m. och jag har en fråga som jag väldigt gärna vill ha svar på ^^, jobbar ni som Au pairer i en rik/känd familj eftersom ni kan komma in på det? Och vad/vart pluggar ni? Är 15år och min dröm var eran verklighet. hehe :)

2009-07-16 @ 01:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0