Trippen till Las Vegas

Hallå där!

Tänkte dra "sagan om familjen Wikström i Las Vegas" nu :)

Vi åkte alltså från San Diego till Las Vegas på tisdag förmiddag, och var framme runt halv 8-halv 9 på kvällen. Då checkade vi in på ett hotell som enligt namn och bilder på Internet verkade as bra, men tyvärr inte var lika flott. Vi bestämde oss i alla fall för att göra det bästa av situationen och gick till ett annat hotell och käkade middag. Under onsdagen blev det "turisting" och shopping. Bland annat åkte vi upp i Stratosphere tower och kollade in utsikten!
Kvällen avslutades i Las Vegas Downtown med "ljusshow", massa andra roliga uppträdanden, och middag på en restaurang.
Vi bestämde oss också för att vi inte ville bo på vårt sunkiga hotell längre och flyttade till Bally´s som var betydligt finare :)
På torsdagen var det min pappas födelesedag och vi spenderade större delen av dagen med att shoppa och utforska lite andra delar av staden. På kvällen blev det middag på en super fin restaurang, jätte kul!
Fredag var dagen som vi alla hade sett fram emot, då skulle vi nämligen åka helikoper över Las Vegas och Grand Canyon. Det var verkligen en upplevelse! tre timmar var inte nog, jag vill åka meer helikopter!!

Efter helikopter-turen så var det dags att bege sig iväg hem till LA igen!

Ska bara få ordning på bilderna, sen så kommer dom också upp!

Hörs senare :)

Puss och Kram Karin

Kommentarer
Postat av: Sabina

Låter jättekul! ;)

2008-04-13 @ 21:20:03
URL: http://larnaca.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0