Gästinlägg nr 1

Hallå!

Idag den 14 mars ca 20.00, återstår det 24 timmar av våran vistelse I möjligheternas land!
Och slutet på våran resa, närmar sig med rasande fart. För 2 veckor sen lämnade vi Costa Rica med tårar I ögonen, efter 4 veckors äventyr innehållande allt från vulkan-promenader till fantastisk surfing och grymt underhållande risk o öl kvällar. Kändes det riktigt jobbigt att lämna landet!

Men när vi anlände till Usa och träffade 3 Svensk / Amerikaniserade brudar, som tog emot oss med öppna armar, försvann ångesten fort!

Efter en kort shopping tur I Hollywood och en snabb middag på nått hak downtown, fick vi veta att kvällen bara hade börjat och fest var att vänta! Sprit inhandladess och kosan styrdes mot Karin´s fashionabla lya! Knappt hade vi korkat upp första bärsen inannan 3 borttappade svenska piloter hemma hörande I San Diego ringde upp och medelade att deras bil havererat någonstans mellan LA och San Diego när dom var ute på nån form av lördagsutflykt.(?) Självklart för dem var att slänga sig I en taxi o åka upp till LA ( det är ju mer eller mindre på vägen till San Diego?.) och tillbringa kvällen med oss!

Det hela slutade I alla fall med en skit trevlig kväll som jag förutsätter att alla redan läst om, då den redan varit på tapeten här på sidan. Så där har det sedan fortsatt mer eller mindre under hela våran vistelse här. Shopping, fancy restauranger, cab cruising och kändis konfrontationer har blivit en del av vardagen.

Och att komma hem till en slaskfylld 0´C vardag där den största kändisen man möjligtvis stöter på är kärringen I porten bredbid som var med i tv4 o skrapade triss känns som något av ett nerköp..   

Men misströsta ej! Vi kommer garanterat tillbaka.. Det är några små bekymmer som måste lösas, inget stort.. Green card, jobb, boende, bil.. Ja lite smått o gott..


So long suckers!

Peace


Victor o Arash ( Sverige besöket ) aka virgin boys..



Kommentarer
Postat av: Jesper

Fy fan grabbar, vilket svek. Ska ni också börja blogga nu? Vilken jäkla övertalningsförmåga tjejerna måste ha, sjukt :)

2008-03-14 @ 06:45:48
URL: http://www.SDskies.com
Postat av: Marika Karin & Matilda

Jesper: Du vet själv hur grymma vi e ;) Hörde förresten rykten om skitsnack om vår blogg din jävel :P Nu måste ni komma på söndag bara för de! mohaha...

2008-03-14 @ 17:43:04
URL: http://livingla.blogg.se
Postat av: Jesper

Jag ger mig, men vad kan jag ha sagt för ont om er?
Förutom att ni bloggar som galningar.

2008-03-15 @ 20:14:01
URL: http://www.SDskies.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0