Home sweet home

Och så var vi hemma i LA igen!

Efter volleybollen igår drog vi på oss våtdräkter och testade på att surfa och leka i vågorna. Det var grymt skoj! Efter en hel del lek och plask blev vi hungriga som vargar och åkte iväg och handlade grillkäk. Och så hade vi en liten avskeds-barbequekväll. 

Sedan blev vi skjutsade till tåget och det bar av hem till LA igen. På något skumt sätt kändes det som att vi var på väg hem från Sverige tillbaka till USA. För hela den här helgen har varit så svensk! Vi har bara träffat svenskt folk, lyssnat på svensk musik, bott i en svenskt inredd lägenhet (IKEA), ätit svensk mat och bara pratat svenska. 

Tågresan från San Diego till LA gick fint, men sedan skulle vi också ta oss från downtown LA till Manhattan beach där vi har sovit inatt och det var minst sagt ett äventyr. Att ta tre olika tunnelbanor i LA mitt i natten är inget som rekomenderas till unga tjejer. Det finns gott om skumma typer. Men, hey, vi klarade oss! :) 

Nu har vi ännu en ledig dag i LA innan jobbet och vardagen sätter igång. Det är nämligen president´s day här. Så vi får se vad dagen har att erbjuda! 

xoxo,
Marika, Karin & Matilda

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad innebär vardagen haha?
Vad pluggar ni och jobbar ni med och hur fick ni / sökte ni dit både jobb och plugg? Skulle vara kul att få veta mer om!! Grym blogg!! :)

2008-02-18 @ 21:33:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0