Living LA presentation (igen)

Vi gjorde en presentation av oss själva när vi precis började blogga. Men sedan dess har antalet besökare ökat otroligt mycket och alla fortsätter fråga om vilka vi är. Så här kommer ännu en presentation av Living LA teamet! :)

Matilda Björketun kommer från Finspång i Östergötland. Hon tog i somras studenten från Natur/Samhälls-linjen. Och flyttade till LA i september för att jobba som Au pair och studera.
Karin Wikström kommer från Lysekil, men har de senaste tre åren bott i Göteborg där hon har pluggat på ett handbollsgymnasium. Också hon tog studenten i somras och åkte till LA i september för att jobba som Au pair och plugga. 
Marika Boström kommer från Boden. Hon tog studenten från Samhälls/Dans-linjen i somras och flyttade till LA i augusti för att jobba som Au pair och studera.

Vi kommer alltså från tre helt olika delar av Sverige och kände inte varandra innan vi åkte hit. Vi fick kontakt med varandra genom internet och träffades snart där efter. Nu är vi bästa vänner och spenderar all ledig tid med varandra. Eftersom att vi befinner oss så långt ifrån familj och vänner där hemma i Sverige har vår kontakt blivit otroligt stark trots att vi bara har kännt varandra i några månader. Det känns redan som att vi har kännt varandra hela livet och det är som att vi har byggt upp vår egen lilla familj här borta i LA!

Kommentarer
Postat av: Marie

Fan vad kul att ha flyttat till LA! Blir lite avundsjuk måste jag erkänna ;D själv sitter man här i kalla Kiruna och rullar tummarna ungefär, haha. Tack för kommentaren btw och detsamma! Ha det bra.

2008-02-14 @ 20:20:02
URL: http://msomimarie.blogg.se
Postat av: jessi

Oj det låter som ni lever ett ganska häftigt liv :)

2008-02-14 @ 21:11:37
URL: http://jessi91.blogg.se
Postat av: Bea

åhh tack så mycket :) hoppas ni får en bra alla hjärtans dag ni med kram

2008-02-14 @ 21:15:49
Postat av: A

Vad kul och hitta hit =) Denna blogg ska jag följa. kram*

2008-02-14 @ 21:18:17
URL: http://aangelaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0