Doldisar

En sak som man ser väldigt ofta i skvaller tidningarna här är bilder på kändisar som vart på ett speciellt ställe (typ en gata) på ett visst datum, och ibland till och med en viss tid . Det roliga är att när man läser detta så inser man väldigt ofta att man faktiskt själv var på samma ställe, samma dag, och ibland också runt samma tid! Ändå så tycker jag inte att vi har sett så fruktansvärt mycket kändisar här som man tycker att man borde göra. Nu ska jag också tillägga att en av oss är stort sett blind när det gäller sånt här. Men de två andra ser ju faktiskt! och det rätt bra också :) Nu menar jag inte att det är så svårt att missa någon som typ Heidi Klum som har en klunga paparazzis hängandes både bakom och framför sig, Utan mer dom som inte "syns".
Läste nyss i en tidning om Marcia Cross från Desperate Housewives som vart på Berverly center samtidigt som oss i söndags! hade till och med traskat runt i samma butiker, men ändå såg vi inte skymten av henne! Haha.. ne då, vi ska inte klaga! Vi har fått sett jätte många roliga människor, kända eller mindre kända. Ibland kan man bara inte låta bli att tänka tänk om....


image161
Här har vi dom, dom desperata hemma fruarna!

Btw, Desperate Housewives nya avsnitt börjar inte sändas först om 6 veckor här...Länge!! men vi ska försöka hålla ut så gott de går... även om det är svårt!



Äsch, nu ska jag sluta babbla! Det är faktiskt läggdags!

God morgon på alla er där hemma!


Kommentarer
Postat av: Akrogirl

Tack!
Kram tillbaka!!

2008-02-29 @ 09:19:44
URL: http://kleineliebling.blogg.se/
Postat av: aiidah

hehe jaa de alltid nått : ) haha braa !!
Härlig blogg ni / du :S har !!

2008-02-29 @ 14:32:24
URL: http://aiidah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0