Vad var de som hände egentligen, Brittan?

Jag måste verkligen säga att jag tycket grymt synd om Britney Spears.
Klart tjejen har gjort en hel del snedsteg i sina dar, de kan jag inte neka till. Men vem fan skulle inte bli knäpp av att ha tonvis med paparazzis hängandes som en magnet runt om en 24/7?

Och till följd av detta bli uthängd i media var och varannan dag. Den senaste tiden har jag inte sett eller hört en endaste positiv grej om henne.. Är det inte att hon har dålig hand om sina barn har hon haft ett bråk med familjen eller "pojkvännen".  Nu syns även gravida lillasyster på omslagen titt som tätt...

För snart 3 dagar sedan blev Britney utskriven från den psykiatriska avdelningen på UCLA´s medical center här i LA. Där vistades hon delvis för att hon i nuläget bedömdes vara en fara för sig själv. Det gör riktigt ont att se hur allt gått rakt utför de senaste åren för Britney.

Ser man tillbaka på den 16årig popstjärnan som hon en gång var, är de svårt att inte undra vad det egentligen var som gick så fel? Känns fel att döma någon, men hur lätt kan det vara att ha en krävande mamma som fick en att bli känd redan vid 8års ålder?


Kan inte göra annat än att lida med tjejen..


image23image25
Från 16 till 26...

Btw, kan även meddela att när hon sprang på stan för några veckor sedan såg hon faktiskt riktigt bra ut! Inte i närheten av alla hemska bilder man sett i media...

God Morgon Sverige! God Natt LA!
Puss Karin ♥

Kommentarer
Postat av: Emelie-Marguerite

Ja, tycker synd om henne.

2008-02-08 @ 06:45:14
URL: http://www.empemelie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0