Bild update

Sa var de antligen dags! Som ni har vantat...
Eftersom vi har brakat lite med internet pa ungefar alla stallen vi har vart pa sa har de ju vart lite svart att fatt lagt upp lite bilder, men nu sa, antligen!

Borjar med lite bilder fran var paradis o, Gili Trawangan...


Vi valde att ta den langa vagen till Gili Islands... Man kunde valja mellan att ta farja eller fastboat, och snala som vi ar foll valet pa farjan.



Nar vi kom fram efter en 12 timmars resa var vi helt utmattade! Efter att ha installerat oss pa hotellet (vet iofs inte om de verkligen ar vart att kalla de hotell men...) Hamnade vi pa denna super mysiga restaurangen!



Snart gjorde vi oss bekanta med vara finska grannar som vi tidigare berattat om, har ser ni en av dom, Santo. Erkann att han faktiskt inte ser speciellt finsk ut...






Forsta promenaden pa stranden! Strax efter detta opnnade himlen sig med de varsta skyfallet jag sett i hela mitt liv!  men de gjorde inte sa mycket... varmt var de ju i alla fall!



Forsta ute kvallen! har var de dans tavling pa Blue marlin

Och dar sket de sig med uppladdningen av bilder igen!
orkar inte forsoka mer nu, forhoppningsvis kommer resten av bilderna upp ikvall :)

Kram fran oss! ♥




Kommentarer
Postat av: amanda

shit! ni verkar ju leva världens bästa liv! =D min dröm är också att flytta till usa. vad jobbar ni med & hur länge har ni tänkt stanna? :D hade varit kul att veta lite, eftersom jag också vill flytta dit nån gång :)

2009-03-01 @ 11:50:28
Postat av: Martin E

Bra lösenord till bloggen!

Men de verkar va fint där ute i vimlet :)

2011-02-16 @ 03:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0