En lyckad tisdagkväll!

Det blev en väldigt lyckad kväll igår. Vid halvtio var vi framme vid sthlms-killarnas hostel och spelade lite kort och minglade med resten av folket på hostelet. Vi bestämde oss senare för att utgången skulle bli på GOA. När vi väl kom dit vägrade vakterna släppa in killarna eftersom de var så många fler än oss. Två killar kunde vi få ta med oss in sa dem. Men vi kunde ju inte lämna de andra fyra, så vi tjatade lite och tillslut fick killarna lov att komma in om de tog det sista bordet som fanns kvar, vilket skulle gå på minst 300 dollar. Karin, Marika & jag gick då in för att kolla hur läget var där inne och om det var värt att betala så mkt. Vi tyckte lätt att det var värt det (kan visserligen ha berott på att vi inte var de som skulle betala, haha) så vi övertalade killarna att ta bordet. När vi hade slagit oss ner och skulle beställa det första kom de fram till oss och sa att vårt bord redan var reserverat för Prince födelsedag. Så då blev det till att lämna GOA iaf, men vi var ändå rätt nöjda att vi hade varit inne på Prince födelsedagsfest!
Vi gick vidare till ett ställe som låg precis vid killarnas hostel och hade en väldigt trevlig kväll. Sedan blev det också efterfest i baren på hostelet!

image422
Vi sitter & väntar på att killarna ska komma in på GOA

image423
Precis slagit oss ner vid bordet på GOA. Som vi strax därefter fick lämna!
image424
Inne på nästa uteställe!

image425
Karin, Magnus & Andreas!

image426
Anders & Matilda

image427
Magnus, Andreas & Karin övertänd.



Kommentarer
Postat av: Josefin

Måste säga att Anders är misstänkt lik ena halvan av ett tvillingpar från min gamla skola.. eller ja, han är ju lik den andra halvan också så jag är rätt säker på att det är han :P

2008-04-21 @ 14:14:18
URL: http://telumendil.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0