Julfest

Hej bloggen!

Här sitter jag på en stol och får lyxbehandling av Karin som vanligt. Denna gången är det håret som ska fixas. Utväxten hade blivit lite väl påtaglig. Och ikväll ska vi på julbord med jobbet där dresscoden är: "det finaste ni har. Dress to impress". Vi har shoppat klänningar, skor, strumpbyxor, lösögonfransar och hela allting. Vi fick ju nämligen lön igår! Och i Norge är det bara halvskatt i december.. så den blev över förväntan!

Julbordet är på Cosmo och det ska lottas ut premier som spahelger, resa för två till London och plasmatv.. Förfesten skulle sätta igång redan klockan 3 hemma hos vår jobbarkompis Johan eftersom det är första gången på väldigt länge vi är lediga en hel dag. Men som vanligt är vi lite sena.. :) Nu ska vi sätta fart!!

Snart åker vi alla hem till Sverige för att fira jul. Det ska bli härligt! :)
Puss & Kram
/Matilda

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Matilda (och tjejer)! Längtar så efter att få se dej hemma vid jul. Har min första dag hemma i finspång idag - och jag kan knappt bärga mej till juldagen! Puss Emma

2008-12-20 @ 16:39:33
URL: http://emmanea.blogg.se/
Postat av: Linda

åhh, vad kul!! vart är ni?

2008-12-21 @ 17:12:03
URL: http://lindaass.blogg.se/
Postat av: Erika

Matilda, hoppas att vi hinner ses innan du åker tillbaka till Norge.Annars ha en härlig efterlängtad jul!!! Och ni andra också förståss!

Kram Erika

2008-12-22 @ 21:39:29
Postat av: Limpan

Tjejer ni blev super fina! fast det är ni ju alltid men.. såg bilderna på Facebook.. Saknar er såååå mycket, men inte långt kvar nu! ;) Ni är dom bästa! Kraaam

2008-12-22 @ 22:50:13
URL: http://linnilimpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0