Underbara dag!

Har vart en vääldigt skön dag för oss idag! Vi har inte stressat till någonting och bara tagit dagen precis som den har kommit... Kan inte ens minnas när vi gjorde det sist!
Morgonen började med att vi var jätte sega och satt mest i sängen och inte gjorde nåt! Sedan fick vi i alla fall färgat Marikas hår och börjat göra oss iordning... Vi åkte till en Vintage marknad på Melrose som var grym! fanns sjukt mycket roliga saker! Tyvärr var vi lite sega och inte direkt på toppen shopping-humör, men det får definitivt bli en sväng dit igen någon söndag! 
Efter det åkte vi till Kat Von D´s (LA ink, Highvoltage tatoo) tatuerarställe i Hollywood för att spana lite... Verkligen kul att se!
Middag blev det på Hooters på Hollywood blvd. Haha, kul att sitta och trycka i sig massa onyttig mat samtidigt som man ser alla snygga tjejer som jobbar där i sina små hotpants....

Sedan hade vi lite problem med att komma på vart vi skulle göra av resten av kvällen! Tillslut bestämde vi oss i alla fall föra att köra på bio! What happens in Vegas, as bra var den! Kutcher är lika snygg som vanligt...

Kommentarer
Postat av: Anonym

åhh kan inte ni ta nå bilder på kat von d och hennes ställe?? gud va roligt det hade varit och se lite bilder =)

2008-05-12 @ 23:25:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0