Kan man ha en bättre vinter?

Här kommer några bilder från igårkväll då vi köpte med oss subway smörgåsar och gick ner till stranden för att njuta av solnedgången. Det var helt underbart. Tråkigt nog är det inte ofta vi tar oss tid att göra det. Det blir nog mer häng på stranden sen när surfsäsongen kommer igång ordentligt! Men.. kan man ha en bättre vinter?

image52

  

/Marika Karin Matilda

Kommentarer
Postat av: melodie

det måste vara ljuvligt med sommarväder o allt där. det känns himla grått o trist här i sverige :)

2008-02-10 @ 19:02:14
URL: http://miik.blogg.se
Postat av: Karin

haha thanks och kram på er

2008-02-10 @ 19:09:51
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: amanda

hej! gud va bra ni verkar ha det där! jag funderar själv på att åka och va au-pair i just Los Angeles. så jag tänkte bara höra hur ni gick till väga för att bli det och för att få just den familjen ni kom i? skulle va jätte kul om man fick veta det, då det skulle vara till en stor hjälp :)

2008-02-10 @ 20:33:15
Postat av: carina

OHH!Mysigt! Kram på er!!

2008-02-10 @ 22:36:50
Postat av: Viktoria

gud va fiiiiint! :)

2008-02-10 @ 23:17:41
URL: http://misscaptianoats.blogg.se/
Postat av: Living LA

Svar till Amanda: ja, här är det inte helt fel att vara inte:) Karin och Matilda åkte med STS au pair, medans Marika åkte privat. Måste dock tillägga att de är ganska svårt att få tag på familj i just LA :/ Californien är väldigt populärt! Men har man tur så går de! Vi känner oss väldigt lyckligt lottade som hamnade här! Såg att du inte hade någon blogg så jag fick svara här:)Hoppas att du får ett toppen kul år om du bestämmer dig för att åka! Hör gärna av dig igen om du har fler frågor!
Kram Marika, Karin och Matilda

2008-02-12 @ 04:46:06
URL: http://www.livingla.blogg.se
Postat av: amanda

oh tack för svar :) aha okej, jag har med funderat på sts aupair. Ja, jag har märkt att det är svårt, men va där i sommras på semester och har saknat LA varje dag sen dess, världens underbaraste ställe! Men lite läskigt att åka iväg själv, utan några kompisar. Men ett superbra tillfälle att träffa nya :) Precis som ni har gjort, ni verkar ha blivit så bra kompisar och verkar ha super kul hela tiden! tack igen för svaret, hoppas ni får en jätte bra dag, KRAM på er :)

2008-02-12 @ 08:38:37
Postat av: Living LA

Svar till Amanda: Vi kan förstå att du saknar LA. Det är ett helt underbart ställe och vi tänker redan nu på allting som vi kommer sakna när vi åker härifrån (Om vi nånsin gör det). :) Var absolut inte rädd för att åka ensam utan någon kompis. Om vi klarade det så gör du med det. Det är så himla lätt att träffa nya människor här! Och se hur bra vi har fått det nu.. det känns redan som att vi har kännt varandra hela livet eftersom vi får vara med om så mycket tillsammans här i LA! Vi önskar dig lycka till med allt tjejen! :) Tusen kramar från Marika, Karin & Matilda!

2008-02-13 @ 07:15:23
URL: http://livingla.blogg.se
Postat av: amanda

skulle vara en dröm att få åka tillbaka dit igen, men om jag ska va au-pair är det inte försen nästa år jag åker. för nu går jag bara i tvåan, så jag är ut i god tid och just nu är det mest bara tankar om att åka jag har inte riktigt tagit tag i det på riktigt än. Har bara kollat runt på lite olika sidor. Men när jag läser eran blogg om allt kul ni gör blir jag bara ännu mer sugen. Men än så länge har jag inte så stor erfarenhet av barnpassning, visst jag har passat mina småkusiner och så ibland. menjag har inga riktiga referenser än och jag såg att man skulle ha två olika referenser. vilka fick ni era från? Så jag har kollat runt lite på att bara plugga i USA ist, på tex santa monica colleage. Får se vad det blir, vet att jag vill åka tillbaka iaf :) hihi, tack för svaret igen, känns lite coolt att få svar faktist. läser eran blogg varje dag och den är super bra! keep up the good work :) KRAMAR från ett kallt sverige till ett underbart usa!

2008-02-13 @ 16:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0